Eşiniz böyle yorum yapsa kızar mısınız???

Konu sahibinin yazdığı kadarıyla rahatsız duyulacak bir şey yok hatta evet haklı.Dil kursla değil konuşarak öğrenilen bir şey.Belki bunu söylerken üslubu, ses tonu hoş değildir.O zaman rahatsızlık duyulabilir.
Canım kastettiği o değil ki kızlarla konuşmak öğrenecek yani

bazen düşünmeden konuşabiliyoruz evet hiç hoş değil ama özrünü dilemiş bir daha yapmaz büyük ihtimalle ağzından kaçmıştır. uzatıp huzurunuzu bozmayın
Canım daha öncede oldu onun üstünde durmadım ağzından kaçtı insanlık hali rahatsız olduğunu anlamıştır dedim ama anlamamış

Canım daha öncede oldu onun üstünde durmadım ağzından kaçtı insanlık hali rahatsız olduğunu anlamıştır dedim ama anlamamış

hmm o zaman evet durum farklı demek ki böyle muhabbetler yapılıyor aralarında. tepkinizi koyun ama darılarak değil zira pek anlamıyor erkeklerden kırılmak neymiş falan

Sizinkı
Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
şkırtmak istemem ama evet gerçekten tiksindirici ve iğrenç bi durum.ben eşimin bayanlarla konusırken sesini inceltmesine bile sinir oluyorum

Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..

evli adam karisiyla yapar tatil planini benim bildigim ? Ve evli adam bu tarz abaza ergen muhabbetleri duzeyini coktan asmis olmasi gerekir benim bildigim.
Igrenmek degil pisman oluyor olmalisiniz boyle adamla evlendiginiz icin.

evli adam karisiyla yapar tatil planini benim bildigim ? Ve evli adam bu tarz abaza ergen muhabbetleri duzeyini coktan asmis olmasi gerekir benim bildigim.
Igrenmek degil pisman oluyor olmalisiniz boyle adamla evlendiginiz icin.
Bence de geçmesi gerekir. Çevremde çok gördüm bu pis erkeklerden ve farklı anlam.yukledim bunlar belki ufak şaka gibi görünse de benim evliliğime zarar veriyor. Ha arar ara acabalarim oluyor da tabi ki bu sadece bu sakalardan değil

Back
X