Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konuda eşim çok anlayışlıdır.ben kolya kolay yerdım istemem ev işlerini yapmayı seviyorum ama darda kalsam mutlaka yardım eder zaten 3 erkek kardeş büyümüşler kız kardeşleri olmadığı için annesi onlara herşeyi öğretmiş.sadece yemek yepmasını bilmiyor okadarda olsun ama dimi,hatta size bir anımı anlatayım, işten bir akşam geç çıkmıştım ve çok açtım,eve gidip çay filan demleyip bişeyler atıştırma derdindeydim.servise binecekken eşim aradı geliyormusun diye bende evet birazdan çıkcam çok acıktım aşkım filan dedim, eve bir geldim bana yumurta yapmış :) çay filan demlemişti. canım ya elinden anca bu geliyor,oyoy çok seviyorum ben bu adamı ya..

Ben ve esim ikimizde cok calistigimiz icin, tabiki birbirimize yardim ederiz, ev hanimi olsaydim ona tabiki fazla is birakmazdim ama iki kiside calisinca mecbur yardim edecek.

canım benim yaaaaa bizde çalışıyoruz ama mecburen yardımı biz hiç görmedik hem çocukda büyüttük ondada çocuk babasından para stemeye başladıgında heee benim bir çocugum varmış dediii.öyle mecburen filan herneyse yardım ediyorsa kıymatini bil bu yardımın bence

herzaman yardım eder bazen ben istemesemde iş bölümü yapar birlikte işleri yapar birlikte gezer eğleniriz :kedi::kedi: o böyle davrandığı için kendimi beceriksiz gibi hissettiğim zamanlar oluyo ama bende eşimde çevremizdeki herkeste eşim yokkende işlerimi kendim yapabildiğimi biliyoruz kaydirigubbakcemile2 birlikte mutfağa gireriz o yemek yapar ben salata ve çorba kaydirigubbakcemile3 çoookk seviyorum canım aşkım herşeyim benim :asigim::asigim::asigim: maşallah deyin kızlar

maşaALLAH

yapar ama kendisi temizlik hastası oldugu için.hasta benim kocam.laelaelaelaelae

evet yardım eder ortalıı toplar sofrayı kurmamda ve kaldırmamda yardım eder birde en güzeli kendi çayını kahvesini kendi yapar heee istese bende yaparım ama hiç demez gider mutfaga yapar başkada yardım etmez zaten istememde ben ev hanımıyım bıraksında ben yapayım.kaydirigubbakcemile3

ben çalışmıyorum ama eşim yinede en büyük yardımcımdır hafta sonu yemek işi onundur.geceleri bile bebişimizle o ilgilenir
hatta geçen akşam bi baktım şarjlı süpürgeyi alıp gelmiş neymiş halıda tüğler varmışkaydirigubbakcemile3

malesefki yapmaz hamileyken bile mırın kırın etti yaparken yani ona iş yaptırmak dünyanın en zor işi ama kaynanamda onu öğretmemiş hep ayağına hizmet yapmış oda alışmış hiçbişeye elini sürmez bu yüzden hep kavga ediyoruz değişeceğide yok tembelliğine çok kızıyorum dün çöpü dök dedim tamama dedi oturdu pc başına kalıpta dökmedi bugün tekrar dedim kızdı bide haklıymış gibi kızıyo hepten sinir oluyorum bende ona kızdım ne yapcam bilmem

Aklına eserse yapar..yada ben rica edersem yapar..Ruh haline göre değişiyor yani..Bazen birşey derim oflaya puflaya yapar bazende banade bişey söyle bende yapim diye dolanır :)

evde olduğu zaman eder
ben bulaşıkları sudan geçiririm o makineye koyar
süpürge tutarım o siler yada evin tozunu alır
kendimi iyi hissetmediğim zaman bütün temizliği yapar tuvalet banyo ütü,,,
hiç kıyamaz bana sanırım benim kocişkom tam ideal kocaŞeniz

ya valla okurken imrendim ne yalan söyleyeyim benimki töbe yardım etmez gözünün önünde canım çıkar iş yapmaktan ama kalkımde biraz yardım edim demez aksne niye temizliyonki gene batacak der bide ahh ahh yarabbim benim ömrüm immrenmekle mi geçeçek

arkadaşlar merhaba ben bir şey sormak istiyorum eşlerinize iş yaptırmak için neler yapıyorsunuz?yani bunu yapar mısın mı diyorsunuz,bıdı bıdı mı ediyorsunuz naz mı yapıyorsunuz? hadi bu konuyu tartışalım aslında bu konuyu yeni bir başlık altında versek bile çok güzel olurrr hadii eşlerimizi fikirlerimizle tavlayalımm neler yapıyorsunuz iş yaptırmak için?

canı en önemliside eşini mutlu edeceksin (özel konuda)ozaman biraz naz biraz kırıtma çok ise yarıyor birazda bebeksi olun unutmayın erkekler bi isi yapamasada ona çok güzel yaptığını söyleyin evin erkegi oldugunu hissettirin bu erkeklerin çok hosuna ğidecektğr

dağınıktır,dağıtır..sakardır,hiçbir takımı 12.tane tutamazsınız,hep eksiktir,amma çok güzel yemek yapar,salata dışında yemeğe karışmam desem yeridir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…