eşiniz haftada kac kez yanaşır size

haftada 1 yanaşmak normal olur da senede dört yanaşmak fizyolojik bir problemin belirtisidir. Yani eşiniz muhtemelen iyileşti. Öyle boşanma tehdidiyle istemeden yanaşmaz.
33te fark oldu dediysek benim de yanaşmamla haftada iki kez olurdu şimdi ben yanaşmadığım halde 3-4 kez yanaşıyor yanaşırım yanaşırsın yanaşır.

haftada 1 yanaşmak normal olur da senede dört yanaşmak fizyolojik bir problemin belirtisidir. Yani eşiniz muhtemelen iyileşti. Öyle boşanma tehdidiyle istemeden yanaşmaz.
33te fark oldu dediysek benim de yanaşmamla haftada iki kez olurdu şimdi ben yanaşmadığım halde 3-4 kez yanaşıyor yanaşırım yanaşırsın yanaşır.
Konuşup.bosancam.demeseDim.öyle.devam.ederdi adamda.istek.yok.hatta boylle.olcagini bilseydim.seninle.evlenmezdim.dedim.ona.okadar sinirlendim. Bakalim.nasil.devam.edecek.
Cünki kiziyordum sonra bir iki iste oluyordu ve başa donuyorduk yine aylarca tik yok.

Daha öncede yazmıştım yine yazacağım bazı kelimelere takılıp konuyu alaya alan kişilere artık tahammül edemiyorum.
Ya yöreseldir, oyle alışmıştır, Turkçe'si iyi değildir v.s alaya almak nedir ?
...

Kendisine sorun diyenler olmuş , bence dillendirmeyin.
Sizin bu kavgalarınızdan dolayı kendine çeki düzen vermiştir, takviye alıyordur v.s
Ya da yolunda gitmeyen birşeyler vardır kendine bu şekilde terapi yolu bulmuş.

Sebep herneyse sonuçta istediğiniz bir durummuş. Kurcalamayın bence.
İsteksiz mi diye de düşünmeyin. İstemeseydi yakınlaşmazdı sizinle ..

Eger zayiflayip kendine daha da bi ceki duzen verdiysen mesela ne biliyim bir degisiklik yaptiysan olabilir. Esinin yasini bilmiyorum ama erkeklerde bazi donemlerde bu tur seyler olabiliyor. Haftada 4 kez yanasan erkek sadece cani istedi diye degil cani sen istedin diye gelir bence. Orta yas mevzusu da var simdi. Bazi erkekler orta yas bunalimina girince daha genc hissetmeye calisabilirler. Onemli olan sen neyi istiyorsun.

Konuşup.bosancam.demeseDim.öyle.devam.ederdi adamda.istek.yok.hatta boylle.olcagini bilseydim.seninle.evlenmezdim.dedim.ona.okadar sinirlendim. Bakalim.nasil.devam.edecek.
Cünki kiziyordum sonra bir iki iste oluyordu ve başa donuyorduk yine aylarca tik yok.
iyi insallah basa donmez esin ne diyelim.peki blof mu yaptin? esin yanasmazsa cidden bosanacak misin?

Eger zayiflayip kendine daha da bi ceki duzen verdiysen mesela ne biliyim bir degisiklik yaptiysan olabilir. Esinin yasini bilmiyorum ama erkeklerde bazi donemlerde bu tur seyler olabiliyor. Haftada 4 kez yanasan erkek sadece cani istedi diye degil cani sen istedin diye gelir bence. Orta yas mevzusu da var simdi. Bazi erkekler orta yas bunalimina girince daha genc hissetmeye calisabilirler. Onemli olan sen neyi istiyorsun.
25 le evlendik ozamanda isteksizdi bencw ben istiyorum diye evlendi ona göre problwm yoktu buda benim gercekten tuhafima gidiyordu düsün dogum yaptim 6 ay gecti tik yoktu adamda

Daha öncede yazmıştım yine yazacağım bazı kelimelere takılıp konuyu alaya alan kişilere artık tahammül edemiyorum.
Ya yöreseldir, oyle alışmıştır, Turkçe'si iyi değildir v.s alaya almak nedir ?
...

Kendisine sorun diyenler olmuş , bence dillendirmeyin.
Sizin bu kavgalarınızdan dolayı kendine çeki düzen vermiştir, takviye alıyordur v.s
Ya da yolunda gitmeyen birşeyler vardır kendine bu şekilde terapi yolu bulmuş.

Sebep herneyse sonuçta istediğiniz bir durummuş. Kurcalamayın bence.
İsteksiz mi diye de düşünmeyin. İstemeseydi yakınlaşmazdı sizinle ..
Bayanlar erkeklerden daha istekli galiba ☺☺ evet şu an cok memnunum eskisne dönmeyiz insallah.

İlk evlenince de mi böyleydi ? :KK57:
Nisanliyken falan hiç yaklaşıyor muydu peki ?
Bilmiyorum ya bana çok ilginç geliyor. Cinsel istek artırıcı doğal besinler var ya onlardan alıp yedir eskiye dönerse
Diyorumya depresyona girdim resmen ilk cocuguma hamile omdugum sene bir kez düsün oda hamile kaldim sonrada yok hamilesin dedi yanaşmadi yada koca senede bir kere. Bence biraksan yine yanaşmsz belki boşancam dedmde öyle mi oldu adam zorla yapiyor desene☺☺

İlk evlenince de mi böyleydi ? :KK57:
Nisanliyken falan hiç yaklaşıyor muydu peki ?
Bilmiyorum ya bana çok ilginç geliyor. Cinsel istek artırıcı doğal besinler var ya onlardan alıp yedir eskiye dönerse
Evet böyleydi baştan beri nişanliyken cinselik yaşamadik ama tabi öpüsme vs hep istekliydi fazla hatta. Evlendikten sonra tik yok. Sonunda doktora yoladim hormonlarindada sorun yok. Yani istegi yok. Diyorum ya cok tanistim burda bayanlarla kocalarinyüzde 50si isteksiz nedense

İlginç. Eğer dönerse eskiye diye söylüyorum aktarlarda doğal istek artırıcı otlar karışımlar var. Yemeklere azıcık dökün . inşallah dönmez ya.. Evliligin temeli cinsellik...
Evet böyleydi baştan beri nişanliyken cinselik yaşamadik ama tabi öpüsme vs hep istekliydi fazla hatta. Evlendikten sonra tik yok. Sonunda doktora yoladim hormonlarindada sorun yok. Yani istegi yok. Diyorum ya cok tanistim burda bayanlarla kocalarinyüzde 50si isteksiz nedense

Back
X