- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
Maalesef adam size saygı duyup sevmiyorEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
O evlilikte temiz bir ev hazır yemek ve rahatça kimseyle ilginmeden oyun oynamak istiyor
Sizinle ilgilenmek oturup sohbet etmek gibi istekleri yok
Evlilik bu olmamalı
Ayrıca sen ne işe yararsın deyip ev yemek işini sadece kadın görevi olarak gören hastalıklı zihniyeti apayrı bir konu