her erkek icin gecerli olmasada anne faktoru onemli..kaynanam calisan bir kadin oldugu icin zamaninda sorumluluk vermis herseyi yaptirmamis ama sofra kurmaya toplamaya yardim vs..gibi seyler yaptirmis..eli herseye yatkin olmasada hevesini kirmam..ALLAH razi olsun yardimci olur..birde ben bastan ufaktan alistirdim herseyi ben yaparim demeyin..
anne faktörü çok önemli tabiki
benim eşimi annesi çok el üstünde büyütmüş.herşey ayağına gelmiş eşimin
şimdi aynısını benden bekliyo.yardım istediğimde bahanesi hazır
ben dışarda çalışıyorum birde evdemi iş yapıyım diyo.klava: klava:7 yılda ben yola getiremedim bundan sonrada böyle gider düzelmez bu adam
anlıyacağın rahmetli kaynanamın yanlış yetiştirmesinin acısını ben çekiyorumbenneyaptımki
Temizliği geçtim çorabini donlarini toplasin kafi:icecream:
banyoda bile ben liflerim:dilcikar:
canım bende 3 çocuk var üçüde küçük onlarla uğraşmak ev işleri erkeklere hiç iş gibi gelmiyo sanırım yada yorulabileceğimizi akıl edemiyolar:jeyyar:ama insan arada eşinden biraz da olsa yardım bekliyo.seni çok iyi anlıyorum canıma.sAynı benimki walla..
Bende akşama kadar sonrasında sabaha kadar 10 kilo bi bebişle uğraşıyorum beyfendi bunu işten saymıyo..We sürekli kucagımda artık belim kopuyo..
Ama ewlenmeden önce daha fasla ew işi yaptıgımdanmıdır nedir çok zor gelmio..
kizlar soyle sirin bir sekilde isteyince de mi yapmiyor..?? mesela mutfakta yaninizdayken hayatim sende sunlari dograrmisin yada kaldirir misin gibi ufak seylerden baslayin sonra hizini arttirirsiniz..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?