hiç düşünmeden cayi elinden alir suratına firlatırdım bardağı kötükedihüsoeşiniz çayı şekerli getirdiniz diye size hayvan derse ne yapardınız.üstelik öylesine çıkmış bir şey değil.bağıra çağıra.çok üzgünüm arkadaşlar.yemek yedik ve keyifli bir çay içecektik.çok kötü hissediyorum ve şimdi yani on beş dakika sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor.
valla yeni yıl sabahı eşim de kahc-valtıda çay koy kadın dedi şakasına :) bende keyfimi bozamam falan deedim neyse kalktım tam çaydanlıgı aldım elime anneme dediki koymasın hele döverim dedi bende bardagı aldım elime gittim eline tutuşturdum kalk kendin koy yemin ettim koymiycam dedim
eşşek gibi de kalktı çayını doldurdu bidaha da istemedi
bana açıkçası hayvan deseydi olafı burnundan getirirdim
yataga yatarken hayvanlarla yatmayamı başladın derdim bi şekilde olafı çıkarırdım tatlımmm
hiç düşünmeden cayi elinden alir suratına firlatırdım bardağı kötükedihüso
ay Allah'ım inanamıyorum ya...
noluyo bu erkeklere??
ben ne dedemin babanneme ne babamın anneme bu tarz bi kabalığına şahit olmadım
yeni nesil git gide kafayı mı yiyor ne???[/B]
Bi an bile düşünmem,çayı alır,nereye gideceğini düşünmeden fırlatırım...Hatta çayla kalmaz o an elimin altında ne varsa fırlatırım...
Çay demlemişim sana,insanlık etmişim şekerini de atmışım üstelik,ayağına kadar getirmişim,acaba hangimiz hayvan....
Sonrada Kronick'in dediği gibi davranırım aynen.Sürekli laf sokar,iğneler,eşşekler kadar pişman olana kadar devam ederim....
Eşler,ne olursa olsun saygıyı yitirmemeli diye düşünüyorum.Yani o benim eşim,her şey mübahtır ,her şey söylenebilir,her şey yapılabilir duruma gelinmemeli,eşimiz canımız ciğerimizde olsa,bazı şeylerde sınır olmalıdır....Laf ağızdan bi kere çıkar ama o lafları beyinden çıkarmak imkansıza yakındır....
Kendini affettirene kadar çay demleme arkadaşım.İş başa düşünce ne edecek bakalım....
Alttan alırsan bu lafların devamı gelir.benim arkadaşımın eşi aptal demiş salak demiş..sonra annesine kadar uzanmış dili...izin vermeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?