Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

littlefairy

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.929
8
641
46
İstanbul
hadi bakalım, eşlerimize dünya güzeli melekler verdik. onlar peki size bişey hediye etti mi?

benimkine biraz önce sordum sen niye bana bir çiçek bile almadın diye hakkaten almadım mı dedi. almadııı.. ya sizinkilerrr

henüz bir bebeğim yok
ama kismetse düşünüyoruz
eşimin sözü var doğum hediyesi olarak
ben volswagenin jeepine (touareg) bayılıyorum
doğum hediyesi olarak arabamı değişip bana touareg alacak inşallah :teytey:

kayinvaldemde sen yeterki bebek yap sana çok büyük hediyem olacak diyor ama onunkinin neolduğunu bilmiyorum

Benim de henüz bebeğim yok ama olursa eşimin alacağını düşünüyorum umarım alırklava:Hediyeye önem vermem aslında ama böyle bir durumda beklerim herhalde ama almazsa da canı sağolsun nabalım(hani alsa daha ii olur ama)

şu an sadece bebek istiyorumsenağlama.hediye filan gözümde değil.
ama çiçek alırsada fena olmaztatlicadiarzu

valla maddi durumlar biraz kötüydü doğum yaptığımda...eşim vaad ettiklerini maalesef yapamdı ama..aldıkları şunlar...
çok kocaman üstünde 40 nazar boncuğu olan bir çiçek.
bi kutu çikolata
bi adet üzerinde çok güzel şeyler yazan şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum yazıların bi plaket...
bi de burma bilezik taktı...
şirketin durumları kötü olduğundan maaş alamamıştık..ama ben bunlarla bile çok mutlu oldum...
almasa da olurdu..hep yanımdaydı o yetti bana

eşim bana kırmızı güller almıstı buket olarak saklıyorum tabıkıde.CANIM BENIM YA.

tatlicadiarzuarkadaşım daha ne istiyosun allah gözünü doyursun ne diyim millet bi çiçeğe tav sırnaşık şey

şu an sadece bebek istiyorumsenağlama.hediye filan gözümde değil.
ama çiçek alırsada fena olmaztatlicadiarzu

inşallah allah bütün isteyenlere versinn

vaaayyyyyyy kocişe baakkk

daha ne istiyon kızımmm hakaket biz bi çiçeğe bile tavız yaniiii

daha ne alsınkı benım hıcbırsey almaz dıyordum aklıma bıle gelmedı verınce cok mutlu oldum bence bır cıcek bıle yeter bır arkadasımızda araba degıstırmek ıstıyorum dıyor bence o kadarda degıl be yanlıs anlamayın kızmayında bana ......:uhm:

BU KONUYA KESİN ALIR DİYE CEVAP VERMEK İSTİYORUM.
HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİNDE
ÇOK ÖZEL BİR HEDİYE ALMIŞTI.
DOĞUM İÇİNDE BİRİKİM YAPTIĞININ FARKINDAYIM. ( Belli etmemeye çalışsada :)) )
ÇEVREMDEKİ 1. DERECE YAKINLARIM MUTLAKA BİRŞEYLER ALIR.
NİMETCİM SENİN DOĞUMUN ÇOK ANİ OLMUŞTU, O NEDENLE DÜŞÜNEMEMİŞTİR BİLE...
ANNELER GÜNÜ GELİYOR MUTLAKA HATIRLAR

SEVGİLER...

tatlicadiarzuarkadaşım daha ne istiyosun allah gözünü doyursun ne diyim millet bi çiçeğe tav sırnaşık şey

ama verdiği vaatlerin yanında aldıkları bir hiç...
çok şükür canım ya hiçbişey almasa bile bişey istemezdim inan....
varlığı yeterdi onun bana ben oda da sancı çektim o kantinde sürekli ağlamış...herkesten utanıp dışarlara kaçmış...canım kocam ömrüm benim.beni benden çok düşünür...

haaa anneler günü ayrı...sanırım altın takı seti alacak..geçen bizim kuyumcuya gidip bakmış...anneler günü gelince başak topik açarız...

doğru diyorsun canım , aniden olmuştu ve oruçluydu. bende ona verdim zaten. ne güzel birikim yapması. çok sevindim snein adına . güzel kızında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.allah bir avazda kurtarsın canım

ooo benim kyananm bi çöp almadı da takmadı da..bi de benim herif bi evin bi oğlu....
kızıma da takmadı bana da.güya tek geliniyim pehhhhhhhhhhhhhh...
ha kayınpeder bi çeyrek altın almıştı..onu da kaynanam geriistedi bi düğüne taktılar....

boşver elifim takmaa kafana eşin almış ya sanaaaaaaa
bak bizim herüff unutmuş
ben bi çiçeğe bile tavdım vallaaa
bi arkadaşım getirmişti çiçek nasıl sveinmiştim. annemler dahi getrimedilerki çiçek
hiç unutmucam erken doğum diye yatmıştım ya bikere hastaneye o zaman annem kıza hastane çıkışı getrimişti doğuracam diye kopmuştum.

o an insanlar tamamiyle sağ salim doğursunda ikisde sağlıklı olsunda diye düşünüyor
zaten bendne çok tatlı cadımla ilgilenmişti herkes
ama eşimden bi çiçek beklemiştim açıkçası

Şuan bebek düşünmüyoruz ama ileride olursa eğer sanırım bana da hediye gelemz pek.Sadece annemler alır.Eşim çok iyi niyetlidir,bişey esirgemez benden ama bu tür durumlarda telaştan aklına gelmez:)))Kayınvalide ve kabilesi de çok çok düşüncesizlerdir.Nikahta bile masamıza konması için çiçek yaptırmamışalrdı.Sadece benim ailem,ve eşim ve benim arkadaş iş çevremizden gelmişti çiçekler,sanırım çiçek gönderenler masa çiçeği muhakkak vardır diye ayaklı aranjmanlar yaptırmışalrdı.Masamız boş kalmıştı nikahta( halen unutmam yaptıklarını

Insallah benim esimde alir.. daha hamile falan degilim 2yildan øncede kalmayi dusunmuyorum ama yinede bøyle birseyi dusunmesi insani cok mutlu ederdi diye dusunuyorum.

Allah Øncelikle isteyen herkese saglikli hayirli bebekler nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…