sen eşine söz dinletebildiysen ne ala ama benimkine 7 yılda ne iyilikle ne kötülükle laf anlatamadım
eskiye göre biraz daha iyi ama yinede istediğim gibi değil.:1no2:
sanırım benimde onu artık böyle kabul etmem gereka.sbaşka çarem yok gibibenneyaptımki
Erkeklerin çoğu rahatına düşkün.Evliliğimizin ilk zamanlarında yapardı az da olsa.Şimdi kılını kıpırdatmaz.Eli işe çok yatkındır ama hiçbir cilve fayda etmez.hihoyyyt
Yardım et imasında bulunmam bile canını sıkıyor artık.:1no2: Hastayım diye balkonu yıkamasını ima ettim ama pişman olan yine ben oldum.Sanane bırak kirli kalsın:bbo: oturmak isteyen yıkasın.
Beni sevmiyor,önemsemiyor diye sonra kendi kendimi yiyiyorum kötükedihüsoklava:[/QUO
Dün balkonu yıkadı alış-veriş yaptı dolabı düzeltti.beraber balkonda oturduk.Biraz farkıma vardıdelikafadulden Herşeye rağmen ben onu çokkkkkkk ama çokkkkkkkkk seviyorumŞeniz
şöyle bir paylaşımda bulunur.
o dağıtır ben topların.
o kirletir ben yıkar ütülerim
böylece devam eder ........
önünde ki bardağı benden ister-tatlicadiarzu-
ilk zamanlar kızdım ama sonra düşündüm hesap ettimCADIARZU bu adamın artıları ne eksileri ne diye CADIARZU
sonra bardağı seve seve güle oynaya vermeye başladımsositososito
sanırım bizim evi anlatmışsın :bbo:
sadrazamın son torunlarından biri de bizim evde yaşar. kocişimi ne zaman görsem elinde kumanda 3 lü koltukta uzanır . ara da bir sinirlenince aklımdan üzerine beton dökmek bile geçiyor doğrusu :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?