Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne çay yapıp ellerimle eşime ikram edeceğim ve o da teşekkür etmek yerine bana hayvan diyecek...aklım almıyor.kişinin yaptıkları seviyesini gösterir bence....ya çayı şekerli olmuş olsa bile birazını içip "aşkım üstüne biraz su ilave edebilir misin bana biraz şekerli gibi geldi" diyebilir... çok tuhaf.

basit küçük olayların altında daha büyük sorunların ipuçları yatar bence.
alt tarafı bir çay için size hayvan diyorsa bu adamın bence sorunları vardır. aşırı sinirle sizi kırmasına değmez. alt tarafı çay yani.

dikkat et, kendini ezdirme. aynı tavrı yinelemesine izin verme sakın. kırldığını incindiğini belli et önce sitemle ama kavgacı bir tavır sergilemeden.

sonrasında aynı davranışları tekrarlayıp tekrarlamaması önemli.

sende hayvanın ayağa kalkmışısın derim. çok kızdım..... terbiye yoksunu. insan özür diler. birde demek birşey olmamış gibi davranıyor. oh. ne ala....

ağır bir tepki olmuş... benim eşimse çayına şeker atıp karıştırmamı ister,ama atmayınca hayvan demez :S çok kızdım çok! soğuk davran bence

çayı direk üzerine boşaltırım al sana çay derim ve başarım bağırmayaaaaaaaaaa

yuhh derim... eşim bana hayvan diyecek öyle mi? bana? hayvan diyecek???

Allahım ya biri öküz der biri hayvan der. ya bu erkekler karılarını nasıl oluyor da hayvan yerine koyuyor. klava: eşleri olmasa ne yaparlardı acaba? kadın çay yapmış bahaneye bak şekeri fazlaymış. bir daha çay yapma. isterse hayvanlar çay yapmayı bilmez bir insan olarak sen yap de ve bir süre konuşma.

çok moral bozucu bir durum.eğer çocukların varsa baba onlara böyle örnek olacak...erkekler bazen çok ama çok kaba olabiliyorlar...üzme tatlı canını...

çayının şekerini de sen mi koyuyosun???kızma şekerim ama e ben de yuh diyim sanaa

ay ben çayı kafasına dökerdim ve bak hayvan böle olunur elleri kolları olmadığı için böle döker derdim ve sonra da önüne yalak gibi bi derin kap getirir al buda benim yalağımda ama sana bakınca benden çok ihtiyacın varmış derdim....
hayvan görmememiş eşinize müstehak olsun ve gitsin önce aynaya baksın!

tek yapacagım sey yeminle bardagı tuttugum gibi basına boca ederdim.. canı cehenneme.. sonrada hic bısey olmamıs gıbı davranırdım.

ama sen benım yaptıgımı yapma tamam mı?

madem bana hayvan demiş,bende söylediği lafın hakkını vermek için,en azından admcağızın lafı boşa gitmesin diye,ona hayvanca bi hareket nasıl oluyormuş farklı şekillerde gösterirdim..

öncelikle eşinizin başka bir sorunu olduğunu düşünüyorum, bir çay yüzünden insan eşine hayvan der mi hiç

eşim asla böyle bir şey demez de oldu ki dedi, asıl hayvan sensin derim
bundan sonra sana çay verirsem o zaman asıl hayvan benim derim

ne olursa olsun insan eşine asla böyle bir tabir kullanmamalı, saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz

Son düzenleme:
al o cayıda basına call....hay......n oglu hay...n!!!!
altı ustu cay ya ayıp yanı terbıyesız...ne bu canım,sukretsınkı cayı demleyıpte ayagına kadar getıren bır esı war yanında...buna sukretcegıne sekerıne laf edıor...yahu hele bırde 15 dk sonra bişi olmamiş gibi dawranmaları yokmu pes dedırtıor falla ınsana...bagır caır sora bişi yokmus gıbı dawran...pes falla.

Ama canım sen sanki eşini böyle kabul etmiş ve evlenmişsin gibi geldi bana.
Bazı insanlar sinirli yapıya sahiptir , tahammülsüzdür , ağzından çıkanı kulağı duymaz , senin kocan da hem bu yapıda hem galiba biraz senin pişpişlemelerin yüzünden , ona darılamayacağını kırılamayacağını nasıl olsa hoşgöreceğini bilerek salmış kendini..
Umalımda bu rahatlığı sana saygı duymadığı gerçeğini ortaya çıkarmasın.
Şimdi bu saatten sonra kalk adamı marangoza ver iki kesik atsın kereste yapsın desek acaba olur mu?
Bana kalırsa sen alttan almaya devam etmek zorundasın bu adamı , olmadı alıcan sobada kozalak niyetine yakıcan..

eşiniz size ilk kez mi böyle kötü söz söylüyor....
eğer öyleyse iyi bir ders verin...
Ama daha önce bir kez söylediyse ve siz tepki vermediyseniz alışkanlık haline getirmiş olabilir...

Ben olsam o lafı duyarsam eğer, inanın emdiği sütü burnundan getiririm, ailesine kadar rezil ederim...

Ne ben ona söylerim, ne de söyletirim

bazı erkekler böyle olabiliyor yapıp edip sonradan güllük gülistanlıkmış gibi davranabiliyorlar sen kasıtlımı yapıyorsun hayır ama işte onlar çok ince düşünemiyorlar ben çok kırılgan bi insanım küserdim konuşmazdım...tepkini koy sonra alışkanlık olur ha olmadık herşeyde böyle davranır...

terbiyesiz cok merak ediyorsa en yakin aynaya gidip baksin hayvan gormek icin kaldiki boyle adamlara hayvan denemez hayvanlar onlarin yaninda en masum varliklar uzulme arkadasim ozur dileyene kadar bekle anlasin terbiyesizligini

Birdaha cayina seker katmam.
Isterse gönlümü alsin yine yapmam.
Cayinida sekerinide önüne koyarim, adam gibi kendi koyar sekerini ne kadar istiyorsa.

Terbiyesizlik bu.

valla yeni yıl sabahı eşim de kahc-valtıda çay koy kadın dedi şakasına :) bende keyfimi bozamam falan deedim neyse kalktım tam çaydanlıgı aldım elime anneme dediki koymasın hele döverim dedi bende bardagı aldım elime gittim eline tutuşturdum kalk kendin koy yemin ettim koymiycam dedim

eşşek gibi de kalktı çayını doldurdu bidaha da istemedi

bana açıkçası hayvan deseydi olafı burnundan getirirdim
yataga yatarken hayvanlarla yatmayamı başladın derdim bi şekilde olafı çıkarırdım tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…