Söylesin ya hu, yapsın yeter ki.Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Haklısın tabiki söylesin ama çok abartiyor bazen kafa kalmadıSöylesin ya hu, yapsın yeter ki.
Söyler söyler susar.
Eşim yapar, söylemez ama söylese de cansın canım kocam derim geçerim.
Diyecektim ben de. Siz benden çok yaşayacaksınız :)Ayrıca şunu da eklemek istiyorm "yardım etme"lafına sinir oluyorum. Ev işleri benim işim mi ki o yardım ediyo oluyor. İkimiz yaşıyorsak işler de ikimizin ve doğal olarak beraber yapıyoruz. O yüzden eşim yardım ediyorum demez kizacağımı bilir :)
Keşke yardım etse de istediği kadar söylese hiç önemli değil evet kocacım sen bı tanesin der gecerdim muhtemelen sizden takdir bekliyor her fırsatta
Diyecektim ben de. Siz benden çok yaşayacaksınız :)
Takdir teşekkür neden ediyorsunuz?Hep takdir ettim hep teşekkür ederim diyorum. Duymazdan geliyor bazen cevap bile yok
Daha ne istiosun allahtanYardım ediyor.bulasik,yemek,çamaşır, temizlik her şeye fazlasıyla yardım eder sağolsun
Ama ütüye yardım etmez evi temizlesin maşallah pırıl pırıl olur benden güzel yapar ama ütüyü yapmayı bilmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?