Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

aslında yemeyim hakkını sezarın hakıı sezara. benimle birlikte bütün gece elimi tuttu sancı çekerken kızımın kalp atışları kaybolunca korkusunu hiç belli etmedne destek oldu bana. ben ağlarken gözleri doldu ama tuttu kendi yaşayacak dedi. beni ameliyathaneye yolarken arkamdan bakışı. sonra izleidğm görüntüler. beni sonra çıakrmnışlardı tabii. ilk kızımız lamışlardı dışarı herkes ağlıyordu oda beni bekliyordu. zor bir geceydii . özellikleri son anları korkuluydu. beklediğimiz meleğin kalp atışları yoktu. sanırım o panikle herşeyi unuttu.

en büyük hediyeyi verdi,şükürler olsun...hamile olduğumu öğrendiği an altın kelepçe aldı

banada hastane odasına çiçek almiştı.üzerıde kocaman bı galatasaraylı bebek vardı.cok guzeldı.bırde altın kelepçe almıştı

canım erkekler böyle konularda bazen çok düşüncesi olabiliyorlar mesele benimki çok merhametli çok sabırlıdır ama adamın ruhunda zerre kadar romatizim yok ne yapayım allah onuda öle yaratmış ben bana diyorki bak ben çok sabırlı ve merhametli bir insanım daha ne istiyorsun diyor ben ne yapayım senin merhametini değilmi ama klava:... neyse ki ikinci doğumumda bir kuçak çiçek bir künye( ama künyeyi takmak pek nasip olamdı çaldılar hala aklıma geldikçe deliriyorum) birde altın kolye olarak ismimi yazdırmış neyse bunada şükür dediğine göre ilkinde almadığı için iki hediye almış biri ilki içinmiş.. bazen yolamı geliyor diyorum yok yok bu adamlar adam olmaz....:mymeka:

bana ne öncesinde ne sonrasında bir çiçek bile yok
sizin mutlulğunuzla hem mutlu oldum hem çok üzüldüm düşünen kocalar varmış ama benim ki neden böyle
ben mi hak etmedim ben mi kadın değilim
ben taş mı doğurdum
öncesinde sonrasında al dedim ama tık yok
anneler günüde tık yok bir çiçek bile
ne diyeyim benim kaderimde buymuş
ve bir daha çoçuk yapmamak.....

öyle deme arkdaşım her erkeğin iyi yanı kötü yanı vardır ki demekki senin kocanda bu konularda hassas değil olsun o da başka şeylerle telafi ediyordur durumu üzme kendini evet bayanlar bu konuya daha çok önem veriyorlar ama almasalarda yanlarımızda olup acımıza ortak olmaları bile yeter bence. yerimseniben

neymiş ben ona sen bana en güzel hediyey vermişsin demişim
ondan almamış vs
bahanesi en bol albeni değil benim adam :)
kayananm sağoılsun oğluma el gibi bir çeyrek taktı bana bişe yok
beni geçti oğlana bişe ör bi bady al bi takım al 10 kuruşa ya
ve parasını da ben yolluyorum onlara yani
ama benim verdiğim parayla kızının çoçuğuna pantolan alabiliyo
çok bunalımdayım
unutamıyorum
daraldım artık
bu evlilik çok ağır bana
kıymetim var mı yok
değerim var mı yok
inşallah hep mutlu olursunuz

ve tek oğlan eşim yani
benim ailemde çıldırdı almadığı şey kalmadı annem kaç takım pantolan ceket ördü
görümcelerim aynı ilgisiz
hayat bu

canım ya heyecandan almamıştır ben hediye beklemezdim açıkcası bebek SİZe en güzel hediyedir sadece babasının hediyesi değil yerimseniben Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi

Esim ilk ogluma çok güzel bir buket almisti. Ikinci ogluma ise, yine çok güzel bir buket ve tek tas bir yüzük:asigim::1hug:

Eşim benden 2 ay önce doğum yapacak olan görümceme 2 tane burma bilezik almayı istemiştide ben razı olmamıştım. Onun için olsa gerek doğumda bir çiçek bile getirmedi.
Diğerlerinin yaptıklarını ise hiç söylemek bile istemiyorum.Yani Kadis arkadaşla ben benzer şeyler yaşadık.

benim eşimde bana hiç bir şey almadı en azından bir çiçek alabilirdi olmadı sokaktan küçük bir tane papatya bile koparıp getirse benim duygularımı tatmin ederdi sevinirdim bekledim ama yapmadı evlendiğmizden beri hiçbirsey almadı zaten

tatlım seni çok iyi anlıyorum insannın duygularını en yoğun yaşadığı en duygusal olduğu ve desteğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemler lohusalık dönemleridir.. benim ilk doğumumda banada hiç birşey yapılmadı benim iki oğlumada eşimin ailesi birer çeyrek taktı(bunada şükür ) ama ikincide eşimde çok değişti artık daha bir tecrübeli ikincide hem kolye hem künye yaptı çiçekte cabası biri ilk doğum içinmiş biraz geç oldu ama düşünmesi beni çok duygulandırdı diğeride ikinci içinmiş kayın validem ikincide künye yaptı bence sen ikinciyi düşünmem filan deme pek çok kişi söyledi banada bunu önceleri inanmadım ama gerçekten ikincilerde çok farklı oluyorlar... tamam insan çok üzülüyor ama bence kendine bu kadar dert etme... anneliğinin keyfini çıkar...:1hug:

kadişcim seni çok iyi anlıyorum canım. bellki başka problemlerde var.
ben acaba bir tek benimkimi odun diye beklerken yalnız olmadığımı hissettim sende yalnız değilsin.

herşey geçer herkes el olur ama çocuğun, eşin hep yanında olur.
ilk doğumsıralarında bazı problemlerin yaşanması normaldir canım. bunların hepisi geçecek inşallah

mavicecimmm şekerümmm eyü bak adam tam tavına gelmüşş

eşim,canım,bi tanem doğum günü hep yanımdaydı,en büyük hediye bu bence,bana destek olması,yanlız bırakmaması
bunun yanında hastaneye çiçek getirdi,doğumdan sonra da yıllardır çok istediğim trabzon bileziğini aldı,anneler gününde yine çiçeğimi,hediyemi aldı
böyle koca bulunmaz vallaaaa
canım benim,çok seviyorum çoooooooookkkkkkkk

benim kocam yapma çiçek alıp hastaneye getirmişti, eminim onu da gelen çiçekleri gördüğünde almıştır. yoksa nerde benim kocada öyle düşünceli haller...klava:

a.s nerde ........büyük kızım evlilik yıldönümümüze denk gelmişti.ne doğum nede evlilik yıldönümü hediyesi aldııı....:çok üzgünüm:küçük kızımda onun doğum gününde doğdu..ikisinin doğum günü aynı gene bişey yokkkkk....:çok üzgünüm:şimdi sorduğumda bana niye hediye almadın dediğimde unuttum hatırlatsaydın diyorrrrr...senağlamaa bunlara ne yapsak yaranamıyoz gene unutuyorlar bizi gene klava: ahhhhhh ahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…