eşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.
eşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.
benim eşimin bu tür hareketleri yoktur.yani oldu ki ilk kez ağzından duyarsam hiç bişey demeden gidip yenisini getiririm.bana bişey söylediğinde yada sorduğunda cevap vermem.niye cevap vermiyorsun derse "hayvanımya ben.havla veya mööle.ancak anlarım.siin gbi insanların dilini anlamıyorumbenneyaptımki" derim.ve bu şekilde sürekli iğnelerim.bişeyi ver dese "katır tırnaklarıma manikür yaptırmamışım,getiremem" derim mesela.yada benimle yatmak istese"bi hayvanla yatmaya utanmayacakmısın" diye sorarım.hatasını kendi anlasın diye çabalarım.bağırıp çağırarak yada aynı lafları iade ederek soruna çözüm bulunmaz.bu diyalog alışkanlık halini alır sonra.
ama eğer eşinin sürekli davranışlarıysa bunlar ciddi ciddi konuşmalısın.ben senin asker arkadaşın değil eşinim demelisinkaydirigubbakcemile
önüne çay başta olmak üzere bence bir süre yemek de koymamalısınız:1closedeyes:
"kalk kendin al o zaman hayvanın önde gideni"
demezdim tabi ama içimden bu geldi valla kızgınlıktan.
özür dileyecek bir daha yapmayacak.ama yine de insan affedemezki öyle hemen.üzüldüm canım yaa neden böyle ki çok agresif heralde.
bu arada bağıra çağıra olmasa da kötü zaten. ne demek ya çay bu değiştirilir kalp kırmaya değer mi!!
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?