Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

daha doğurmadım ama
kesin alır diye düşünüyorum...
çünkü ara ara soruyo neyin olsun istersin seni ne çok mutlu ederdi v.s.

takıyorum canım yaaa..bi de verdiğin geri alıyor...zoruma gidiyor..neyse topiğin dışına kaçmayalımmmm

Insallah benim esimde alir.. daha hamile falan degilim 2yildan øncede kalmayi dusunmuyorum ama yinede bøyle birseyi dusunmesi insani cok mutlu ederdi diye dusunuyorum.

Allah Øncelikle isteyen herkese saglikli hayirli bebekler nasib etsin

amiiiiiiiin inşallah a.s.

iki dogum yaptim ikisindede hec birseycik görmedim. insan esine bir cicegidemi cok görür anlamadim. bazen sorarim niye bana cicek almadin diye o da aklima gelmedi der

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük bir buket geldi sonrasında bir tek taş ama varyaa

onun o doğumdan sonraki beni ilk görüşünde ki 'bitti artık kurtuldun' deyip saçımı okşaması, gözlerindeki o pırıltı.'kızımızı gördüm çok tatlı' deyişi yüzündeki hissettiğim acıyı hisseden ifade herşeye değerdi a.s.

İki doğum yaptım bişey almadı döner ekmekle hamburger almış çok severim diye tabi doğumdan sonrada ne güzel yenir ya ama çok üzülmüştü ben doğumdayken hakkını yıyemem benim kocamın özel gunlerle işi olmaz ama normal günlerde almayı düşündüğüm şeyleri arkadan alır bana ben bir şeyi bi kere bakıp alamamam çok gezerim oda başka bir yerde görünce alır zevkinide beğenirirm.ama

Kocaman tam sevdiğim renklerde beyazlı lilalı yapma bir çiçek almıştı halada baş ucumda durur.
Ama doğumumda beni en çok etkileyen ve asla unutamıyacağım şey tam ameliyathaneye girerken dolu dolu gözlerle bana bakıp ölürüm sana kimse yerini alamıyacak demesi olmuştu.

gozumu actıgımda uzerıne harıka bır not ılıstırılmıs kocaman bır cıcek buketı benı beklıyordu..
uzerındekı notu hala saklıyorum:asigim:

gozumu actigimda elimi tutuyordu sacimi oksadi anlimdan optu bana boyle hediye verdigin icin cok tesekkur ederimdedi ama ben agliyordum buyuk bir buket kirmizi gul geldi sonra eve gelince oglumuza altin takti banada bileklik almisti ayyyyyyyy cok duglulu birgundu cokta guzel bir duygu
allah herkese nasip etsin

bu konuda daha şanslıyım galiba.dogumdan sonra odada güzel bir çiçek ve hoş bir takı aldım.ama inanın o acıdan sonra dünyayı getirse yinede derdim ona çatmaktı :)

eşimde bana çicek yaptırmıştı
üstünde çok güzel sözler
olan bir kart vardı
hala okudukça mutlu olurum
sonrada yüzük almıştı...

Bu bebeği ben ona vermedim Rabbim verdi.Ve sanırım bu şekilde düşündüğüm için hediye beklemedim. Ama hadi ben beklemiyorum eşim de biraz düşünseydi dimi. Çiçek bile almadı yav.

canimkocacim butun sancilarim ve dogumum boyunca yaklasik 36 saat kadar,hep yanimdaydi destek oldu oda dokuz dogurdu,dogum bitiikten sonra kizimizi kucagimiza aldigimizda ikimizde agladik o ani unutamam aslinda en guzell hediye onun bana olan o sonsuz destegiydi,ama aldigi kocaman bir demet gulu ve taki setinide es gecemem cok sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…