Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla çok sayılmaz ama arada yardım eder sağolsun

Temizliği geçtim çorabini donlarini toplasin kafi:icecream:
banyoda bile ben liflerim:dilcikar:

her erkek icin gecerli olmasada anne faktoru onemli..kaynanam calisan bir kadin oldugu icin zamaninda sorumluluk vermis herseyi yaptirmamis ama sofra kurmaya toplamaya yardim vs..gibi seyler yaptirmis..eli herseye yatkin olmasada hevesini kirmam..ALLAH razi olsun yardimci olur..birde ben bastan ufaktan alistirdim herseyi ben yaparim demeyin..

anne faktörü çok önemli tabiki
benim eşimi annesi çok el üstünde büyütmüş.herşey ayağına gelmiş eşimin
şimdi aynısını benden bekliyo.yardım istediğimde bahanesi hazır
ben dışarda çalışıyorum birde evdemi iş yapıyım diyo.klava:klava:7 yılda ben yola getiremedim bundan sonrada böyle gider düzelmez bu adam
anlıyacağın rahmetli kaynanamın yanlış yetiştirmesinin acısını ben çekiyorumbenneyaptımki

Aynı benimki walla..

Bende akşama kadar sonrasında sabaha kadar 10 kilo bi bebişle uğraşıyorum beyfendi bunu işten saymıyo..We sürekli kucagımda artık belim kopuyo..

Ama ewlenmeden önce daha fasla ew işi yaptıgımdanmıdır nedir çok zor gelmio..

eşim her işten dönüşte yemek hazırlamama yardım eder ikimizde çalıştığımız için onun dışında hayır

ben evli değilim ama;annem 50 babam 55 yaşında ve babam şu yasında hala anneme yardım ediyo...duvar siliyo,bulaşık kaldırıyo,evleri süpürüyo,toz alıyo vs vs allah herkese böle bi eş nasip etsin...

kizlar soyle sirin bir sekilde isteyince de mi yapmiyor..?? mesela mutfakta yaninizdayken hayatim sende sunlari dograrmisin yada kaldirir misin gibi ufak seylerden baslayin sonra hizini arttirirsiniz..:jeyyar:

hiç bir şeye yardım etmez

zaten bende sitemem,aşırı iş temposu var çünkü,temiz kullansın yeter...

saolsun eder heleki yeni evliyken benden önce ne yapicani sasirirdi nerde yardim etsem diye sonrada ben biraz tembellige alstirdim simdi eskisi kadar olmasada yapiyo saolsun heleki rica ettimi tamamdir olay:asigim:azi karar fazlasi zarar misali allah razi olsun esimden

He yaaa.bayılır evişlerine...
Nerdeeeee...

:asigim::) benımkı herseyımı yapar yemekte yapar cam sıler camlarıda tanısyonum dusuk dıye cıkartmıor duserım dıye :) oda bahane oluor duvar sıler halı sıler yerı geldıgınd ev supurur UTUYUDE O YAPIOR BI BANYO ILE WC BANA KALIOR :) SAGOL SEVGILI KOCACAIM MALIM BENIM :asigim:

saolsun benimkide yardım eder ama bir taraftan daha fazla iş çıkarır

Ben ve esim ikimizde cok calistigimiz icin, tabiki birbirimize yardim ederiz, ev hanimi olsaydim ona tabiki fazla is birakmazdim ama iki kiside calisinca mecbur yardim edecek.

canım bende 3 çocuk var üçüde küçük onlarla uğraşmak ev işleri erkeklere hiç iş gibi gelmiyo sanırım yada yorulabileceğimizi akıl edemiyolar:jeyyar:ama insan arada eşinden biraz da olsa yardım bekliyo.seni çok iyi anlıyorum canıma.s
kizlar soyle sirin bir sekilde isteyince de mi yapmiyor..?? mesela mutfakta yaninizdayken hayatim sende sunlari dograrmisin yada kaldirir misin gibi ufak seylerden baslayin sonra hizini arttirirsiniz..:jeyyar:

canım benimki mutfağa girmez ki.ekmeğin yerini bile bilmez mutfaktaÇok üzgünüm çoook
ben şimdi bu adamı nasıl alıştırayımCADIARZU

eşim çok anlayışlı biri yardım etmeyide sever ve çokta güzel yemek yapar ama ben onu mutfağa sokmak istemiyorum neden diyeceksiniz şimdi elini neye atsa o şey mutlaka ya kırlıyor ya bozuluyor bu pazar günü kurabiye istedi bende ceviz kır dedim baktım ceviz kırıcı elinde tuz buz olmuşkaydirigubbakcemile3geçen akşamda ketılda su ısıtıyor nasıl becerediyse ketılı düşrüp kırdı hemde çok pahalıya almıştım çok sinir oldum birşeyde diyemedim bana yardım etmekten vazgeçmesin diye:1shok: zora düşmedikçe ben kendi işimi kendim yapmaya razıyım yalnızca evi dağıtmasın yetersenağlama

eder yavrum benim yani en azından etmeye çalışır bu bile bana yetiyor :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…