Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten sağlık sorunlarımdan dolayı haftada iki gün yardımcımız geliyor.
Onun haricinde yapabildiği şeyleri yapar,yardımcı olur.
Bulaşık makinasını boşaltır, yerleştirir.
Gerektiğinde süpürge açar.
Evlendiğimizden bu yana ütüyü hep yapar.
En büyük yardımı on altı yıldır, çocuklarımızın bakımında çok yardımcı olmuştur,hakkını yiyemem.
Hafta sonları kahvaltımızı hazırlar.
Masayı kurmaya kaldırmaya yardım eder.
Son yıllarda ben işten gelinceye kadar salata yapar.
Çok güzel kahve pişirir,nefis olur.
Kendi arkadaşlarımızın yanında HERŞEYİ YAPARIM der ama o kadarda değil yani.
Ev işleri konusunda paylaşımı böyledir......

yapmaz...evi kirletmesinde ,yapmasada olur...

klava:

sonuçta eşim çalışıyor ve ben bütün gün evdeyim.yardım etmesini beklemem hatta etmek istese bile istemem ama ben çalışsa idim o zaman beklerdim..edermiydi bilmiyorum ama yapardı sanırım

ewet ya canım benım.her zaman yardım eder bana.her ne olursa olsun.calısmıyorum ama ben soylemesem bıle gelır hemen yardım edebılecegım bısey var mı der.bız daha cok bu konuyu bırbırıne yardım degılde paylasım olarak goruyoruz.her anlamda herseyı paylasmaya calısıyoruz.o benım yukumu hafıfletıyor ben onun. :asigim:

Mutfağa cok rahat girebılır,ızgaradır,mangaldır,balıktır,salatadır,meyve tabağıdır... hepsını ıstekle yapar,bulaşık fılan yıkamaz ama tabı,bırde evı toplar sanıyorum,ben dağınıgım bıraz :icecream:

mutfak konusunda profesyoneldır zaten
mutfagı temzıleme konusunda temızdır ama benım ıstedıgım yere koymak ıstemez aldıklarını
banyo temızlıgınde ben cok hassasımdır ve kendım temızlerım ama o da temız tutmak ıcın elınden gelenı yapar
sımdıye kadar hıc cam sılmedım ya eve kadın alırsak o sıler ya da esım gonullu olur bu konuda
utu camasır asma vs her turlu ıste ben soylemeden yapacak kadar ev ıslerıne yatkındır
ne de olsa bekar hayatı yasamıs duzen konusunda hassas bır beydır

Son düzenleme:
kahvaltı hazırlar camasır asar mutfagı toparlar ....ama canı ısteyınce

şöyle bir paylaşımda bulunur.
o dağıtır ben topların.
o kirletir ben yıkar ütülerim
böylece devam eder ........

sanırım bizim evi anlatmışsın :bbo:

sadrazamın son torunlarından biri de bizim evde yaşar. kocişimi ne zaman görsem elinde kumanda 3 lü koltukta uzanır . ara da bir sinirlenince aklımdan üzerine beton dökmek bile geçiyor doğrusu :roflol::roflol:

esim kendi yedigi tabagi kendi kaldirip makinaya koyar...
yemek yapmaya yardim eder..
kiyafetlerini kendi tooplayip yerlestirir...
kayinvalidem taktir ederim onu oyle yetirtirmis...
kadinlari kole gibi gormez
benimde elim ayagim var der
yakinda benimde bir oglum olacak ve bende onu o sekilde yetistirecegim
esine deger veren kendi kendine yetebilen biri...
ama bizim toplumumuzda abla su getirir erkek kardese
yemegini hazirlar gerekirse elindeki yedigini verir..
sonrada evlenince eslerindende ayni seyleri beklerler..

Çok şükür eşim bana yardım etmeye çalışır...
Kısa süreli çalışma hayatım oldu. O zaman pazarları beraber temizlik yapıyorduk. Sabah kahvaltıyı ben hazırlıyor, o topluyordu.....
Çalışmadığım süre boyuncada çok bir beklentim yok. Ara sıra cam siler. Balkonları yıkar. Yatağı düzeltir. Benim sevmediğim işler bunlar. Söylersem sağolsun ikiletmez, yapar. Bende sıkışmadıkca söylemem. Genede ara sıra söylemek lazım. Tembelleşmesin:))))))
Mutfak konusuna gelince ben erkeğin mutfağa girmesinden hoşlanmam pek. Yapacağı tek şey masayı toplamak olmalı. Tabi ben evde yoksam yiyeceğini hazırlar ve toplar. Hatta ben bir yerden dönerken benden önce gelirse yemeğimizide yapar, aparetif şeyler hazırlar. Ben bu konularda kocamdan memnunum. Allah razı olsun. Benim abim ve babamların yanında mükemmel ötesidir. Canım kocam....

önünde ki bardağı benden ister-tatlicadiarzu-

ilk zamanlar kızdım ama sonra düşündüm hesap ettimCADIARZU bu adamın artıları ne eksileri ne diye CADIARZU

sonra bardağı seve seve güle oynaya vermeye başladımsositososito

aynen benim gibialkisalkisalkis
zaten bende istemiyorum tek başıma daha iyi ve kolay hallediyorum
ben temizlik yaparken en güzeli hemen kızları alıp gezdirirdi bende rahat iş yapardım
şimdi kızlarım babayı alıp gidiyor tek değişen bukaydirigubbakcemile5

ben isterim eşimin yardım etmesini fakat etmez..sadece aksamları işten gelince yardımcı olur.hafta sonu yapılcak işlere karışmaz..ev degişecekse yardım eder o zaman.

valla benim kızıma okulda ögretmeni sormuş babalarınız annelerinize yardım ediyormu evde diye?herkes parmak kaldırdı ama birtek ben parmak kaldıramadım anne dedi.artık siz düşünün halimi

yaşasın bende benim ki türünün tek örnegi sanıyordum:teytey:

yardim ve benim herifkafamçokkarıştı
birbirine negadder zit iki kelime

dimi süpürge dimiii.oh be rahatladım şimci demek beni anlayabilecek insanlarda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…