- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi EvluBayan000
Cocugum yokken giderdim, simdi iki cocukla? O seyolup gitsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de aksatmıştı. O zaman da kocası büyük olay çıkarmıştı. Hatırlıyorum konu sahibini. Eşi ailesinin yörüngesinden çıkmayan bir adam. Konu sahibide "eşime hizmette kusur etmem" diyen bir arkadaşımız.
Sevgili konu sahibi;eşinin seni sevdiğinden emin olmamani öneririm. Çünkü sevmiyor.
Ben evde yemem ya da temizlik yapmasam eşim dışardan alır. Hasta mıyim diye de panik olur.
Evden kovmak ise bambaşka bir boyut. O konuya giremiyorum çünkü bana jüpiter kadar uzak.
Her insanin kusurları vardır. Hepimiz evliliklerimizde bi şeyleri görmezden geliyoruz. Ama bizim eşlerimiz de yeri gelince bizleri idare ediyorlar. Senin eşinde eksik olan bu ..
Evden kovuldum. Esim ne işe yarıyorsun dedi. ama eşim beni seviyor mantığıni da hiç anlamadım ve anlamayacagim.
Işe yaramak eşya için kullanilan bir tabirdir. Ve yemek temizlik vb işleri için sana "işe yaramıyorsun"diyorsa seni hizmetçi kabul ediyor demektir. Ister kabul et ister etme.
Ve eger geri döneceksen evi terk etme. Yalandan blöf yapma.
Eşime hizmette kusur etmem mantığında bir arkadaşımız bu. Tavsiyenizi degerlendirebilecegini hic sanmiyorumkendınızı yemek yapan temızlık yapan baska bırseye yaramayan bırı olarak gordugunuz ıcın adamın bu cıkısına bır nevı hak vermıssınız
kendı kendınıze sıddetı uygulayan sızsınız
adam sıze defol demıs yarın gormeyeyım senı bu evde demıs bana bosanın demeyın sadece burnunu surteyım dıyorsunuz neyın pesındesınız sız ? adamın burnunu surtebılecegınızı dusunmenızde cok komık boyle bır adama sız hıc bırsey yapamazsınız
sız kendınıze bırsey yapın mesela deger vermek gıbı ? ne dersınız ? hem bırseyınız eksılmez ustelık bedava
Bazen gitmek her zaman işe yaramaz ve kalmak da aynı şekilde.. Her zaman böyle olmayan birinin neden böyle oluğunu biraz irdelemek lazım. Canını sıkan nedir sorun nedir problem nedir. Birden ilgi alakası neden telefona yöneldi vs vs. Tabiki bu cümleleri hiç bir kadın haketmez ama önce bunu öğrenmek gerek gitmek için en azından bidaha arkana bakmamak adına.. Güçlü durup doğru bişey yaptım demek adına.. Ama istenilen sorulara cevap anlamıyorsan artık bişeylerden bunalmış sıkılmış ve içsel olarak bitirmiş yâda bitirmek istiyor demektir. Geçiş dönemi de olabilir tabiki dediğim gibi önce sorulara cevap almak gerek. Ama artık herşey bittiyse kapıyı açıp sen defol git demek gerek. Kimse beni evimden kovamaz. Seni kendine hizmetçi almadı. Ev işlerini yapacak birini ariyorsa evlenmeyip hizmetçi tutsaymış. O zaman sorun kalmazmış.Eşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Hizmetçi almadı evine.. Hiç bir kadın bunu haketmez.Merak ediyorum başınıza böyle bişey gelse siz bu dediğinizi mı yapardınız ?Eşime hizmette kusur etmem mantığında bir arkadaşımız bu. Tavsiyenizi degerlendirebilecegini hic sanmiyorum
Zira konu sahibinin konularını hatırlıyorum. Eşine sökmez bunlar.
Konu sahibi de boşanmak istemiyor. Şimdi eşyasını alıp gitmeye kalksa esi itiraz etmez. O yüzden böyle ucuz numaralara girmeye gerek yok.
Yapilacak şey eşinin yemeğini temizliğini aksatmamak,kendine laf söyletmemek. Başka bir yol yok.
Bence de hak etmez.Hizmetçi almadı evine.. Hiç bir kadın bunu haketmez.Merak ediyorum başınıza böyle bişey gelse siz bu dediğinizi mı yapardınız ?
Bu açıdan bakınca haklisiniz sanırım biraz önceki ironiyi anlamadığım için böyle bir soru yönelttim.. aynı şekilde bende böyle düşünüyorumBence de hak etmez.
Ama bazıları kendine bunu layık buluyor..konu sahibinin önceki konularını biliyorum ben hatırlıyorum. Kendisi "Eşime hizmette kusur etmem" mantığında bir arkadaşımız.
Boşanma konusunda da net. Böyle bir öneriyi sunmayin diyor.
Ha bana kalırsa benim fikrimce şöyle: ben üniversite mezunuyum. Eşim kadar ben de okudum. Su durumda ben çalışsam da çalışmasam da beni hicbir seye zorlayamaz. Yemek ya da temizlik yapmasam eşim dışardan alır. Aksini kendime dedirtmem.
Sen ne işe yariyorsun cümlesi eşya için kullanılan bir kavramdır. Hickimseye böyle bi sey demem ve kimsenin bana böyle bi sey demesine izin vermem.
Ben bu evin hizmetcisi olmadigim icin de bu evden kimse kovamaz beni.
Evi terk etmeye kalkmışsam da gercekten giderim. Yalandan deil.
Ama konu sahibi benim gibi düşünmüyor. Boşanmak istemiyorum evi terk edersem de gelip beni almazsa diye endise ediyor. Eşine hizmet etmekle görevli olduğunu düşünüyor. Bu şekilde bir arkadasa baska nasil yardimci olabiliriz ki..
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler. Arkadasimiz bu diyardan kesinlikle gitmek istemiyor. Geriye tek bir seçenek kalıyor.
Allah yardımcısı olsun.
Anlamadığınızı tahmin ettim. Ama ben olaylara şu acıdan bakıyorum.Bu açıdan bakınca haklisiniz sanırım biraz önceki ironiyi anlamadığım için böyle bir soru yönelttim.. aynı şekilde bende böyle düşünüyorum
Kendinizi bu kadar güçsüz görmeyin. Haketmediğinizi düşünüyorsanız güçlü durun ve hakkınızı savunun. Özel hayatınızı bilmiyoruz belki dönebilecek bir aileniz yok belki imkanınız yok. O zaman ona göre hareket edip evden adımını atmadan eşinizin istediği gibi yemeğini yapıp evi süpürüceksiniz. Boşanmak istemiyorsanız da zaten çekip gitmek çok saçma.. Gelip sizi almicak anne evinden. Gelip alsa bile üzüldüğünden olmayacağına inanıyorum.. Allah yardımcınız olsunAnlamadığınızı tahmin ettim. Ama ben olaylara şu acıdan bakıyorum.
Ben konu sahibinden farklı düşünüyorum. Ve bence doğru düşünen benim. Ama o benim gibi düşünmüyorsa, kendi düşüncemi ona belirtsem de bir çözüm önerisi olarak beni dikkate almaz.
Ona onun uygulayabilecegi bir çözüm bulmak gerekiyor.
Sevgili konu sahibi; amacım seni kırmak değil. Amacım bosuna kendiniyormaman üzmemen. Senin eşin seni iyi tanıyor.
Kapıyı vurup gitmeyeceğini iyi biliyor.
Gitmeye kalksan seni yolundan cevirmez. Kendin tıpış tıpış dönmek zorunda kalirsin. O yüzden böyle ucuz numaralara girme.
Ya eşinin istediği gibi biri olacaksin... ya da gerçekten cekip gideceksin.. madem ki gitmek istemiyorsun.. o zaman eşine her gün 3 cesit yapacaksin. Baska yolun yok.
Seviyorsan gitmen lazim asil.. gurur onur bundan onemli olmali ki deger goresin aksi halde seviyo nasilsa gitmez istedigim gibi davranayom diye dusunur.. bu da seni degersizlestirir adamin gozunde olan sevgisi de zamanla azalir haliyleEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı .
O zaman sizin aile saadetiniz ailesinin ruh haline bağlı?En son ailesi doldurdugunda bu şekilde davranmıştır bana. Bugünde eve baya geç geldi günahlarını almak istemiyorum supheleniyorum ama ne olursa olsun ailesinin lafiyla böyle davrandigini ögrenirsem o daha da zora sokar evliligimizi
Kendi ağzınızla söylemişsiniz Arada sevgi var yani İkinizin de yaptığı çok saçma iş birbirinize evden kovma ya kadar gelmiş oturun evinizde böyle bir sebepten dolayı evi terk edilmez çok istiyorsa eşiniz gitsin niye hala evdesin derse sen git ben niye gidiyorum deyin O geldiğinde de ev toplu yemek hazır olsun Hala daha aynı şeyi söylüyorsa artık Bilemeyeceğim başka şeylerin birikimi olabilir o zaman Eşinizin patla işiEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Ailemle hiç geçinemem diyen insanları ben anlayamıyorum cnm arkadaşım. Beni dünyaya getiren, büyüten insanlarla geçinemiyorum ama evden kovan kocamla geçiniyorum bu mudur? Boşanın demiyorum anladığım kadarı ile kocam beni çok seviyor, tüm derdim kvnin kocamı dolduruşu yoksa kocam bana kul köledir ruhiyetindesiniz. Birde ekonomik özgürlüğünüz yok. Çocuklarınızın yaşlar müsaitse bir işe girin derim ben. En azından daha büyük sıkıntılarda maddi anlamda elinizde 3-5 bişey olur. Ayrıca iki gün yemek yapılmadı diye karısını evden kovan adama da ben adam demem. Karısını kovana hiçbişekilde adam demem de neyse... kötü konuşmak istemiyorum ama eşiniz adam olamamış bana göre. Ömrünüzü bu adama heba edeceğinize, kendiniz ve yavrularınızın geleceği için çabalayın derim. Sizi çok sevdiğinide düşünmüyorum. İnsan karısına git diyerek 2 evladınında biletini kestiğinin farkındadır değil mi? Sizde evlatlarınızın dahi kocanızın gözündeki değerini görün lütfen. En ufak şeyde ortada hele hele çocuklar varken bu kadar şuursuz olan bir adamla geçinme çabanızı takdir ediyorum. Aynen devam...Benim ailem niye yemek yapmadın haklı zihniyetinde . Elalem ne der kaygısı vardır . Onlarlada hiç gecinemem napicam bilemiyorum