Benim tuhafima giden daha önce hic ama hic düşkpn degildi ne oldu da böyle oldu anlamadimG bunun normalde diye bir şey yok kişiden kişiye değişir. önemli olan bu durumda sen memnun musun değil misin
hahaa yediği bir şey dokunmuştur o zaman geçer geçer merak etmeBenim tuhafima giden daha önce hic ama hic düşkpn degildi ne oldu da böyle oldu anlamadim
Bu kişiden kişiye değişir. Bir standardı yoktur. Senin için aylarca olmaması veya haftada dört kez olması sorun değilse senin için normaldir. Sen haftada dört kezden rahatsız mı oldun veya Öncesinde halinden memnun muydun? Bu konuda önemli olan senin beklentin.Ne varki bu soruda szlrrde ne siklikla oluyor diye sordum evlilerde genelde az bucuk bir ortalama vardir herhalde
Dalg gececegine hic yorum yazma bence sif laf olsun torba dolsun diye yazmayinhahaa yediği bir şey dokunmuştur o zaman geçer geçer merak etme
Esin kac yasinda? Bunu onunla konustun mu? Belki takviye edici biseyler aliyordur, o sayede zevk almaya baslamistir.Benim tuhafima giden daha önce hic ama hic düşkpn degildi ne oldu da böyle oldu anlamadim
33 yaşinda yaklasmazdi doktora yolladim sonunda zorla ama hormonöarinda hic bir sorun yoktu hersey normal yani yanasmiyordu var öyle erkekler simdide masallah dün gece 2 kez yanasti mesela yani tuhafima gidiyor yada kizdim.ona belki ondanmi yanasmaya basladiEsin kac yasinda? Bunu onunla konustun mu? Belki takviye edici biseyler aliyordur, o sayede zevk almaya baslamistir.
Seni endiselendiren bisey mi var?
Ben memnunum şu an önceden yanaşmiyr diye cok üzülüyordum aylarca dokunmuyordu yok ne ilac aliyor nede baska birsey birden birde ne olduysa adama.yeni evlilerde daha sıktır bence zaman geçtikçe azalır diye düşünüyorum. bende Samsonn a katılıyorum vitamin tarzı bişey kullamaya başlamış olabilir. bence bunu eşinle konuşmalısın eğer seni rahatsız ediyorsa. bu halinden memnunsanda sen ne yaptın kendine bu halini sevdim falan diye nedenini öğrenebilirsin
o zaman hiç kurcalama bence tadını çıkarBen memnunum şu an önceden yanaşmiyr diye cok üzülüyordum aylarca dokunmuyordu yok ne ilac aliyor nede baska birsey birden birde ne olduysa adama.
benim koca da 33 den sonra daha bi yanasir olmustu.
su cennette erkekler 33 yasinda olacak teoremi dogru mu ne
Bu nasıl bir tabirdir ya yanaşmaMerhaba,
Daha önce hic cinselige düşkün olmiyan eşim birden aslan kedildi 9 yil sonra... önceden aylarca yaklaşmiyan kocam şimdi haftda 4 kez yanaşiyor. Bunun normali nedir sizlerde nasil ne sıklıkla olur bu arada 2 cocugumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?