ben kendi aileme nasıl laf söyletmezsem istemezsem onunda ailesine kötü bi laf sölememlmaz:
valla canım pek açık yazmamışsın yani bu kadın seni seviyo herhalde böle dediğine göre bilmiyorumkismile
ben kendi aileme nasıl laf söyletmezsem istemezsem onunda ailesine kötü bi laf sölememlmaz:
valla canım pek açık yazmamışsın yani bu kadın seni seviyo herhalde böle dediğine göre bilmiyorumkismile
Ama kayınvalideki platonik bir aşk bellki:)
benden önce eşim ağzına geleni söylüyor zaten ak da karada ortada
Benim kaynananmda çok yapar bunu, doğumumda saol anne çok yoruldun dedim, şimdi ben sana ilerde sen bana bakacaksın diyor, ne zaman yaşlılık konusu geçince bizim beynimize bana bakacaksınızı empoze etmeye çalışıyor ama çok itici oluyor, elden ayaktan düşünce bakıcaz tabiki ben bakmasam oğlu bakacak kim sokakta kalmışki ama sağlıklı iken bunun yolunu yapması çok itici.
Ben eşimin ailesine yüzlerine karşı hiç kırıcıda olmadım.Bana söylenenleri hazmedemeyip kocama sarıyorum...
Ama yanlış yapıyorsun.Adamcağızın ne suçu var?
Sadece ailesi seni mutsuz ediyorken, birde evliliğinde mutsuz oluyorsun.Yapma canım.Eşin sadece sana haklısın bile dese eminim sana yetecektir.Ama bunuda her bünye diyemez.Sonucta ailesi insan kendine laf söylenmiş gibide algılayabilir.Ne yaşadığı bilemiyorum umursamamaya çalışsan..Evlilikte bazen sağır olmak gerekiyor.
Keşke sağır olabilsem.Eşimin suçu yok tabiki kimse ailesini seçerek doğmuyor.Sadece haklısın demesini bekliyorum ki evliliğimiz çok yeni olduğu için ilerde yapmak istemediğim şeylerde beni zorlarmı şüphesine girmemek için.Eşimede birşey vermemişler ama sırtına yük gibi binmeye çalışıyorlar bunun farkına varsın ve bizim geleceğiz için çaba harcasın istiyorum derdim bu...
Ben görüşmeme kararı aldım acaba doğrumu yaptım?
Bilemezsin ki, belki o da farkındadır.Ama ailesi işte şimdiye kadar ailedeki fedakar olduysa bundan sonra da bu değişmeyecektir.Bu biraz da karakterle alakalı birşey.Eğer bu karaktere sahipsede senide bu şekilde görmek isteyebilir.Hiçbirşeyide yaşamadan bilemezsin!..
Durup dururken bunu yaptıysanız eşiniz sizin kendine olan samimiyetinden bile şüphe edebilir.Siz kendi ailenizden vazgeçebilirmisiniz?
Lütfen empati yapın!:
Ben kendi adıma ailem ne kadar kötü olursa olsun.Bunu yapamazdım.Ve bunuda kimseden isteme hakkımız yok bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?