Eşiniz evde yardım ediyor mu ?

omdeca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
284
234
18
Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?

Söylesin ya hu, yapsın yeter ki.
Söyler söyler susar.
Eşim yapar, söylemez ama söylese de cansın canım kocam derim geçerim.

Benimki de yapar mesela ütü işi çoğunlukla onda. Süpürge de. Eğer süpürgeyi ben yaparsam viledayi o yapar. Sofrayı kaldırıp bulasik makinesini de doldurur. Bazen söyler benim gibi kocayı bulamazsın diye ama şakasına ve ayda yılda bir tabi :)

Yardım ediyor.bulasik,yemek,çamaşır, temizlik her şeye fazlasıyla yardım eder sağolsun
Ama ütüye yardım etmez evi temizlesin maşallah pırıl pırıl olur benden güzel yapar ama ütüyü yapmayı bilmiyor:)

Bulasik camasir gibi isleri birakmam. Ama yemege yardim eder benden once gelirse sofrayi kurar bazen kendi istegiyle. Sabah kahvaltida misafirlerimiz vardi mesela benimle birlikte mutfaktan cikmadi herseye yardim etti. Soylenmedi simdiye kadar soylensede iyce gaza getirirdim sen zaten bi tanesin senin gibisini asla bulamazdim diye.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorm "yardım etme"lafına sinir oluyorum. Ev işleri benim işim mi ki o yardım ediyo oluyor. İkimiz yaşıyorsak işler de ikimizin ve doğal olarak beraber yapıyoruz. O yüzden eşim yardım ediyorum demez kizacağımı bilir :)

Diyecektim ben de. Siz benden çok yaşayacaksınız :)

Keşke yardım etse de istediği kadar söylese hiç önemli değil evet kocacım sen bı tanesin der gecerdim muhtemelen sizden takdir bekliyor her fırsatta

Hep takdir ettim hep teşekkür ederim diyorum. Duymazdan geliyor bazen cevap bile yok

Yardım eder fakat birsey söyleyemez cunku bunun onunda yapması gereken işler oldugunun farkında hayat müşterek kadın tum ev işlerini yapmak zorunda değil kı

Yardim ediyor, söyledigi zaman da aslan kocam varmi senin gibisi diyorum o gün premsesler gibi yasiyorum

Hep takdir ettim hep teşekkür ederim diyorum. Duymazdan geliyor bazen cevap bile yok
Takdir teşekkür neden ediyorsunuz?
Ben yemek yapacağım mesela aşkım sen de salonu toplarmisin diyorum yahut temizlik vakti iş bölümü yapıyorum hemen sen mutfakla banyosu hallet ben diğer odaları yapayım diye:)
Yardım etmiyor ki ayrıca ev ikimizin evi ikimiz de hayatı paylaşıyoruz ben onun her konuda destekçisi oluyorum o da benim

Benim eşim de yardım etmez. Görevini yapar. Yorgun değilsem ben ona yardım ederim :) Birimiz yemek yapıyorsak diğeri bulaşığı yerleştirir. Bunu oturup karara bağlamadık o hep öyleydi.
1 yaşında kızım var yine hamileyim. Bu aralar ben uyuyorum o yapıyor :)
Hiç bir yerde bundan şikayetçi olduğunu ya da söylediğini duymadım. Sülalesinde yağmur tembel diye doldurmaya çalışanlar çok ama onlara da gereken cevabı veriyor. Oyyy canım kocam benim

Daha ne istiosun allahtanbirak utusude kusur kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…