- 12 Eylül 2017
- 51
- 23
- 38
- 36
- Konu Sahibi Aselsongul
-
Tovbe tovbe. Ilkinde napti peki. Aldatmismi seniSes tonundan anladım bide itiraf etti şirketin etrafında travestiler var dedi onların sesi gelmiştir diyor
Camis?Eşime kalsa almadım diyor yemin içiyor ben kulağımla duydum ama sesleri telefona camış sesi geliyor bu da kurana el bastı
Tam ona inandım bir de ne göreyim arabanın tam kapıyı açma yerinde kırmızı ojeizleri bu ne dedim bilmiyorum dedi cevap vermedi ne yapcam bn bilmiyorum
Ben gerçekten şu meselelerinize kuranı alet etmenizi anlamıyorum .bu her aldatma yada yalan olayının yüzde 90nında kurana el basma var ve tabiki yalan var .Yemin etti çok ağladım ailemin yanına gidicem dedim ve gittim istnbla 2 gün ayrı kaldım beni çok arayan Kocam o kadar aramdı bn aileme bişi anlatamadm ve tekrar geri geldim aldım karşıma kuranı kerime yemin içti arabaya binmediler dedi
Kadın arabada oje sürüyo heralde:))) ya da ojeleri kurumadan kendini dışarı atıyor.hangisi daha komik bilemedim.
Ya da artık ne yaşandıysa arabaya tırnaklarını sürtmüş olabilirıslak ojelerle mi dolaşıyormuş travesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?