• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz donör oldugunu ögrenirseniz?

ahanda bi bu eksikti....yav öyle bişey olsa önce ben anne olurdum....ama farzı misal oldu düşünmesi bile korkunç...gidip veletlerinden birine baba olsun napim boşarım herhal...

anında boşarım.bundan iyi boşanma sebebimi olur.madem böyle bir işe soyunacak.önce benimle konuşacak.bende ona eğer böyle bir şey yaparsan seni doğduğuna pişman ederim derim.umursanmıycak bir konu değil.bana çok ters.

Korkunç bir durum. Çocuğumun bilmediğim kardeşleri olacak. Ya günün birinde bu kardeşler birbirlerine aşık olup evlenmeye kalkarlarsa? Bunu düşünmek bile ürkütücü...

valla ben bişey demezdim.. sonuçta bebek sahibi olmak isteyen o kadar çok insan varki.. bir nebzede olsa umut veriyor.. yıllarca anne olamayacak insanlara...

valla bir tek benim bu durum hoşuma giderdi sanırım. sperm bankasında secim yaparken sececek kişi özellikleri veriyor ona uygun olan kişinin spermleri seciliyor. eee eşim gibi zeki bir adamdan her kadın cocuk sahibi olmak ister. bu da beni mutlu eder. zira soyun devamının iyi olabilmesi için genetik kodlamasının süper bir adama ihtiyaç olduğu düşünülürrse bu durumdan rahatsız olmam. her ülkede çocuğu olma meselesine gelince donör erkek bunların peşinden koşmaz diye düşünüyorum.

valla bir tek benim bu durum hoşuma giderdi sanırım. sperm bankasında secim yaparken sececek kişi özellikleri veriyor ona uygun olan kişinin spermleri seciliyor. eee eşim gibi zeki bir adamdan her kadın cocuk sahibi olmak ister. bu da beni mutlu eder. zira soyun devamının iyi olabilmesi için genetik kodlamasının süper bir adama ihtiyaç olduğu düşünülürrse bu durumdan rahatsız olmam. her ülkede çocuğu olma meselesine gelince donör erkek bunların peşinden koşmaz diye düşünüyorum.

Herkes böyle dusunemez.. Helal olsun ne diyim? fisfisfis

Bosanirdim ben, spermbankasi sacmaliginada karsiyim!

Evlenmeden önce ve iliski yasamayan her erkek bunu yapabilir kanimca...:kahve:

Fakat evlilik asamasinda bunu söylemeli yani evlendikten sonrada degil, ne zamanki benimle ciddi olmaya basliyor bana söylemeli ve bu isi son vermeli...:delphin:

He söylemedimi, evlendikten sonra bunu duydugum vakit tekmeyi atarim...:mymeka:

Cünkü benim güvenimle oynayanla isim olmaz....:kahve:

kiyameti koparirdim
günü birgün ya biri kapiya vurup baba ben snein kizinim yada oglunum derse
düsünmek bile istemiyorum

yahu bu nasıl iş. ne demek ne yapmak ,umursamamak boşanırdım tabii. allahım sen koru. düşünsene o adamdan çocuğun olduğunu ve bu çocuğun ilerde sayısız kardeşlerinden biriyle evlendiğini. böyle haberleri hep görüyoruz gazetelerde. bu nasıl bir sorumsuzluktur. para uğruna yapılan nasıl bir iğrençliktir.

:1shok: heralde öğrendikten sonra hayat onun için biterdi ve eşimin sonu gelirdi diye düşünüyorum... Çok üzgünüm çoook sorumsuzluğunu ona pahalıya ödetirdim!!

:S ben benden böyle birşeyi sakladıgı için cooooooooookkkk cıngar yaratırdım.
ama sonra merakıma yenik düşüpp ya hayatım anlatsana nasıl yapıolar. canın yandımı.. eee alanları sana söylüolarmı.. ee şimdi o cocuklardan biri bizim cocuga asık olsa evlenmeye kaksa nolcakkk??*
gibi sorular yönlendirirdim.

bu konu bana cok tuhaf gelior yawwww

yaptıgı ısın dını boyutunu ele alırdım eger allah korkusu varsa yapmamamsını soylerdım. Cunku yarın oburgun bu kardesler bırbırınden habersız evlenebılırler derdım vebalını anlatırdım ve her ne olursa olsun zınaya gırdıgını yada aracı oldugunu anlatırdım kesınlıkle kabul etmez her turlu kozu kullanırdım caydırmak ıcın cunku gercektende boyle dusunsenıze kardeslrın bırbırıyle evlendıgını kı zaten kımın donor unden hamıle kaldıgını soylemıyorlar yanı evlatlık alanlar gıbı gızlı tutuluyor.
ne dıyım zor ya bu erkek mılletıyle ugrasmak cocuk gıbıler valla:oklava:

çok saçma bir durum
düşünsenize çocuğunuzun kardeşleri var ve ilerde birbirlerini tanımadıkları için aşık olup evlenme ihtimalleride var
ayyyy düşünmesi bile fena.
Allah korusun.
benim eşim yapmaz diyecem ama zaten eşim yapar diyen olmaz :)
şahsen ben boşanırdım. öldürüpte elimi kana bulayamam. :))

çok gülerdim sanırım.
cünkü onu hiç bir damızlık olarak düşünmemiştim.
evet ya gercekten çok gülerdim.
hatta gülüyorum

Back
X