eşim çok anlayışlı biri yardım etmeyide sever ve çokta güzel yemek yapar ama ben onu mutfağa sokmak istemiyorum neden diyeceksiniz şimdi elini neye atsa o şey mutlaka ya kırlıyor ya bozuluyor bu pazar günü kurabiye istedi bende ceviz kır dedim baktım ceviz kırıcı elinde tuz buz olmuşkaydirigubbakcemile3geçen akşamda ketılda su ısıtıyor nasıl becerediyse ketılı düşrüp kırdı hemde çok pahalıya almıştım çok sinir oldum birşeyde diyemedim bana yardım etmekten vazgeçmesin diye:1shok: zora düşmedikçe ben kendi işimi kendim yapmaya razıyım yalnızca evi dağıtmasın yetersenağlama
ule daha ücgün oldu evleneliyasakkelime
dedigin donlari ben yillardir topluyom bikerem:1closedeyes:
bence sevmak birazda KIYAMAMAKTIR insan sevdiğinin cok yıpranmasına izin verirmi ben şahsen ona hic kıyamam gözüne bakarım ama onun umrunda değil bırakın bizim evin işlerini neredeyse bütün akrabaların işlerinide bana yaptıracak bırakın o yapar keske eceye cağırsaydınız o yapar
annem okadar cocuğa bakmış nolacak sanki 2 cocuktan ........
ama bilmiyoki kendi 2 cocuktan beter bana sormadan misafir kabul eder hatta kafasına göre cağırır ayrıca bide devamlı eleştirir herkese karsı bu kadar anlayışlı olan adam bana karsı niye böle merak ediyorum sevgisinden şüphe etmeye başladım :uhm:
genel kanının aksine kadınlar coook sey istemez bunu bi anlasalar sadece değer verildiğini bilmek yeterli bence bi bakış bazen bi güzel söze yelkenlerini indirmeyecek kadın tanımıyorum
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?