Eşiniz evde yardım ediyor mu ?

Neden geceleri bir nöbet eşiniz bakmıyor?
Süt meselesiyse sağabilirsiniz.
Çok yorucu bir şey çünkü gece defalarca kalkmak.

Bilmiyorum ben de hamileydim evladimi buyuttum calisiyorum da soyle cani gonulden uzulup aciyip karisina yardim etmedi bi gece cocuga bakmis degil yardim ettigi nadir anlarda bana ayip olmasin diye boyle esler duyunca adami bosayasim geliyor

Emerek uyumak istiyor maalesef. Eve gelince ben uyuyorum iki saat önce ara eşim bakıyor.

Bilmiyorum ben de hamileydim evladimi buyuttum calisiyorum da soyle cani gonulden uzulup aciyip karisina yardim etmedi bi gece cocuga bakmis degil yardim ettigi nadir anlarda bana ayip olmasin diye boyle esler duyunca adami bosayasim geliyor
Biraz da aileden gelen birşey. Annesi paşa gibi büyüttüyse değişmesi zaman alır. Siz de arada yavaş yavaş küçük işler verin.

Benim esimde yemek yapar,cay yapar sofrayi toplar yardim eder. bazen soyler benim gibi kocayi nrden bulcaktin :) bnde haklisin diyorum :))

Eşim bar işlettiği için şuan sezon kapalı diye sadece cuma Cumartesi açar barı geri kalan 5 gün evde 4 buçuk aylık kızımız var Allah bin kere razı olsun benimle ev de süpürür siler de çamaşır da asar kızıma da bakar hakkını asla yiyemem ama sezon başladı mı evde bulana aşk olsun

Neden geceleri bir nöbet eşiniz bakmıyor?
Süt meselesiyse sağabilirsiniz.
Çok yorucu bir şey çünkü gece defalarca kalkmak.
Emerek uyuyor maalesef. Ben de eve gelince iki saat uyuyorum. Eşimin çalıştığı birim benimkine göre daha yoğun o yüzden de kıyamıyorum aslında.

Emerek uyuyor maalesef. Ben de eve gelince iki saat uyuyorum. Eşimin çalıştığı birim benimkine göre daha yoğun o yüzden de kıyamıyorum aslında.
Ben çalışmıyorum, bir de çalışıyormuşsunuz.
Şuan iki bebek var bizde mecbur birine ben birine eşim bakıyor ama tek olduğunda da gece eşim kalkardı gayet de kıyardım.
Çünkü annelik mi çok zor benim bebek hepsinden mi zor bilemiyorum ama toplam 20 dk oturmadığım ve ağzıma lokma koyamadığım günler oldu.
O sebeple gece kalkmalarınıza üzüldüm de yazdım.
Emerek uyuyorsa yapacak bir şey yok tabi Allah kolaylık versin size.

Çalıştığım zamanlar daha cok ederdi. Akşama misafir gelicekse süpürge açar lavaboyu fln yıkar sağı solu toplardı. Haftada 2 3 kez tuvaletlerı o yıkardı. Ben haftasonları derinlemesine banyo fln girerdim. Asla neden yapmadın demedi sağolsun. Bana kahvaltı hazırlarmısın kocacım uykum var derim hazırlar uyandırır. Evt hergun degıl elbet ama. Yemek yaparken yada mısafır gelecegı zaman yardım etmeye çalışır. Biraz sakar ama napalım :) şuan çalışmıyorum o yüzden cok beklentim yok. Kendim hallediyorum ama istediğim de yardım eder. Arada çok şanslısın karıcım der :))

o kafaların eğitimle hiç alakası yok maalesef, tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler. böyle bir konuda kimseye eşek diyecek halimiz yok yanlış anlaşılmasın ama bir tarafın ezilmesi insanlık değil, adına ne isterseniz diyebilirsiniz insanlık dışında.

Yardim eder ısteyince benden de ıyi yapar
Istemese de yapar yapmak zorunda babasının uşağı yok sonuçta

Eşine diyeceksin ki çok harikasın, süpersin. Bugün eşim bi tavuk haşlayıp yanına da tavada kabuklu patates yaptı. Patatesler yanmış, kabuk zaten yemem. Peki ne dedim patates tütsülenmiş gibş harika olmuş, kabuğunu soyacağım ama ben. Süper olmuş, bunu her gün yerim lalalala.

+100000

üç gündür izinli üç gündür netten tarif bulup malzemeleri alıp yemek yapıyor sağolsun:)
birde lezzetli yapıyor ki sabah akşam yemeklerin lezzetini anlatıyorum
söylemesine fırsat kalmıyor ye derken ayy ne lezzetli olmuştu ama yemek diye başlıyorumkasıtlı değil gerçekten eli lezzetli keşke hep yapsa bende yiyip yiyip konuşssam
ara sıra kadınlarda övgü bekler yaptığı işlerde.sadece bir eline sağlık, çok güzel olmuş v.s.
eğer çalışan bir kadinsaniz güzel bir görev paylaşımınız varsa sadece memnun olmadığınızı hissettiği içinde konuşuyor olabilir.

Onun adı yardim değil zaten.
Birlikte yaşıyorsunuz yapacak. Kimse kimseye yardim etmez evlilikte. Yapmıyorsa evlenmesin kendi arkasını toplamayı öğrensin de evlensin

Cocuklari yatirir... sofrayi kaldirir.. alisveris yapar cogu zmn.. camasir bulasik yenek anlamaz bebat eder herseyi..cocuklara ekmek arasi bisey yedirir.. ufak olanin mamasini yapar bazen.. buyukleri alip gezdiririm bazen kucuge bakar..biraz karman corman bizimki.. demekki övülmek istiyo senin herif. Aslan kocisim eline saglik deyiver bakalim :)

ya su yardim etmesinde gorelim diyenler yada yardim ediyo degul mecbur yapmaya diyenler bence sizler toplumun yuzde 2 llik kismini olustiyorsunuz zira cogusu yardim etmez etsede soylenir veya tartisma olur . oyle evde yardim Eden erkek malesef cok as oda burdaki hanimlara denk gelmis . gercekci olun ya. ev isi aslinda evet ikimiznde gorevi olmali ama maleseff erkekler bunu yapmiyor yapsada ayda yilda bir yada cok israr edersek. sasiriuorim yardim ediuo hersey yapio diyenlere valla birilernin iyi duasini aldiniz sizler ve cok sanslisiniz

Onun adı yardim değil zaten.
Birlikte yaşıyorsunuz yapacak. Kimse kimseye yardim etmez evlilikte. Yapmıyorsa evlenmesin kendi arkasını toplamayı öğrensin de evlensin
ya Boyle dusunen kac erkek var . yok anam yok bizim erkekler oyle degul keske olsa .sizin dediginiz gibi dedifimizde kavgalar tartismalar oluyor . sizin esleriniz kesinlkkle nesli tukenmek uzere olanlar.

Bazen ben eşime yardım ediyorum
Evdeyse kendi kafasında plan yapar ve harekete geçer
Çalıştığı günler sadece salata yapmak, sofra kurup toplamak eşimde
Öyle oturup iş bölümü falan yapmışlığımız yok
İkimizde bu evde yaşadığımıza göre tüm işler ikinizinde sorumluluğunda
Eşimde bu bilinçde olduğu için lafını yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…