- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
Valla canım işte evin en zor işi o:)Daha ne istiosun allahtanbirak utusude kusur kalsin
Egosunu tatmin ediyordur takmayin erkekler bazen gerçekten tamamen cocuk gibilerHep takdir ettim hep teşekkür ederim diyorum. Duymazdan geliyor bazen cevap bile yok
Gercekten süpermiş masallah diyelim. Allah bebeğinizi sağ salim elinize almayı nasip etsin.Benim eşim de yardım etmez. Görevini yapar. Yorgun değilsem ben ona yardım ederim :) Birimiz yemek yapıyorsak diğeri bulaşığı yerleştirir. Bunu oturup karara bağlamadık o hep öyleydi.
1 yaşında kızım var yine hamileyim. Bu aralar ben uyuyorum o yapıyor :)
Hiç bir yerde bundan şikayetçi olduğunu ya da söylediğini duymadım. Sülalesinde yağmur tembel diye doldurmaya çalışanlar çok ama onlara da gereken cevabı veriyor. Oyyy canım kocam benim
Şikayet ederse etsin ne olacak boşverin sonuçta işi yapıyor oh mis :)
Valla çok haklısınızvay be... bir evin bütün işi, gücü, her şeyi evde kaç kişi yaşarsa yaşasın sadece o evin hanımına ait zaten ve kocalar teşrif ederlerse, canları isterse yardım ediyorlar yani, öyle mi? yani diyorsunuz ki zaten çamaşır, bulaşık, ütü, yemek vs hepsi kadın olarak benim işim, eşim de Allah razı olsun, Allah tuttuğunu altın etsin "yardım ediyor" diyorsunuz... zaten yemek, bulaşık, temizlik, ev toplama falan bunlar normalde hiiç onları ilgilendirmez, paşalarınız sersin bi tarafını yatsın, canları isterse ara sıra yardım etsin. siz kadınsınız ya sizin canınız yok, zaten siz hizmetçisiniz di mi, neden yaşıyorsunuz ki? hatta siz çalışıp eve para da getirin, hizmetçi gibi iş de yapın, bu sizin göreviniz, erkeğiniz paşanız keyfi gelirse size yardım etsin, Allah bu erkekleri başımızdan eksik etmesin neyse ki yardım ediyorlar değil mi :)
hanımlar hayatı kendinize zorlaştırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz çok merak ediyorum.
şimdi bu yorumu anlamayan da çıkar.
Aminn çok teşekkür ederimmGercekten süpermiş masallah diyelim. Allah bebeğinizi sağ salim elinize almayı nasip etsin.
vay be... bir evin bütün işi, gücü, her şeyi evde kaç kişi yaşarsa yaşasın sadece o evin hanımına ait zaten ve kocalar teşrif ederlerse, canları isterse yardım ediyorlar yani, öyle mi? yani diyorsunuz ki zaten çamaşır, bulaşık, ütü, yemek vs hepsi kadın olarak benim işim, eşim de Allah razı olsun, Allah tuttuğunu altın etsin "yardım ediyor" diyorsunuz... zaten yemek, bulaşık, temizlik, ev toplama falan bunlar normalde hiiç onları ilgilendirmez, paşalarınız sersin bi tarafını yatsın, canları isterse ara sıra yardım etsin. siz kadınsınız ya sizin canınız yok, zaten siz hizmetçisiniz di mi, neden yaşıyorsunuz ki? hatta siz çalışıp eve para da getirin, hizmetçi gibi iş de yapın, bu sizin göreviniz, erkeğiniz paşanız keyfi gelirse size yardım etsin, Allah bu erkekleri başımızdan eksik etmesin neyse ki yardım ediyorlar değil mi :)
hanımlar hayatı kendinize zorlaştırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz çok merak ediyorum.
şimdi bu yorumu anlamayan da çıkar.
Hayret birsey siz insansiniz da biz neyiz1 buçuk yıldır elime süpürge almadım. Evi süpürür siler. Toz alır. Sadece ütüyu yapamaz. Ütü hariç bütün işleri eşim yapıyor desem yeridir. Tanı ben de bebeğimizle ilgileniyorum.
Önceden ortak yapiyorduk ama riskli hamilelik ve arkasına bebek bütün işleri eşime kaldı. Halinden şikayetçi değil bana göre daha titiz. Ama mecbur yapacak ben de çalışıyorum aynı işyerindeyiz. Kızım gece çok uyanır en azından o gece deliksiz uyuyabiliyor ben uyuyamıyorum.Hayret birsey siz insansiniz da biz neyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?