- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Neden geceleri bir nöbet eşiniz bakmıyor?Önceden ortak yapiyorduk ama riskli hamilelik ve arkasına bebek bütün işleri eşime kaldı. Halinden şikayetçi değil bana göre daha titiz. Ama mecbur yapacak ben de çalışıyorum aynı işyerindeyiz. Kızım gece çok uyanır en azından o gece deliksiz uyuyabiliyor ben uyuyamıyorum.
Bilmiyorum ben de hamileydim evladimi buyuttum calisiyorum da soyle cani gonulden uzulup aciyip karisina yardim etmedi bi gece cocuga bakmis degil yardim ettigi nadir anlarda bana ayip olmasin diye boyle esler duyunca adami bosayasim geliyorÖnceden ortak yapiyorduk ama riskli hamilelik ve arkasına bebek bütün işleri eşime kaldı. Halinden şikayetçi değil bana göre daha titiz. Ama mecbur yapacak ben de çalışıyorum aynı işyerindeyiz. Kızım gece çok uyanır en azından o gece deliksiz uyuyabiliyor ben uyuyamıyorum.
Biraz da aileden gelen birşey. Annesi paşa gibi büyüttüyse değişmesi zaman alır. Siz de arada yavaş yavaş küçük işler verin.Bilmiyorum ben de hamileydim evladimi buyuttum calisiyorum da soyle cani gonulden uzulup aciyip karisina yardim etmedi bi gece cocuga bakmis degil yardim ettigi nadir anlarda bana ayip olmasin diye boyle esler duyunca adami bosayasim geliyor
Emerek uyuyor maalesef. Ben de eve gelince iki saat uyuyorum. Eşimin çalıştığı birim benimkine göre daha yoğun o yüzden de kıyamıyorum aslında.Neden geceleri bir nöbet eşiniz bakmıyor?
Süt meselesiyse sağabilirsiniz.
Çok yorucu bir şey çünkü gece defalarca kalkmak.
Ben çalışmıyorum, bir de çalışıyormuşsunuz.Emerek uyuyor maalesef. Ben de eve gelince iki saat uyuyorum. Eşimin çalıştığı birim benimkine göre daha yoğun o yüzden de kıyamıyorum aslında.
o kafaların eğitimle hiç alakası yok maalesef, tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler. böyle bir konuda kimseye eşek diyecek halimiz yok yanlış anlaşılmasın ama bir tarafın ezilmesi insanlık değil, adına ne isterseniz diyebilirsiniz insanlık dışında.Ama var biliyor musunuz ? Maalesef eşimin çoğu arkadaşı yatsın eşleri hizmet etsin o durumdalar. Ben yapamiyorum bebekle zaten yetistiremiyorum da.. O yüzden sanki eksikmisim gibi davranilinca bende bu bu sormak istedim acaba herkes mi onlar gibi diye.. Bide bu bahsettiğim arkadaşları da gayet eğitimli insanlar. Ama evde koca ayakları uzatsin sen çay çorba vs. vs.
+100000vay be... bir evin bütün işi, gücü, her şeyi evde kaç kişi yaşarsa yaşasın sadece o evin hanımına ait zaten ve kocalar teşrif ederlerse, canları isterse yardım ediyorlar yani, öyle mi? yani diyorsunuz ki zaten çamaşır, bulaşık, ütü, yemek vs hepsi kadın olarak benim işim, eşim de Allah razı olsun, Allah tuttuğunu altın etsin "yardım ediyor" diyorsunuz... zaten yemek, bulaşık, temizlik, ev toplama falan bunlar normalde hiiç onları ilgilendirmez, paşalarınız sersin bi tarafını yatsın, canları isterse ara sıra yardım etsin. siz kadınsınız ya sizin canınız yok, zaten siz hizmetçisiniz di mi, neden yaşıyorsunuz ki? hatta siz çalışıp eve para da getirin, hizmetçi gibi iş de yapın, bu sizin göreviniz, erkeğiniz paşanız keyfi gelirse size yardım etsin, Allah bu erkekleri başımızdan eksik etmesin neyse ki yardım ediyorlar değil mi :)
hanımlar hayatı kendinize zorlaştırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz çok merak ediyorum.
şimdi bu yorumu anlamayan da çıkar.
ya Boyle dusunen kac erkek var . yok anam yok bizim erkekler oyle degul keske olsa .sizin dediginiz gibi dedifimizde kavgalar tartismalar oluyor . sizin esleriniz kesinlkkle nesli tukenmek uzere olanlar.Onun adı yardim değil zaten.
Birlikte yaşıyorsunuz yapacak. Kimse kimseye yardim etmez evlilikte. Yapmıyorsa evlenmesin kendi arkasını toplamayı öğrensin de evlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?