Sen şu konuşara bir göz at tatşım bak gör ne muzdaripler var kayınvalidelerinden. Bazen ben yok olmaz bu kadar artık diyorum o kadar yani. Hayat çekilmez hake geliyor onlar için o kadar yani. Onların yanında bunlar devede kulak. Beklentileri olabilir tamam der geçer gidersin elinden geleni yaparsın yapamadığını yapamazsın. Her anne oğluna çocuk muamelesi yapıyor buna alışın zaten.. Kıymetli olsun oğulları sen sana düşen görevi yap gerisine karışma... Herkesin hatası var kimse dört dörtlük değil ki benim iyi bir kayınvalidem var bana göre ama bardağın diğer tarafına baksam da yazsam bir sayfa dolar.. iyi yönü hiç mi yok, sana saygısı mı yok sevgismi yok hakaret mi ediyor, evliliğn düzenini mi bozuyor fitne fesat mı sokuyor aranıza eşini dolduruyormu sana karşı bunlar önemli diğerleri aşılır...
Birincisi her konuşmamda benden beklentileri olması beni rahatsız ediyor, imalı konuşup laf sokmaları, oğullarına benim yanımda çocuk muamelesi yapmaları, her konuşmamda bana hastalık ve sıkıntılardan bahsedilmesi,evlendikten sonra oğullarının kıymetli oluşu ve daha çok şey...
Eşim sadece ailesi ile ilgili değil kim hakkında olursa olsun tüm tesbitlerimde haklı olduğumu söylüyor.Çünkü bir çok şeyi tecrube ile sabitledik..olumunekankayizsmile
bu söylediklerinizi yapmayan bir aile varmı sorarım size
hala görüşüyoruzhiç dert etmedim ben
Arkadaşlar bende aynı sorunu çekiyorum . Kaynanamın yüzümüze gülüp arkamızdan konuşmasını hiç sevmiyorum . Kardeşlerine benim gelinlerim çok kötü deyip herkesi bizden soputan , eşimizi doldurup bizim üstümüze salan biri o . Bende ne yapacağımı şaşırdım . Dövsem mi ne yapsamklava: İnanın kızlar 1 ,5 senelik evliyim ve çekemiyorum artık . Eşime ailesi ile ilgili bişey söylediğim zaman parlıyo , üste çıkıyo , laf söyletmiyor . Yardım edin bana çalışan biriyim , hafta sonları evdeyim , neymiş sürekli gidecekmişim oraya bir de tam karşımda oturuyor , evlerimiz ayrı apartmanlar , ama karşılıklı . Aslında kaynanam bir şeytan kötükedihüso ve eşim bunu görmek istemiyor . Evlatlarını hastayım bahanesiyle hep korkutuyor , bizimkilerde laf söyleyemiyor doğal olarak . 16 haftalık hamileyim ama hamileliğimden bişey anlamıyorum . Bir yerim ağrısa ben hamileyken kan kusuyordum diyor . Banane senin hamileliğinden o eskide kaldı çok sıkıldım kızlar çok . Hadi ben çok kötü bir gelinim eltimde mi kötü komşularımız da mı kötü . Herkes kötü bir tek o mu iyi anlam veremiyorum . Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama o kadar doluyum ki bunları yazarken bile ağlıyorum ya ne yapıcam ben bilemiyorum . senağlama Allah ıslah etsin onu dert versin derman aratsın inşallah :Saruboceq:
Keşke tepki verse,sadece saf saf yüzüme bakıyorlmaz:
Sizin durumunuz benimkisinden de zor...Ben yakınlarında olsam kesin kafayı yerdim.Bir yolunu bulup bence biran önce kaynananızdan uzaklaşmanız gerekiyor.Hamile falan anlamaz onlar biz neler çektik derler.Eşiniz size karşı daha anlayışlı olmalı gebeliğinizden dolayı,bence konuşup ikna etmeninde tam zamanı...Birde mesela ben eşimi beni ezdirir, laf söyletirse huzurunu kaçırmakla tehdit ediyorum ama bunun içinde uzakta olmak lazım yoksa her seferinde kaynananıza sığınır...Arkadaşlar bende aynı sorunu çekiyorum . Kaynanamın yüzümüze gülüp arkamızdan konuşmasını hiç sevmiyorum . Kardeşlerine benim gelinlerim çok kötü deyip herkesi bizden soputan , eşimizi doldurup bizim üstümüze salan biri o . Bende ne yapacağımı şaşırdım . Dövsem mi ne yapsamklava: İnanın kızlar 1 ,5 senelik evliyim ve çekemiyorum artık . Eşime ailesi ile ilgili bişey söylediğim zaman parlıyo , üste çıkıyo , laf söyletmiyor . Yardım edin bana çalışan biriyim , hafta sonları evdeyim , neymiş sürekli gidecekmişim oraya bir de tam karşımda oturuyor , evlerimiz ayrı apartmanlar , ama karşılıklı . Aslında kaynanam bir şeytan kötükedihüso ve eşim bunu görmek istemiyor . Evlatlarını hastayım bahanesiyle hep korkutuyor , bizimkilerde laf söyleyemiyor doğal olarak . 16 haftalık hamileyim ama hamileliğimden bişey anlamıyorum . Bir yerim ağrısa ben hamileyken kan kusuyordum diyor . Banane senin hamileliğinden o eskide kaldı çok sıkıldım kızlar çok . Hadi ben çok kötü bir gelinim eltimde mi kötü komşularımız da mı kötü . Herkes kötü bir tek o mu iyi anlam veremiyorum . Başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama o kadar doluyum ki bunları yazarken bile ağlıyorum ya ne yapıcam ben bilemiyorum . senağlama Allah ıslah etsin onu dert versin derman aratsın inşallah :Saruboceq:
ben genelde cevabını verip sonra eşime anlatırım zaten eskiden sadece susardı şimdi haklısın, doğru felan diyor
canım benim kayınvalidem inanılmaz evlat ayrımı yapıyor o yüzden hiç kusura bakmasın kim kıymetliyse o bakacak ileride maddi manevi yardım ettiği bir oğlu ile gelini bir de kızı ve damadı var bana yani kendisi yüzünden boşanma aşamasına geldiği için nerdeyse göbek attığı gelinine ve oğluna hiiiçççç ihtiyacı yok
ne ekersen onu biçersin demiş atalarımız geçen kayınvalide çok bunalmış eşim de hatırlat da annemi daha çok arayayım dedi ben de ne ekersen onu biçersin eğer bana daha iyi davransa sen de bu kadar uzaklaşmayacaktın ailenden dedim doğru söylüyorsun dedi
haklısın..
sende altta kalma...
cevabını yapıştır sonra için içini yemesin..
iyi bile dayanıyosun..
vs..vs..
Aslında kime ne derse desin takmamaya çalışın.
Baksanıza herkes hakkında bir şeyler söylüyormuş..
Duyduğunuzda ya da kulağınıza geldiğinde ona göre herkes kötü,konuşur o ciddiye almayın,bir sorunuz merakınız varsa bana sorun deyin geçin.Gerek yok kendinizi kahretmeye..Benim anneannem de herkes hakkında konuşur.Çocukları,torunları az birbirine düşürmeye kalkmadı..Ama şimdi herkes herşeyin farkında.Hiç ciddiye almıyoruz kendisini bu saatten sonra..Bazı insanlar yalan yanlış konuşurlar öyle..Kendi kendilerine konuşup dursunlar.Siz kendinizi bildikten sonra kim ne demiş ne uydurmuş çok ta fifi..guclubacismile
İşlerine gelmediği kesin;etrafımda kimse kalmasınmı istiyorsun diye çıkışıyor.Pekierkekler herşeyi görüyorlar anlıyorla aslında ama çoğunun işine gelmediği için anlamamazlıktan geliyorlar.
kayınvalidemle sorunum olmadı çok şükür ki.
ama görümcemin şakayla karışık laf çarpmaları meşhurdur.bende onuntarzında karşılık veriyorum ona.
ama haddini aştığı zamanlar oluyor elbette ki bende eşime anlatıyorum.
eşim bana hak veriyor görüyor bacısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?