Eşiniz arabasına travesti alsa??

E illa işyerinin etrafında travestiler var diye travesti mi alacak arabaya ki bunu sonradan başkaları nereden anladığını sorunca söyledin, düşünememiştin herhalde ilk mesajda yazarken. Oje izinin arabaya çıkması için de baya bi tırnağını oraya sürtmesi ya da arabanın içinde oje sürüp kurumadan inmesi lazım. Kendi arabam da var ve hep oje sürerim, hiç arabaya bulaşmadı bu zamana dek. Hit olayım diye üretilen başarısız bir konu denemesi olarak görüyorum üzgünüm.

Yok canım ya hafif bir sürtse bile çıkar benim başıma geliyor özellikle kırmızı oje ve beyaz araba hemen belli eder

Sağlıklıyım travestiyle birlikte olan bi adam HIV virüsü kapıyor yani AIDS sonra karısına kadından da yeni doğan bebeğe bulaşıyor. Öyle şüpheniz varsa aman dikkat

Ben size yaşadığım bir olayı anlattım face ise yazmayın kızlar,eşimin anlattığına göre arabaya binmemiş Işık’larda durunca kapıyı zorlamış araba beyaz kızlar kırmızı oje sürün bi arabanın tutma yerine dokunun izi kalıyor e bunlar da erkek zaten tırnaklarda baya büyük,eşim yemin etti alakam yok diye ona nasıl inanırdım kuran-ı Kerim’den başka..ona dokunmadığından çok Eminim ben mal hayatında travesti görmemiştr merak etmiş durmuştur kesin

Telefon olayına gelince arkadaşının yavuklusu o karı o zaman adamı arayınca Buda işle alakalı diye bizim malın numarasını veriyor Buda aryor

Bunu beni aşağılayın diye anlatmadım kızlar kullandığınız kelimelere de dikkat edin lütfen sınAdığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz unutmayın,yol gösteren fikir sahibi olan yazsın lütfen

ıslak ojelerle mi dolaşıyormuş travesti
Islak olmasına gerek yok ki Pelin.Hele birde beyazsa araba. Bende az boyamadım kırmızı ojeyle arabanın kapı kolunun iç kısmını. İnan nasıl olduğunu anlamıyorsun,sürterse çıkıyor izi,arabamda beyaz. Eski arabamda vardı,şimdi ekstra dikkat ediyorum. Kırmızı oje varsa parmağımda.

Konu sahibi banlanmışsınız ama yinede yazayım,belki okuyorsunuzdur.
Bir hışımla yazdınız sanırım,zira noktasız virgülsüz yazında kim kime ne demiş,sizin tabirinizle kim kimin yavuklusuymus inanın anlaşılmıyor.
Eşinize güvenmiyorsanız,söyledikleri inandırıcı gelmiyorsa ona göre hareket edin sizde. Ama boşanırsınız ama gidip basarsınız öyle boşanırsınız size kalmış.

Kapı kollarının iç kısmına çıkıyor kırmızı oje ,araba beyazsa özellikle. Eski aracımda vardı,şimdiki aracımda beyaz ekstra dikkat ediyorum henüz boyamadım. İslak olmasına gerek yok.

Eğer bu anlattıkların doğruysa tavrının yanlış olduğunu söylemek istiyorum.İlkinde kadına saydırdım kocama bir daha olmasın dedim demişsin.Saydıracağın adres kocan olmalıydı.Sonrakinde gittim evden geri döndüm demişsin.Tavşan dağa küsmüş misali kendi kendine küsüp barışmışsın.Ya git gelme,ya hiç gitme.Adam ciddiye almıyordur ki seni.Kurana el basma konusuna hiç girmiyorum bile.Burda ne yeminler edip neler yapanını gördük.Özetle haklı olsan bile çözüme yanlış yollardan gidiyorsun.

Reactions: KV_
Ne kadarda yemin ettirmeye merakli bir milletiz. Yemin soz konusu olunca millet gidiyo cocugunu getiriyor ortaya cocugu olmayanda kurani getiriyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…