Eşiniz evde yalnızken evi temiz tutar mı?

Kendince yardım eder sağolsun.

Yorgunsam bişeler yapıp getirir :asigim:

Hayatta hiç bişeyden üşenmez ben bile üşeniyom o derece tatlicadiarzu

Yemek konusunda sorunumuz yok. Ama evi toplaması..... :roflol:

Bir yeri toplarken diğer yeri batırıyo o yüzden kendim yapmayı tercih ediyorum :roflol:

gıcık bi şekilde temiz tutar:mymeka:neden gıcık biliyomusunuz ben evdeyken çamaşırlarını çıkarır yatak odasında bırakır bardakla su içer aklına neresi gelirse oraya bırakır.ben şunu şööle yapalım desem kavga çıkmadan o iş olmaz amaaaaaaaa ben evden 2 gün bile biyere gitsem evi tertemizbulurum nasıliş anlamıyorum.ben sensiz de yapabilirimmi demek isityo.nedemek isityo tatlicadiarzu:roflol:

Ben de memlekete gittim ve geldiğimde şok oldum insan istese bu kadar bir evi berbat edemez.kapidan girdiğinizde sizi pislik mve dağiniklik karşiliyor yerde gazeteler kirli çamaşirlar ev toz ve pislik içinde televizyon odasi gazetelerle dolu kaç günlük gazete var allah bilir evde 20 30tane cd oraya buraya atilmiş koltuğun kenarlarikullanilmiş kirli bardaklarla dolu mutfak göçmüş banyo ve yatak odalarina doğru yönelince sizi kirli çoraplar ordusu karşilit-yor.kirli sepeti bomboş çünkü bütün kirliler yerde ay yy yine sinirim bozuldu o gün bir de yoldan gelmişim bebeğim var sinirlerim bozulmuş du anliyacağiniz benim eşim de çok dağinik

Benim eşim yıllardır yalnız yaşamasının etkisiyle sanırım çok temiz ve derli toplu biridir. Biz, ilk beraber yaşamaya başladığımızda hiçbir eşyasına dokunmama izin vermezdi.. kendisi yıkar ütüler ve yerleştirirdi. Ben ise çok kızıyordum neden bilmiyorum aptalmışım o zaman galiba.. Şimdi hiç dokunmuyorum ne onun eşyasına ne kendi eşyalarıma sağolsun kocam her işi yapıyor. Haftada bir yardımcı bayan geliyor, kalanınıda kocam yapıyor bende keyfime bakıyorum. Oh be hayat buymuş.. :lepi:

Aslin da sürpriz yapip erken gelmişdim sürpriz bana oldu eşim toplayacaktim ama erken sen gelince yakalandim dedi gülermisin ağlarmisin

Eşim bilgisayarın ekranını temizler ama evin de içine eder. İstisnasız evin her yerinde çamaşırlar vardır . Dağınız tembel pissssssssssss

benimki benim dağınıklığı sevmediğimi ii bildiği için sıkıysa dağıtsın ben nasıl bıraktıysam evimi aynı şekilde bulmak isterim oda kızcağımı bildiği için derli toplu tutar

benimde esim derli topludur masallah..
benden bile tertiuplidir yani..
gecdigimiz ocak ayindaacil bi durumdan dolayi annemlerle türkiyeye gitmem egerketi..oglan kardesim ve esim yalniz kaldilar..esim kendi evimiz haricinde kardesimin pasakliliginindanda hakkindan gelmis..
evi biraktigimiz gibi bulduk anlicaniz..

aslında ben varken iyi gibi ama hiç bensiz kalmadı bilmiyorum ama sanmam tutacağını

Eşim düzenlidir temizdir..Ben varken çok kasmaz da ben yokken iyice coşar fena hamaratlığı tutar.. Geldiğimde şaşkınlık olmaz benim için evi tertipli bulmak üstüne bir de sürprizler hazırlar ayy kıyamam ;p

ben ailemle aynı şehirde olmadığım için her fırsata gidiyorum ve geldiğimde ev hem temiz oluyor bulaşıklar yıkanmış veeeee bana spriz hazırlıyor herseferinde farklı şeyler oluyor tabii... mesela en son yaş pasta yapmıştı kendisi... çok seviyorum ben onu yaaa...
amaaa ben evdeyken aynı titizliği yapmıyor aksine bir o kadar tembel oluyor.. olsun ben gezmeden geldiğimde ev temiz olsunda ben gerisini hallederim:)))

ben evi nasıl bıraktıysam öyle bulurum benim eşim tertiblidir sağolsun...arkasından yayıntı topladığımı hatırlamam

benim eşim temiz derli toplu tutar........
ama ışığı yada tv. yi kesin açık unutur....

eşime çok dağınık pis diyemeyecem ama bazı kusurlarıda var tabi
öyle pek dağıtmaz evi ama
çoraplarını çıkarıp kirli sepetinin önüne dibine koyar
şu kapağı kaldırayımda içine atayım demez
bide koltuğa uzandığında koltukcağızın halini görmek istemezsiniz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…