- Konu Sahibi littlefairy
-
canım erkekler böyle konularda bazen çok düşüncesi olabiliyorlar mesele benimki çok merhametli çok sabırlıdır ama adamın ruhunda zerre kadar romatizim yok ne yapayım allah onuda öle yaratmış ben bana diyorki bak ben çok sabırlı ve merhametli bir insanım daha ne istiyorsun diyor ben ne yapayım senin merhametini değilmi amahadi bakalım, eşlerimize dünya güzeli melekler verdik. onlar peki size bişey hediye etti mi?
benimkine biraz önce sordum sen niye bana bir çiçek bile almadın diye hakkaten almadım mı dedi. almadııı.. ya sizinkilerrr
bana ne öncesinde ne sonrasında bir çiçek bile yok
sizin mutlulğunuzla hem mutlu oldum hem çok üzüldüm düşünen kocalar varmış ama benim ki neden böyle
ben mi hak etmedim ben mi kadın değilim
ben taş mı doğurdum
öncesinde sonrasında al dedim ama tık yok
anneler günüde tık yok bir çiçek bile
ne diyeyim benim kaderimde buymuş
ve bir daha çoçuk yapmamak.....
hadi bakalım, eşlerimize dünya güzeli melekler verdik. onlar peki size bişey hediye etti mi?
benimkine biraz önce sordum sen niye bana bir çiçek bile almadın diye hakkaten almadım mı dedi. almadııı.. ya sizinkilerrr
tatlım seni çok iyi anlıyorum insannın duygularını en yoğun yaşadığı en duygusal olduğu ve desteğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemler lohusalık dönemleridir.. benim ilk doğumumda banada hiç birşey yapılmadı benim iki oğlumada eşimin ailesi birer çeyrek taktı(bunada şükür ) ama ikincide eşimde çok değişti artık daha bir tecrübeli ikincide hem kolye hem künye yaptı çiçekte cabası biri ilk doğum içinmiş biraz geç oldu ama düşünmesi beni çok duygulandırdı diğeride ikinci içinmiş kayın validem ikincide künye yaptı bence sen ikinciyi düşünmem filan deme pek çok kişi söyledi banada bunu önceleri inanmadım ama gerçekten ikincilerde çok farklı oluyorlar... tamam insan çok üzülüyor ama bence kendine bu kadar dert etme... anneliğinin keyfini çıkar...:1hug:neymiş ben ona sen bana en güzel hediyey vermişsin demişim
ondan almamış vs
bahanesi en bol albeni değil benim adam :)
kayananm sağoılsun oğluma el gibi bir çeyrek taktı bana bişe yok
beni geçti oğlana bişe ör bi bady al bi takım al 10 kuruşa ya
ve parasını da ben yolluyorum onlara yani
ama benim verdiğim parayla kızının çoçuğuna pantolan alabiliyo
çok bunalımdayım
unutamıyorum
daraldım artık
bu evlilik çok ağır bana
kıymetim var mı yok
değerim var mı yok
inşallah hep mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?