- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Aselsongul
-
Yok canım ya hafif bir sürtse bile çıkar benim başıma geliyor özellikle kırmızı oje ve beyaz araba hemen belli ederE illa işyerinin etrafında travestiler var diye travesti mi alacak arabaya ki bunu sonradan başkaları nereden anladığını sorunca söyledin, düşünememiştin herhalde ilk mesajda yazarken. Oje izinin arabaya çıkması için de baya bi tırnağını oraya sürtmesi ya da arabanın içinde oje sürüp kurumadan inmesi lazım. Kendi arabam da var ve hep oje sürerim, hiç arabaya bulaşmadı bu zamana dek. Hit olayım diye üretilen başarısız bir konu denemesi olarak görüyorum üzgünüm.
Yok canım ya hafif bir sürtse bile çıkar benim başıma geliyor özellikle kırmızı oje ve beyaz araba hemen belli eder
Islak olmasına gerek yok ki Pelin.Hele birde beyazsa araba. Bende az boyamadım kırmızı ojeyle arabanın kapı kolunun iç kısmını. İnan nasıl olduğunu anlamıyorsun,sürterse çıkıyor izi,arabamda beyaz. Eski arabamda vardı,şimdi ekstra dikkat ediyorum. Kırmızı oje varsa parmağımda.ıslak ojelerle mi dolaşıyormuş travesti
Kapı kollarının iç kısmına çıkıyor kırmızı oje ,araba beyazsa özellikle. Eski aracımda vardı,şimdiki aracımda beyaz ekstra dikkat ediyorum henüz boyamadım. İslak olmasına gerek yok.E illa işyerinin etrafında travestiler var diye travesti mi alacak arabaya ki bunu sonradan başkaları nereden anladığını sorunca söyledin, düşünememiştin herhalde ilk mesajda yazarken. Oje izinin arabaya çıkması için de baya bi tırnağını oraya sürtmesi ya da arabanın içinde oje sürüp kurumadan inmesi lazım. Kendi arabam da var ve hep oje sürerim, hiç arabaya bulaşmadı bu zamana dek. Hit olayım diye üretilen başarısız bir konu denemesi olarak görüyorum üzgünüm.
Sağlıkçıyım travestiyle birlikte olan bi adam HIV virüsü kapıyor yani AIDS sonra karısına kadından da yeni doğan bebeğe bulaşıyor. Öyle şüpheniz varsa aman dikkat Şu anda hastanede yatıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?