Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ne sacmalık yaa kocam nasıl ben cay getırcem hatta ona kolaylık olsun dıye sekerde atıcam ve seklı olmus hayvan dıycekkkk dılını koparırım adamın beaaaaaa daha kalmıs cay dmelemıs ustunede seker atmsı onun oturup sesını cıkaramdan ıcmıyo bıde ustune ustelıkkk hayvan dıyooo tutmayın ulennn benııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yarin soyle guzel bir cay yap. al kendi cayini. mutlaka soracaktir benimki nerde diye.

hayvanliktan insanliga terfi ettim, kendin al bundan sonra de lutfen. bak suskun kaldikca agzina s...mis resmen.

Amaaannn öyle mı demiş birde.....?????
Pes!!!!!!
Karın bu senın yaw...
Eşinnnn....
Diğer yarın......

:teselli:

valla öncelikle, haklısın ben bir hayvanım çünkü senin gibi bi "ilk insanla" evlenmişim derim sonra çaya tükürüp buyur, az yede kendine bi hizmetçi tut diyip benden özür dileyene kadar tavrımı takınırdım nedemek cnm aaa hem çay getirecem beyfendiye hemde şekerini beğenmeyip bana hayvan diye bağıracak.
ben çabuk parlayan bi insanım böyle şeylere gelemem sen beni örnek almasan iyi olur:))))

sabrından dolayı seni tabrik ederim canım kimseye cay verme gii bir mecburiyetin yok
biliyorsun degil mi bu eşinde olsa
ben ne mi yapardım o cayı kafasına dökerdim şanslıysa cay ılık olurdu:)

madem bana öyle kötü bi hakarette bulunuyor....bir daha çayını doldurmazdım...kalksın kendisi doldursun ...:mymeka:

sende benim kocam olduğun için doğal olarak sende hayvansın derim:icecream:

"kötü söz sahibine aittir" demeye getirdim, tabiki denmez öyle birşey...

eşinin siniri bozukmuş sana patlamış, sende asabi şekilde değil ama kırgın üzgün olarak ne kadar üzüldüğünü anlat...

unutma herşeyin bir ilki vardır...yılanın kafasını küçükken ezeceksin tatlım.

Çok kaba davranmış ama farkına varamamış valla
sen surat yapsaydın bari

benim eşimin bu tür hareketleri yoktur.yani oldu ki ilk kez ağzından duyarsam hiç bişey demeden gidip yenisini getiririm.bana bişey söylediğinde yada sorduğunda cevap vermem.niye cevap vermiyorsun derse "hayvanımya ben.havla veya mööle.ancak anlarım.siin gbi insanların dilini anlamıyorumbenneyaptımki" derim.ve bu şekilde sürekli iğnelerim.bişeyi ver dese "katır tırnaklarıma manikür yaptırmamışım,getiremem" derim mesela.yada benimle yatmak istese"bi hayvanla yatmaya utanmayacakmısın" diye sorarım.hatasını kendi anlasın diye çabalarım.bağırıp çağırarak yada aynı lafları iade ederek soruna çözüm bulunmaz.bu diyalog alışkanlık halini alır sonra.
ama eğer eşinin sürekli davranışlarıysa bunlar ciddi ciddi konuşmalısın.ben senin asker arkadaşın değil eşinim demelisinkaydirigubbakcemile

3 yıllık ilişkimde hiç bıkmadan, yeri geldiğinde mutlaka söylediğim sözdür: ben senin asker arkadaşın değil, sevgilinim/kız arkadaşınım! ki bu derece ağır bir laf asla olmadı, yoksa çıkarken ayrılırdım katlanamayacağımı bildiğim için.

kesinlikle bu konularda taviz vermemek gerekiyor. bir çok kişiye göre sorun olmayan kelimeler, tabirler bile beni kırar ve tepki vermeme sebep olur. ama aynen kronick'in dediği gibi her fırsatta o konuyla ilgili laf sokarak :jeyyar: unutmadığımı belli ederek. çünkü içime atarsam, karşımdaki kırıldığımı anlamayacak, sonuçta bir erkek!:mymeka: ve içimde birike birike sonra çok kötü bir patlama olabilir.

siz bunun olağan hale geldiğini yazmışsınız. keşke bu kadar tepkisiz kalmasaydınız. şu anda oturup enine boyuna konuşmalı, ne kadar rahatsız olduğunuzu belirtmeli ve tavrınızı koymalı, ve önüne çay başta olmak üzere bence bir süre yemek de koymamalısınız:1closedeyes:

önüne çay başta olmak üzere bence bir süre yemek de koymamalısınız:1closedeyes:

evet aynen böyle yapgamyoncuiremsu
niye yemek yapmadın diye sorarsada;"tezgah çok yüksek.dört ayak üstüne yemek yapamadım-tatlicadiarzu-" dersin.(hayvanlar dört ayak üstünde olurya o bakımdandelikafadulden)

ne kocalarr varyaa
cinsinidee sorsaydınn at inek köpek kedi hangisiysenn ona göre davran
eşeksenn bir tepik att eşektenn düşmüşe dönsünn öselliklee yataktaa:jeyyar:

hani ben,ağzımın burnumun dağılacağınıda bilsem
o çayı alır,başından aşaa dökerim...

sana gelince kardeşim ne diyim şimdi bu sinirleki
allahın dağına göre kar verdiği belli...benneyaptımki
bırak ne yemek koy önüne nede çay
sorduğunda da,yalaktan besleniyorum ben
kendi işini kendin gör de.....

insanoğlunun sinirlenip ağzından çıkanı kulağının duymadığı zamanlar olabilir.ama bunun için gerçekten insanı çileden çıkaracak birşeyler olmalı.yani bu çay şekerli çorba tuzlu gibisinden öfke nöbetleri sadece eşinizin kendini kontrol edememesinden kaynaklanan İNSANOĞLUNA yakışmayan davranışlar.oturup kendisinin ne olduğunu sorgulatın bence siz ona.bazen dört ayaklılarada haksızlık ediyoruz.insanı hayvandan ayıran en büyük özellik duygularını kontrol edebilme özelliğidir.bunuda hatırlatın eşinize.

eşin muhtemelen içinde bişi biriktirmiş, başkasına kızmış, yok yere senden çıkarmış hıncını, bence o kızgınken bişi söyleme, belli her an yok yere daha büyük bi kavga çıkabilir, sende şimdilik sus ama kırgın olduğunu belli et,gerekmedikçe muhattap olma, surat as, sonra da intikamını al

siz içinizden gecirip demezmişsiniz ama ben aynen derdim! bana hakaret edene sessiz kalacak,alttan alacak halim yok... hem onune cay getirecez tesekkur edeceğine,hakaret.. yok oyle yagma! ama kusura bakmayın lütfen bi insanın bunu soyleyebilmesi için saygı kurallarının onceden ihlal edilmiş oldugunu düşünüyorum.. acaba daha onceden çok mu taviz verdiniz?

ben olsam onu orda bırakır odama gider yatarım ertesi gün eğer ararsa telefonlarını açmam konuşmam yüzüne bakmam zibiklettiririm...bi daha önüne ne çay ne yemek...

Son düzenleme:
Bi an bile düşünmem,çayı alır,nereye gideceğini düşünmeden fırlatırım...Hatta çayla kalmaz o an elimin altında ne varsa fırlatırım...

Çay demlemişim sana,insanlık etmişim şekerini de atmışım üstelik,ayağına kadar getirmişim,acaba hangimiz hayvan....

Sonrada Kronick'in dediği gibi davranırım aynen.Sürekli laf sokar,iğneler,eşşekler kadar pişman olana kadar devam ederim....

Eşler,ne olursa olsun saygıyı yitirmemeli diye düşünüyorum.Yani o benim eşim,her şey mübahtır ,her şey söylenebilir,her şey yapılabilir duruma gelinmemeli,eşimiz canımız ciğerimizde olsa,bazı şeylerde sınır olmalıdır....Laf ağızdan bi kere çıkar ama o lafları beyinden çıkarmak imkansıza yakındır....

Kendini affettirene kadar çay demleme arkadaşım.İş başa düşünce ne edecek bakalım....

ben o çayı alır kaynak kaynak suratına döküverirdim.hayvan nasıl denirmiş görsün bakalım.kolaymı öyle yaa. sıkıyorsa bir daha açsın ağzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…