Eşiniz evde yalnızken evi temiz tutar mı?

rabia fatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
447
0
96
41
Kocaeli
Genelde bütün kadınlar eşleri evde yalnız kaldığında bulaşıkları yıkamayıp evi dağıtan kocalarından şikayet ederler. Siz hiç böyle bi manzara ile karşılaştınızmı?

Ben daha ilk defa bıraktım kocamı evde yalnız ama aşkım evı gayet temiz tutmuştua.a.s

benim bebeğim evde tek kalmadı hiç ama ben hasta olduğumda allahım titizim der ama çok da pasaklıdır yerim onu ben yaaa bulaşık yıkar bişeyler yapar ben yorulmim diye canım benim ya kıyamam ona ben ne yapsa yeridir ben temizlerim

ben yazlığa gittiğimde evde yalnız kalıyor.yatağı ben geldiğimde kapanıyor üstüne örttüğünü bile yatağa kapatmaz.bulaşıklarıda kokmasın die buzdolabına koyuyor.

benim esimi evde yanliz birakmaya gelmiyor size yemin ederim turkiyeye 3 haftalina gittim keske gitmez olaydim geri geldigimde mutfak bir ton bulasik doluydu ya insan makineye atardi ya bu kadarmi tembeli olur insan
asla onu evde birakip birdaha tatile gitmem aslaaaa

ben yazlığa gittiğimde evde yalnız kalıyor.yatağı ben geldiğimde kapanıyor üstüne örttüğünü bile yatağa kapatmaz.bulaşıklarıda kokmasın die buzdolabına koyuyor.

buzdolabına mı:))) çok hoş ya.:roflol:

benimki çok şekerr yorulmiim die hep yardım eder bana. ben yoksam da gayet temiz tutar mutfağı. yatak odası deseniz kabusa döner. çoraplar gömlekler heryerde gezerr.:1shok:

ama aşkımdırrr ne yapsa yeridirrrrrrrr:dance:

Eşimi hiç evde yanlız bırakmadım,
Ama normalde o benden daha düzenli ve tertiplidir.
Evlenmeden önce yanlız yaşıyordu, evi gayet düzgündü.
Bizim evde dağınık olan benim..:çok üzgünüm:
Sanıyorum yanlız kalsa da dağıtmaz evi aksine toparlar..

ewet yaa erkek aklı işte makineye değil anca buzdolabına koymayı akıl edebiliyo :))

Bende bu konuda şanslı eşlerden sayılırım..5 yıllık evliyim ve hiç ama hiç eşim olmadan annemlere bile kalmaya gitmiyordum..
Ama annemin ameliyat olduğu gece ben hastahanede kaldım ve 1 gün sonra eve geldiğimde evim bıraktığım gibiydi..
Çıkarttığı bulaşıkları yıkamış,üstünü değiştirmiş hepsi kirli sepetindeydi..
Bazen ütü yaparken bana bıraktırır,kendisi yapar :)

bende eve geldiğim zaman yatak odası savaş alanı gibi olur ilginç bir şekilde katlanan tişörtler acayip yerleştirilen bir bulaşık makinesi bunun gibi şeyler işte Kötü Kazen

ben 3 hafta annemin yanında kaldım döndüğümde şok oldum:1shok:
her tarafı dağıtmış bulaşıklar tepside salonda bırakmış insan mutfağa koyar dimi,
kış hava buz gibi saat gece 11 açız temiz hiç bişey kalmamış nasıl sinir olmuştum ağlıcaktım sinirden.
ama çok yoğun çalışıyordu hep geç geliyordu o yüzden.ama ikinci defasında bulaşıklar makinedeydi:roflol:
eve süpürge tutmuş süpürgeyide ortalıkta bırakmış ki inanayım diye:roflol::roflol:

benim eşimde çok titizdir.sağolsun elinden herişte gelir kocacımın maşallahı var yaniiiiiii..........

bende şanslıyım bu konuda ankaraya annemlere giderim baya kalırım geldiğimde bıraktığım gibi bulurum evii,, çamaşırını yıkar asar , yediğini içtiğini yıkar, dağıttığını toplar bide gelince bana nisbet yapar evi şöğle temizledim böğle temizledim benim yaptığım düzenimi bozma der..

EŞİMDE BENDE ÇALIŞIYORUZ BENDEN ÖNCE GELİYOR BAZEN BENİM DAGITTIKLARIMI BİLE TOPLUYO AŞKIM BENİMM ŞU SÜPÜRGE SESİNEDE ALIŞSADA EVİDE SÜPÜRSEDE BANADA İŞ KALMASA BULAŞIK ÇAMAŞIR HERŞEYİ YAPIYO SAOLSUN :d

daha dün sabah tatilden geldim 1 hafta yoktum
ilk defa yanlız kaldı çalıştığı için benimle gelemedi
kapıyı açtım ve ne göreyim ev tertemiz pırıl pırıl
çok temizdir benim kocem çoookk:asigim:

eşim izin gününde mutlaka eve bişey yapar hiç yapamasa bile yerleri süpürür..
ama temizlediği gibi bırakamıyorkafamçokkarıştı hemen pisletiyor..
ben de diyorum ki sen hiç yorulma hiç bişey yapma YETER Kİ EVİ PİSLETME YAA diyorum sana da iyilik yaramıyor diyor
anlatamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

saolsun benim eşimde evde yanlız kaldgında evı batırır mesela şuan ben eltımın yanına geldım kalmaya bıkac gun daaha burdayım eve dondugmde kesın evı batmış hertaraf dagınık bulaşık felan öle gorcem yıne batrmıştr evı aman ne yapayım canı saolsun gıdınce temızlerım tabı onada iş yaptırırm bıraz ucndan da olsa bana yardım eder:))

Amannnn bı temız tutar bı temız tutar....Bı haftalıgına bırakdım bı kere e son oldu oda zaten.Camasırlarını banyo kokmasın dıye yatakodasına koymus.Tabı kendısı yatak odasında uyumuyor.Mutfagı hele baya bı aradım.dedım aman bızım mutfagımız nerede buraya ne yaptın boyle.Ama yazık onun aklı hep bendeymıs cok ozlemıs naptıgını bılıyomuymus yaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…