eşiniz haftada kac kez yanaşır size

Rabia811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
1.460
571
43
42
Merhaba,
Daha önce hic cinselige düşkün olmiyan eşim birden aslan kedildi 9 yil sonra... önceden aylarca yaklaşmiyan kocam şimdi haftda 4 kez yanaşiyor. Bunun normali nedir sizlerde nasil ne sıklıkla olur bu arada 2 cocugumuz var.

Ne varki bu soruda szlrrde ne siklikla oluyor diye sordum evlilerde genelde az bucuk bir ortalama vardir herhalde

Ne varki bu soruda szlrrde ne siklikla oluyor diye sordum evlilerde genelde az bucuk bir ortalama vardir herhalde
Bu kişiden kişiye değişir. Bir standardı yoktur. Senin için aylarca olmaması veya haftada dört kez olması sorun değilse senin için normaldir. Sen haftada dört kezden rahatsız mı oldun veya Öncesinde halinden memnun muydun? Bu konuda önemli olan senin beklentin.
Burada sana her gün sabah akşam diyen de Çıkabilir ayda bir anca diyen de Çıkabilir. O yüzden başkalarına odaklanma. Kendi beklentine yönel.

yeni evlilerde daha sıktır bence zaman geçtikçe azalır diye düşünüyorum. bende Samsonn a katılıyorum vitamin tarzı bişey kullamaya başlamış olabilir. bence bunu eşinle konuşmalısın eğer seni rahatsız ediyorsa. bu halinden memnunsanda sen ne yaptın kendine bu halini sevdim falan diye nedenini öğrenebilirsin

Esin kac yasinda? Bunu onunla konustun mu? Belki takviye edici biseyler aliyordur, o sayede zevk almaya baslamistir.

Seni endiselendiren bisey mi var?
33 yaşinda yaklasmazdi doktora yolladim sonunda zorla ama hormonöarinda hic bir sorun yoktu hersey normal yani yanasmiyordu var öyle erkekler simdide masallah dün gece 2 kez yanasti mesela yani tuhafima gidiyor yada kizdim.ona belki ondanmi yanasmaya basladi

Reactions: fyi
Ben memnunum şu an önceden yanaşmiyr diye cok üzülüyordum aylarca dokunmuyordu yok ne ilac aliyor nede baska birsey birden birde ne olduysa adama.

Esinize sordunuz mu? Yani uzun yillar berabersiniz böyle seyleri rahatlikka konusabilmelisiniz... Belkide artik bi rahatlik gelmistir hayatina, yani daha önce cocuklarin kücük olmasi, gelecek kaygisi, stres falan varsa ama simdi bi rahata kavustuysaniz iyi bi düzen kurduysaniz, yani esinizin artik beyni rahatsa, tasasi endisesi yoksa gayet normal... Yas itibariyle sexin zevkinede varmis olabilir... Bence ona sorun...

Bu nasıl bir tabirdir ya yanaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…