Eşiniz böyle yorum yapsa kızar mısınız???

O konuda eşim zaten aşırı centilmenlik yapar dışarıdaki insanlara niye bilmem öyle alışmış toplu yere gitsek milletin tabağını düşünür çok ince

Bence de geçmesi gerekir. Çevremde çok gördüm bu pis erkeklerden ve farklı anlam.yukledim bunlar belki ufak şaka gibi görünse de benim evliliğime zarar veriyor. Ha arar ara acabalarim oluyor da tabi ki bu sadece bu sakalardan değil

Dervisin fikri neyse zikride odur boyle seylerin sakasini yapacak kafada adama donup bakmazdim bile ben. Bana gore evlenilecek bir tip degil yani su anlattiginiz kisi.

Dervisin fikri neyse zikride odur boyle seylerin sakasini yapacak kafada adama donup bakmazdim bile ben. Bana gore evlenilecek bir tip degil yani su anlattiginiz kisi.
Hem işte ben de tamda ondan tiksiniyorum demekki fikrin öykü karşında düzgünce konuşan adama.boyle birşey söylüyorsun. Ki konuştuğu çocuğu da tanıyorum üzülüyorum. Hani karşısındaki insan böyle şaka yapsa oda sadece karşılık verse biraz daha anliyabilirdim

Son cumlenizi okuyana kadar inanin anlamadım kadın üzerine kurulmuş bir cümle olduğunu.

Bana söylense , he evet olabilir , pratikle öğrenir insan derim :confused:

Uyanmış oldum. Eşiniz gönlünüzü almaya çalıştığına göre anladığınız anlamda söylemiş deme ki .

Yalnız mi gidecek Antalya' ya ?

Canm fazla taklma bi cahillik etmiş eşin ama üstüne basa basa bunu vurgula hatta aynı seyleri ona yasatmakla tehdit et ama dikkat et her erkek bunları kaldıramaz

Son cumlenizi okuyana kadar inanin anlamadım kadın üzerine kurulmuş bir cümle olduğunu.

Bana söylense , he evet olabilir , pratikle öğrenir insan derim :confused:

Uyanmış oldum. Eşiniz gönlünüzü almaya çalıştığına göre anladığınız anlamda söylemiş deme ki .

Yalnız mi gidecek Antalya' ya ?
Aynen öyle söyledi. Sonrada abartma diyor

Canm fazla taklma bi cahillik etmiş eşin ama üstüne basa basa bunu vurgula hatta aynı seyleri ona yasatmakla tehdit et ama dikkat et her erkek bunları kaldıramaz
Tarzım. Değil ki canım o kendide diyor tehdit etsem de boş olduğunu bilir. Takılmak istemiyorum da kötü hissettiriyor. Eşim. Dediğin insanın fikrinden zikride çıkanlar şaşırtıyor sonra.bir.sakanin ardına sığınması. Çokta masum gelmiyor

erkekler komik sanıyo böyle konuşmaları.. bncede çok itici..
bu konuda tawrını anlamş bida yapmaz ztn..

Ben takilirim. Niye cünkü ben arkadaslarimla böyle sakalasmam. Benim esimde böyle sakayi kaldirmaz ben yaparsam. ( benzer bir saka muhabbeti yasadik daha önce

Hanimlar evet burdam bakinca igrenc gibi ama bizde farketmeden yaoiyoruz böyle sacma muhabbetler. Cok aşırı gitmedikten sonra gerceklik payi olmadiktan sonra duymamis gibi davranabiliriz.

Ben biraz fazla optimist veya rahatım heralde.Böyle her şeyin altında bir şey ararsak,her şeyden bu kadar "uyuz oldum,sinirlendim,dellendim,nefret ettim" olursak bizim yanımızda ne konuşulabilir ki? Ben mahalle karısıyım heralde sizler hep saraylı leydilersiniz :halay:

Problem ed3cek bir sey yok.
Ordaki turist yogunlugundan bahsetmistir.
Hemen capkinlik dusunme

Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
Ben abartılacak bir durum göremedim ama bunu söyleyiş şekline ve arkadaşına göre de değişir durum. Sürekli kızlarla alakalı muhabbet dönse haklısınız belki ama şu anki durumda abartmışsınız birazcık.

Back
X