Eşiniz ailesinin faturalarını ödese mutfak ihtiyaçlarını karşılasa bir tepki verir misiniz

Kesinlikle haklısınız. Baba çalışıyor evine baksın.
Sizin bebeğiniz olacak ve şu dönemlerde doğum evrelerinde beklenmedik harcamalar olacak illa ki.

Eşinizle konuşun ve artık bir şekilde yardımı kesmesi gerektiğini bildirin.

Konuş da bize de haber ver güzel derdini anlatıyorsun cirkeflesme sadece ters tepmesin :)

Kayinpederinizle konusmasi gerekir tabiki. Ama adam israrla evine bakmiyorsa ben annesine yardimci olmasindan yanayim. Normal bir aile iliskisinde paranin hesabi olmamali. Suistimal eden biri yoksa tabiki.

Aynen öyle çok sıkıntı çekmiş eşim bizde sıkıntı çekmeyelim diye çok çalıştı dubaiye gitti evlenmeden bir de kira parası ödemeyelim dedi, düğünü kendisi yaptı , mesela altın alınırken bana ben ondan daha az istedim ama o bana istediğimden fazla aldı beni çok düşündü doğmamış çocuklarımızı düşündü , eşim gerçekten çok iyi bir insan , çocukluğunda yaaşdığı şeyleri anlatıyor bana oturur ağlarsınız öyle söyliyim, hatta diyor bazı şeyleri de anlatmıyorum bilme, paylamış zaten demiş sen nasıl bir ailede olduğunun farkında mısın vs konuşmuş anlatmıştı, bakcıaz zaman ne gösterir şuan çocuğumla vakit geçirmek istiyorum ama evet yetmezse mecbur çalışacağım

Canım bak eş tarafının böyle talepleri çok oluyor ama bu durumun önünü kesmek için bebek iyi bir fırsat. Yeri geliyor bir ayda hastane kontrol tahlil derken 500 lira hastaneye gidiyor. Bir acile gitsen iki serum takıyorlar 200 liradan aşağı çıkılmıyor. Eşinle konuş artık bu işe son versin.bu para işlerinden illallah etmiş biri olarak söylüyorum.ihtiyaç olunca başka bir şey ama fuzuli sürekli para vermek yanlış.

Aynen bebek olunca belki beklenti fazla olmaz, gerçi hep bekler adam oğlundan ama yetmiyor dediğinde de zorla alacak değil. en azından 500 tl falan versin eşim 3000le geçiniriz.

Aynen bebek olunca belki beklenti fazla olmaz, gerçi hep bekler adam oğlundan ama yetmiyor dediğinde de zorla alacak değil. en azından 500 tl falan versin eşim 3000le geçiniriz.
Annesine 500 lira versin mutfak masrafını karşılar. Faturayı da babası mecbur öder gelip keserler diye

Bi kere eşini sömürmeye alışmışlar canım eşinin biraz duruma el atması lazım sen eşinle konuş

tmm kocası çalışıyor ne fark ederki kocasından alsın
sen razı oluyorsan gelinken damatta razı olsun
sadece zorunlu ihtiyaçlarını alın
elektirigi suyu kestikleri zaman mecbur bişeyler yapar kp
Ama kabul etmez ki eşi , şimdi benim eşim bana dese senin maaşını aileme vereyim kabul etmem,
adamın kendi ailesi değil ki kabul etmez , iki tane çocukları var zaten birisi de bebek,

Ama kabul etmez ki eşi , şimdi benim eşim bana dese senin maaşını aileme vereyim kabul etmem,
adamın kendi ailesi değil ki kabul etmez , iki tane çocukları var zaten birisi de bebek,

bu kişiden kişiye göre degişir iyide görümcen dese eşi yardım etmeyi kabul etmese eyvallah
ama görümcen teklif etmediyse kocasına bu yanlış bence
bizim kocalarımız oldukça ailelere yardım eder hatta bizim ailemize daha çok yardım ederler

seninde bebegin olacak canım kimse bebegi olacak
kimse bebegi olacak bize yardım etmesin diyormu

Bilmiyorum ki dedi mi demedi mi , ama görümceme böyle bir teklif götüremem.

Söylediklerinde haklısın
Ama çocuğunun geleceğini düşünüyorsan ve bebeğine bakacak birisi varsa sen de çalış.

Bebeğine bakacak kimse bulamayıp çalışmayanlar neyse de, ben çalışmayan kadınları anlayamıyorum

Bakacak kimse yok annem olmaz, kayınvalideme de veremem tüm gün evden misafir eksik olmuyor giren çıkan belli değil öyle bir ortamda çocuğumu tutmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…