Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaaa bi sok daha:1shok:biri öküz der...biri hayvan:bbo:yazik aciyorum böyle hasta ruhlu insanlara:1no2:

hiç düşünmeden cayi elinden alir suratına firlatırdım bardağı kötükedihüso
ay Allah'ım inanamıyorum ya...
noluyo bu erkeklere??
ben ne dedemin babanneme ne babamın anneme bu tarz bi kabalığına şahit olmadım
yeni nesil git gide kafayı mı yiyor ne???

Ahaha süperlülülülülülü:lepi:
Biliyorum "döverim" kelimesi sakasinada olsa, bu erkeklerin beyni farkli algiliyor. "Demek ki gözünü korkutsam her dedigimi yapacak" gibisinden.
Fabrika ayari bozuklar:))

Aynen canim.
Evde anneye babaya saygi yok ki, ese olsun.
Bundan 10-20 yil sonrasini düsünemiyorum.
Biz herseyin ortasindayiz gencler olarak; eslerimizi ailelerimiz degil genelde biz seciyoruz, ama sectigimiz insanlarda adam cikmayabiliyor.

Durum bu.

Nerde o eski saygi, sevgi..

o cayı alır kafasından asagı bosaltırım cok sınırlernıoyorum ben böyle hakaretlere

ne diyecemi bilemedim bu ney ya bu erkeklere ne oldu böyleeeeeee
ben sana bunu de sunu de demiyecem esine kirginligini belli ettttttt
bence en büyük ceza konusmamaktir baya bir süre esinle hatasini anliyana kadarrrrr konusmaaaaa:teselli::teselli:

Vallahi ne kadar oldu evleneli dememişsiniz ama armudu seven belli etmiş ahvalini..

Gerisi de size kalmış!

(belli ki dengesiz)

yalnız bağırıp çağırıp,aynı hakaretleri eşinizede ettikten sonra yapılan iğnelemeler bir işe yaramaz kanımcabenneyaptımki
eşin yaptığı hakareti diğer tarafta aynen iade ederse,veya bardağı fırlatmak,çayı kafaya dökmek gibi şeyler yaparsa bunun sonu ilişkinin gidişatı açısından hiç iyi olmaz.
yani eşiniz söylediği laftan ötürü pişman olup,kendini affettireceği varsada,"vayy bee azda çamur diilmiş" diye düşünüp bu hareketleri veya lafları hakettiğinize kanaat geitrebilir.
ilk defa söyleniyorsa bu tip sözler aynı seviyeye düşmeden,kırıldığınızı belli ederek ve pişmanlığından emin olarak daha medeni cezalar vermek daha uygun bence.
önüne yemek koymasam,çay koymasam ne olur?bunlar olsun,işi başa düşmesin diyemi benden özür ileyecek?yada çenemden kurtulmak içinmi?
ben beni kırdığı için üzülüp,gerçekten pişman olduğu için özür dilemesini isterimfisfisfis

böyle erkkekler insanı evlenmekten soğutur yaw

Alttan alırsan bu lafların devamı gelir.benim arkadaşımın eşi aptal demiş salak demiş..sonra annesine kadar uzanmış dili...izin vermeyin..

Alttan alırsan bu lafların devamı gelir.benim arkadaşımın eşi aptal demiş salak demiş..sonra annesine kadar uzanmış dili...izin vermeyin..

elbetteki izin vermeyeceksiniz.ama çamura çamurla karşılık vermek,bir dahaki sefere "nasılsa altta kalmıyor,cevap veriyor" diye dozun artmasından başka işe yaramazşakkıdı

alır o çayı da... tövbe tövbe... demicem bişey

Kaanseda arkadasimiz yazmiyor. hatta okumuyor bile yazdiklarimizi.

sağolsun bizimkide hep küfreder kızınca bende sana iade ediyorum aynen derim daha sinirlenir ama çok kırılıyorum çok hayat bom boş inanılmaz ağlamak geliyor içimden

........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
acayıp gıcık olurum ya once kalp kırıyolar sonra da on dk sonra hıcbıse olmamıs gıbı davranıyorlar gercekten bunun adı dengesızlık mı acaba? ama bızım aklımız hala o on dk once soylenen kırıcı seyde onlarsa bunun farkında degıl aradakı saygıyı yok edıyolar boyle bence yuzune karsı acıkca soylemelısın benı kırıyorsun bole ufak bı seyden ne kadar agır konustugunun farkındamısın dıye sor canım

erkekleri anlamak zor bir çay yüzündende hakaret edilmezki bu ne saygısızlık ya...kadınları hizmetçi gibi görmüyorlarmı sinirlerim bozuluyor bu erkekleride böyle yetiştiren anneleri adam gibi adam yetiştiremiyorlar sonuçlarını biz çekiyoruz !!!!

alır o çayı kafasından aşağı dökerdim öyle hayvan olunmaz böyle olur derdimklava:klava:

kötükedihüsoTomruk!..Git ,yontul da gel derdim...:mymeka:

yüzümü asar,odama çekilir yatardım
mecbur gelicek
ve eşşek gibi özürdileyecek nasılsa diye düşünürdüm ama çok bozlurdum ben
farkederdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…