Esiniz donör oldugunu ögrenirseniz?

düşünmesi bile tüylerimi diken diken etti:1no2:kendini kapı önünde bulurdukötükedihüso oda elimden bir kaza çıkmasın diye :mymeka: allaha yakın bana uzak olsun:oklava:

adam benimle çocuk yapmaya ikna olmuyo ki başkasına spermlerini versin kaydirigubbakcemile3
ama kıyameti kopartırdım yapsa :mymeka:

aman yarabbim.:1shok:

acaba bu çocuk kocamınmı demkten kafayı yerdim heralde.

tübe de kısss.ayy allah korusun

en iyisi bildiğim çocuklarımıda alır ayrılırdım.:a015:

neden boyle bir sey yapiyor ne anliyor bunu yapmakdan ne çikari var , ben kizardim ama benim fikrimi almamis olmasina bana danismamis olmasina kizardim , çocuk sahibi olamayanlara bi imkan vermek kotu bisey degil ozunde ama kendi açimdan dusununce onun çocuklarinin annesi sadece ben olmak isterim ve sebebini açiklayamiyorum ama kendimi aldatilmis bile hissederim , senin ondan hesap sormaya çok hakkin var bence canim

belki yapılan iyilik..çünkü sadece bu sitede bile binlerce üyemiz çocuk sahibi olmaya çalısıyor...ama söle biseyde var bu sadece benim açımdan değil baska açılardanda sakıncalı sonuçta kardesler evlilik olabilir ilerde...bence ne kadar iyi olursa olsun bu uygulama sakıncalı....bana gelince ben kesinlikle sorun çıkartırdım bosanmaya kadar gidebilirdi....

bole bısey nasıl olurda umursanmaz kı,ustelık aradan epey bı zaman gecmıs,ve ben yenı ogrenıorum cok kotu cok berbat bısey olurdu herhalde bı daha onu gormek ısteyecegımı sanmam.ama cok sukur kı turkıye standartlarıda erkeklerıde ortada.yanı bole bısey hem ulkemızde yok olsa bıle erkeklerın sıcak bakacagını sanmam.rahatız yanı kızlar... kaydirigubbakcemile3

Bitaneyi yapmayı başardıkda bağışı kaldı. Asıl ben onu tehdit ediyorum gidip alacam diye kaydirigubbakcemile3

ben anlayışla karşılardım çünkü eşim sayesinde çocuk özlemi çeken bir çok bayan anne oluyodur belkide ama şuna kızarım sadece bana söylememesi canımı sıkar
ben isterim bile böyle bişey yapmasını çünkü birazda çocuğu olmayan insanları düşünüp onların yerine koyun 10 yıldır evlat özlemi çeken bir bayan sperm bankası sayesinde o özlemini sona erdiriyor çok büyük sevap ben katılamıyorum kızlar ama kıskanç bir insan bence kıskanmalı ama dediğim gibi ben kızamam öyle olduğu zaman

bole bısey nasıl olurda umursanmaz kı,ustelık aradan epey bı zaman gecmıs,ve ben yenı ogrenıorum cok kotu cok berbat bısey olurdu herhalde bı daha onu gormek ısteyecegımı sanmam.ama cok sukur kı turkıye standartlarıda erkeklerıde ortada.yanı bole bısey hem ulkemızde yok olsa bıle erkeklerın sıcak bakacagını sanmam.rahatız yanı kızlar... kaydirigubbakcemile3

ERKEKLER BENCE SICAK BAKAR ÇÜNKÜ YURTDIŞINDA BİLE SPERM BAĞIŞLAYANA 10 bin dolar ücret ödüyorlar burda olmuş olsa deseler bağşlayana para vericez hemen elini cebine atıp hesap yapmaya başlarlar ki zaten orayı yıkarlar türk erkekleri yıkarlar derken dvirmek anlamında değil diğer anlamda yıkayıp spermle sıvarlar binayı:delphin:gamyoncuiremsu

sonra hep o merkezlere ihtiyacı olurdu benim kolumu dahi göremz sonasında , dünya gözüyle gözümün gözüne baktığını göremez..

ayy boyle bi durumda bosansam bile hirsimi alamazdimmm benn...
allah korusun yaaa..

ben böyle bişiyi kesinlikle kabullenemezdim...!Olmaz hiç bir bayanda kocasının böyle bişi yapmasını kabullenemez,iyide eşin neden böyle bişey yapma gereği duydu.Bir sürü başka şeyler yapabilirdi,nebilim lösemili çocuklar için donör olabilirdi.Tmm bir çok aile var çocuk sahibi olamayan,ama bir okadarda öksüz yetim çocuk var yetim hanelerde,kimsesizler yurdunda ordan evlat edinebilirler ha başkasının spermiyle evlat ha bu şekilde evlat sahibi olmak aynı şey,anlamadın yani eşinin neden böyle bişey yapmasını...!!:uhm:daha önce bununla ilgili bişey duymuştum bunları belli bir ücret karşılığında yapıldığının söylendiğini duymuştum.CADIARZU :uhm:

aslında gayet normal karsılardım sanırım. Yani büyük konusmamak gerekir ama birde şu yönden bakın. evlisiniz ya da değilsiniz herneyse hamile kalmak istiyorsunuz kendi cocugunuz olmasını istiyorsunuz ama ne tüp bebek ne de ilaçla oluyor.Çünkü eşinizin sperm sayısı vs düşük yada uygun değil hamile kalmanız için. Ne yapardınız? ikinizde kabul edip cocuk sahibi olmak için çıldırırken böyle bir teklif gelse ne dersiniz? Ben olsam evet derdim. Sonucta kimden aldığını ne cocuklar biliyor ne de anne babaya söyleniyor. Ayrıca Donör olan kişi de bilmiyor spermlerinin kullanıldığını. Bu mal bağışlamak gibi birşeyde düşünülebilir :60: töbe yarabbi. Şaka bir yana gerçekten o kadar üstünde durulacak bir konu değil diye düşünüyorum. Sonuçta eşim beni seviyorsa ben onu seviyorsam sorun yok. Geçen gün erkek arkadasımla konustuk bu konuyu. Sperm bankalarından bahsettim Allah korusun vs dedi. Ne kadar sevebilirizki dedi. NE kadar benimseyebiliriz dedi. Orası öyle belki ama oturup üstünde ayrıntılı bi şekilde konusması gerekir çiftlerin gerçekten bebek istiyorlarmı istemiyorlarmı diye.

Çocukların ailesini öğrenmeye çalışmalısınız,ileride yanlışlıkla evlenmesinler

Türk filmlerindeki

"Durun,siz evlenemezsiniz... kardeşsiniz yavrum".. repliği gerçek olmasın

iyi para ediyorsa başka nelerini satabiliriz diye düşünürüm:27:şaka bir yana ne öyle sağımlık inek gibi:53:boşamazdım o kadar yaşamazdı kesin elimde kalırdı bağış yapıldığı zaman benim bildiğim 1 tane değil bir sürü çocuk olabiliyor etrafa kromozomlarını düşüncesizce saçmasını istemezdim. Tanıdığım bildiğim birinede veremezdim bence bağış yapacak insanlar ailesi olmayan erkeklerden olmalı eş yok çocuk yok akıl çok boy pos yerinde bu tipler dağıtsın bence...

düşünmesi bile kötü helede çocuğum varsa naparım kimbilir bi düşünsenize yarın alıp birini geliyomuş çocuğunuz anne ben bu kızla/erkekle evlenicem diye müstakbel şahıs aynı eşinize benziyor :27: dur yavrum evlenemezsiniz çünkü; şaka bir yana evliliği bile biter insanın

Yapmayacağından emin olduğum biriyle evlendim, kafam rahat :)
Büyük mü konuştum ne ?

Back
X