Anket Eşiniz evlendikten sonra sizin kapanmanızı istese kapanır mıydınız?

Eşiniz evlendikten sonra sizin kapanmanızı istese kapanır mıydınız?


  • Ankete Katılan
    116
Hayır, bu söz konusu bile olamaz, beni olduğum gibi kabul etmek zorunda eşim benden boyle bırsey ısteseydı kı tepkım bu olurdu cunku ben onun ıstedgıı ıcın degıl allaha kullak gorevımı ve ınancım oldugu ıcın kapan ıstıyorumm
 
Ben zaten kapalıyım.Bazen gelen görücüler evlenince açılırmı diye soruyolar açılmam çünkü zaten kendi isteğimle kapandım.
 
Simdiye kadar basörtüsü türban acilan her baslikda hep tartisma cikti ve konular kapandi. Anlayisla karsilayacaginizi düsünerek konuyu kilitliyorumyerimseniben
 
Kapanmak hem dinsel hem içsel bir olaydır...
Kişi ancak Allahın emri olduğu için yani dinin bir gereği olduğunu iç dünyasında kabul ettiği için kapanır...
Kapanmak sadece Yaradan için olmalıdır bence...
 
kapanmazdım zaten eşim istedi yani direk sölemese de ima ettiç.. ama bunu ancak kendi içimden gelirse yaparım.. bu Allahla kul arasında bişey zorlamayla olcak bişey değil
 
eş istedi diye kapanmak erkeğe sevaptır diyenlere çok kızıyorum...

bir kadın kendi düşüncesi için kapanırsa kapanır..eş istedi diye kapanmak saçmalıktan başka birşey değil..
 
tabiki Hayır, bu söz konusu bile olamaz, beni olduğum gibi kabul etmek zorunda. beni nasıl beğendiyse öyle........
başkasının zoruyla olcak iş değil.içimden gelerek kapanmadıktan sonra hiç bir manası yok
 
Kapalilara kesinlikle karsi degilim ve saygim var. Ben kapali degilim ve esim beni bu sekilde begenip evlendi.Kapanmami istese asla kapanmam.Bu kisinin özgür iradesi ile verebilecegi bir karar.Zorla yaptirilan isten hayir gelir mi ?
 
ben eşimle evlenmeden yaklaşık 1 sene önce kapanmıştım o zaman tanımıyordum eşimide. yani kimsenin etkisinde kalmadım kapanırken.

eşim isterse kapanmazdım açık olsaydım sadece kendimi hazırlamak isterdim kapanmaya ama kapan dediği an kapanmazdım içimden gelmesini beklerdim.
bu yaşa kadar Allahtan korkmayım kapanmıyım eşim istedi diye kapanırsam rabbimin gücüne giderdi ( TAMAMEN ŞAHSİ FİKRİM )
 
ben evleneli 18 ay oldu hemen hemen. evlenirken açıktım. eşim bana göre daha müspet bir insandır açıkçası. ama bana gelip bu teklifi yapanda o oldu ben çok şaşırmıştım. ona da ben açığım bu seni rahatsız etmez mi dedim ben seni bu şekilde gördüm beğendim sevdim dedi. ondan sonra da hiç lafı açılmadı zaten. ben evlendikten sonra kendi iradem ve düşüncemle kapandım hatta bana emin misin diye sordu eşim bu öyle kolay değil bunca zaman sonra kapanmak zor gelebilir ya da tekrar açılmak isteyebilirsin dedi. bende hayır istiyorum dedim ve kapandım. çok şükür devam ediyor v keşke diyorum daha önce kapansaydım.
kapanma başkasının zoruyla olacak birşey değil bana göre. içinden gelmesi lazım. Allah için kapanırsın biri için değil bana göre...
 
X