Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

Bu beyefendi neredeyse kadınlardan tiksiniyor .Çünkü yazılan özelliklerin hepsi kadınlarda olan özellikler .ılerde bu tip bir erkek eşiyle ilşki kurmaktan ve bazı şeylerden de tiksinebilir maalesef.Yıllar önce öğretmenlik yaptığım bir okulda , çok sevdiğim almanca öğretmeni bir arkadaşım vardı .Nikahlıydı henüz düğün yapmamışlardı .Büyük bir hevesle evlenecekleri günü bekliyordu .Kızcağız evlendiğinin ertesi günü çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duydu .Nedeni eşinin, kadın cinsellğinden tiksinmesiydi.Bu tip erkekler kadına kadınlığını unutturan cinsellikten soğutan tiplerdir.Evlilkte her şeyden etkilenir , çok fazla titiz görünen tiplerdir .Kısaca ben böyle erkek tiplerine çok da sıcak bakamıyorum .Erkek bana göre kadını onore eden onu her haliyle arzuladığını belirten kişidir.Böyle olmazsa cinsellikten soğutur .Bence evlilik öncesi her şeyin konuşulmasında yarar var.

dünyaya ikinizin bir parçası gelcek varmı bunun ötesi o kendi seyinden tiksinsin önce alla alla yaparkan tiksinmiyorda dünyanın en güzel olayından tiksiniyo var mı böle bisey bence bunu bizle değil onla konusmalısın farz etki değismedi ve siz hamileyken saçma sapan bisey yaptı ozaman ah edip vah edip dövünmek yerine simdi sert bir sekilde konusun...

goril gibi kıllılar,makamlı geğirirler
at gibi terlerler,bide yediklerine göre malum sıvıları kokar
kim tiksinilesi acaba sen bunları ona bir hatırlat!

kadinligin ibaresi olan belli basli iki seyden tiksiniyor bu adam..
dikkat et derim tatlim hic normal bir durum degil.
bir kadin bundan tiksinse anlarim ama bir erkegi anlayamiyorum. onlari irgalayan bir durum yokken ortada bi de tiksiniyorum demesi enteresan yani..
bu konunun altini des derim biraz..

inanmıyorum:1shok: kadın cinselliğindenmi tiksiniyodu ama nişanlımın o konuda bi sorunu yok hatta yazmıştım fazla bile istekli diye ay Allahım bide o çıkmasın lütfen..:1no2:

kızlar dökmüşsünüz içinizde ne varsayerimseniben..herüfler duymasın:umursamaz:..biz neymişiz böle :1shok:..bi ormanda yaşamadığımız kalmış dicekler:roflol:

arkadasım ben de nişanlıyım ve düğünüme cok az var biz de bu durumları konuşuyoruz ve nişanlım şimdiden araştırmış ve 7ay bitene kadar dikkat ederek birlikte olundugunu öğrenip sevinmiş..seninkinin tavrı cok garip ya..insan sevdiginin her haline razı olacak...
bence yokla bikaç soru daha sor ,aşkım peki benle napıcaksın o dönemlerde de belki de sana sen baskasın canım der..bunu denedin mi ?yok hala ıyyyyyyyyyy diyorsa vallahi ayrıl gitsin bu tiplerden hiç hoşlanmam..

hamileyken 7ay bitene kadar yani:))anlatamadım..

9ay kardeş kardeş yatarım senle diye şimdiden söylemenin mantıgı nedir?kaç yasında bu adam ya 15 mi?cahil mi nedir?böyle bi sınırlama olmaz bence..eşinlesin aynı yataktasın ve adam dokunmak bile istemeyecek üstelik sen evladını tasıyorsun..
arkadasım kusura bakma ama adım gibi eminim hiç de degişmez bu adam..şimdiden bunları sohbet konusu yapması da garip..psikolojisi bozuk tahminimce ...yerinde olsam keşke de suna tekmeyi bassam..klava:

ya onun beni sevdiğinden şüphem yok defalarca ağladığını bilirim karşımda ama bu konularda sanırım eksik yada yanlış bilgileri var yaşayarak öğreneceğini düşünüyorum....fisfisfis

bence kadın hamileyken çok daha fazla güzelleşir.gerek hormonlardan gerekse anne olmanın getirdiği güzellik.nişanlın daha baba olmadığı için böyle konuşmuş olabilir.öncelikle bu mutluluğu ve heyecanı yaşaması gerekiyor.insan yaşamadığı birşeyin nasıl olduğunu bilemez tabii.peşin peşin konuşmak da olmamalı.erkekler maalesef bir miktar odun oldukları için söyledikleri lafın nereye gittiğini bilmez.
ayrıca o tiksindiği malum günler olmasa kadın hamile kalamaz:)
neyse yav bunları baba olmadan anlaması zor erkek milleti işte.konuşmuş öyle saçma sapan

sözlerin gerçekten moral verdi bana teşekkür ederim..a.s.a.s.

eşim değilde ben eşimden tiksinmiştim hamileyken eşimden derken siğara kokusundan
o günlerden kalma hala öpüşme sorunum var sırnaşık şey :roflol:

inanmıyorum:1shok: kadın cinselliğindenmi tiksiniyodu ama nişanlımın o konuda bi sorunu yok hatta yazmıştım fazla bile istekli diye ay Allahım bide o çıkmasın lütfen..:1no2:

Canım benim :) Yazılanlar seni ürkütüp aklını karıştırmasın birtanem .Ben çok eskiden söz ediyorum .O zamanlar arkadaşımda ben de yeni evliydik .Aradan 25 yıllık bir süreç geçti ama ben o gencecik kızın hayal kırıklığını unutamam.Aslında evlenmeden önce ,eğer cinselliği hiç yaşamadıysak bazı şeyleri o kadar gözümüzde büyütüyoruz ki .Hiç bir şey sanıldığı kadar muhteşem ve filmlerdeki gibi olmuyor .Evet canım arkadaşımın kocası kadın cinselliğinden tiksinmiş ve bunu dile getirmiş .Ben de şaşırmıştım .Böyle bir durumda herhalde o insanla bir daha aynı yatağı paylaşamazdım .Sen bu yazılanlara bakıpta nişanlında böyle bir sorun olduğunu sakın düşünme canım .Belki kendisi düşünmeden konuşup içinden geçenleri dile getiriyordur.Sen onu karşına al ve endişelerini dile getir , boşuna huzurunu kaçırma .Çünkü bizlerin yazdığı herşey seni biraz daha üzebilir .Yanlış anlamalara sebep verebilir..Kimin takıntısı yok ki .Dediğim gibi hiçbir şey filmlerdeki gibi değil .En güzeli nişanlınla açıkça konuşman ve söylediklerinin seni korkuttuğunu söylemen.Kadın muhteşem güzel bir hatun bile olsa çoğu erkekte bu tip garip takıntılar var .Sen üzülme canım dediğim gibi konuş .Sevgiler....

ben de adam gidip gelip niye üzerime üzerime öğürüyor diyordum.
neyse anlamış oldum.

Son düzenleme:
güzel sözleriniz ve verdiğiniz cesaret için çok teşekkür ederim en iyisi nişanlımla bu konuları kızmadan sakince oturup konuşmak ve altındaki nedenleri anlamaya çalışmak, heralde halledilebilir bi sorundur,yanlış ögrendiği şeylerden kaynaklandığını düşünüyorum ilginize tekrar teşekkür ederim sevgiler....a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…