- 6 Ağustos 2016
- 217
- 38
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Aynen canım olgunluk yaşı ve yeri geliyor kardeş kardeşle görüsmuyor tatlı kıskançlıkda olsa yuvaya sebep olmasın diye konusmuyorlar bile kaldı ki elti birdeYalnız iyi sevmek kötü sevmek diye bi kavram var biz bunu beş yaşındaki çocuklara öğretiyoruz bunlar birbirlerini nasıl seviyorlar dışarıdan nasıl bir tablo var farkında değiller
"Karım gelmiyorsa ben de gelmem" demiyorsa o adam, benim kocam olamaz..
Hoş beni istemeyen dangalaklara ben de gitmezdim o ayrı. Bebeğim için belki vazgecer dedim ama olmadı yenildik
Ama sizin sorununuz o değil.
Elti? Düşkünlük? Kaynımsız yapamam derken?
Ne yaşıyorsunuz siz orda
Evet canım olay oyle derin ki cümle yetmez yasadiklarimaEltinizin küçük çocuğunun kocanızdan olmasından şüpheleniyordunuz siz değil mi amcasının oğlu anlattı demiştiniz
Kesinlikle katılıyorumAdamn seçim hakki diye bisey sözkonusu degil kadin ne diycek ya eltim ya ben..böyle bi kıyas bile çok çirkin ve mide bulandirici..böyle bi adamla evlilige devam etmek doğru degil adamı taçlandırmış olursun üstelik
Ben karima güveniyorum diyor ve çocuklarım var diyorKayniniz napiyor bu arada?
Boynuzlarini parlatip geri mi oturuyor?
Hic sorma canım basit gibi geliyor ama derler ya şeytan gözünü kör etmiş insanların
Ben eger arada detay atlamadiysam eltinizle esinizin samimi olmasinda bi art niyet goremedim. Ben de benden yasca kucuk kaynimla cok samimiyimdir(hani el kol hareketi anlaminda demiyorum. Sohbet muhabbet)esimle sorunum olsa onunla rahatlikla konusurum. Bi ara esimden cok kaynimla çıkardık disari. Esim sehir disina ciktiginda yanimda kalirdi. Ama tabi su ayrinti da var kaynim ayni zamanda kuzenim:)sizin esiniz ve eltiniz de 5 yil ayni evde kalmislar ve kayniniz evde degilmis. Bu surecte dostluk kardeslik baglari artmis olabilir. Esinizi yemege cagirip sizi cagirmamasi(eger aranizda tartisma sorun olmadiysa) şık bir hareket olmamis. Bana araba kullanmayi ogret demek ya da ornek verdiginiz diger seyler aralarinda ozel bir sey oldugu sonucu cikarmamiz icin yeterli veri degil. Eltiniz esinizi size karsi dolduruyorsa onun yuzunden size soguk davraniyorsa o zaman direkt onla gorusme demek yerine eltinizin evine gidecegi zaman ortak paylasim alanlari yaratip gitmesine engel olabilirsiniz. Ama asla oraya gitme soyle yapma demeyin. O zaman esinize daha cazip gelecektir gitmek.İnanın bende anlam veremiyorum ayrıntılara yer vermeden, bunaltmadan sizleri yüzeysel yazıyorum canım sizlerin tepkileri merak ettim
Hep giderdi olayı ben duyurunca gizli kaçamak az gider oldu.o yüzden benden nefret ediyor eltimde esimde.ayrinti yazmak sorun değilde giriş gelişme sonuç karışık anlatmak istediğimi ifade edemiyorum tam ..o yüzden canim ayrintiya inmiyorum ama şunu özetleyim aile boyu eltimi tutuyor eşimle ilişkisi varmış diye duydum güya kardeş gibi olmuşlar. .bende bu iftiraya inanip yaptiklarini karsilastirinca var olasılığı arttiEsin hergun eltinemi gidiyor yani?
Dedikodulari neymis?
Eltine gitmiceksin dedin diyemi itiraz etti sana?
Canim ya uzun sekilde ayrintili yazsana kimse bisey anlamiyo boyle.
valla burnuma oyle pis kokular geliyor ki genede gunah almak istemem boyle bir sey varsa esin cok mide bulandirici bir insan hayir sunu anlamiyorum kp kv mudale etmiyomu hop ne oluyo diye ben yanlis anlamadiysam basbasa cok kalmislar bu kadari yanlix bizim toplumuzda aksam aksam sinirim zipladiYengem değerli diyor.ve abisiyle konuşmuyor selam vermiyor eltime korna basarak selam veriyor arabayla bile giderken
Haklısın canim ama su var beni doktora götürmuyor dışarı çıkarmıyor zaman yok diyor ama eltime hep zaman var odun taşır vsBen eger arada detay atlamadiysam eltinizle esinizin samimi olmasinda bi art niyet goremedim. Ben de benden yasca kucuk kaynimla cok samimiyimdir(hani el kol hareketi anlaminda demiyorum. Sohbet muhabbet)esimle sorunum olsa onunla rahatlikla konusurum. Bi ara esimden cok kaynimla çıkardık disari. Esim sehir disina ciktiginda yanimda kalirdi. Ama tabi su ayrinti da var kaynim ayni zamanda kuzenim:)sizin esiniz ve eltiniz de 5 yil ayni evde kalmislar ve kayniniz evde degilmis. Bu surecte dostluk kardeslik baglari artmis olabilir. Esinizi yemege cagirip sizi cagirmamasi(eger aranizda tartisma sorun olmadiysa) şık bir hareket olmamis. Bana araba kullanmayi ogret demek ya da ornek verdiginiz diger seyler aralarinda ozel bir sey oldugu sonucu cikarmamiz icin yeterli veri degil. Eltiniz esinizi size karsi dolduruyorsa onun yuzunden size soguk davraniyorsa o zaman direkt onla gorusme demek yerine eltinizin evine gidecegi zaman ortak paylasim alanlari yaratip gitmesine engel olabilirsiniz. Ama asla oraya gitme soyle yapma demeyin. O zaman esinize daha cazip gelecektir gitmek.
Benim düşüncem şu canım yanlışsam diyin aile biliyo bu konuyu kapatmak icin topluma rezil olmamak için beni boşuyor olabilir mivalla burnuma oyle pis kokular geliyor ki genede gunah almak istemem boyle bir sey varsa esin cok mide bulandirici bir insan hayir sunu anlamiyorum kp kv mudale etmiyomu hop ne oluyo diye ben yanlis anlamadiysam basbasa cok kalmislar bu kadari yanlix bizim toplumuzda aksam aksam sinirim zipladi
Hayir foyalarini meydana cikarmandan korkuyolar topluma rezil olmamak icin bosaniyor...Benim düşüncem şu canım yanlışsam diyin aile biliyo bu konuyu kapatmak icin topluma rezil olmamak için beni boşuyor olabilir mi
Ben karima güveniyorum diyor ve çocuklarım var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?