Mrb arkadaşlar ben şuanda nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak nişanlımla kadınlarla ilgili durumları konuştugumuzda kadınların özel günlerinden hamilelik durumlarında onlardan çok tiksindiğini söylüyo iğrenç diyo ve bu durum beni çok tedirgin ediyo bu normalmi yoksa normal olmayan bi durum mu var lütfen evli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinecem yada ilerde değişirmi ayrıca nişanlım benide çocuklarıda çok seviyo bunda sorun yok ama o konulardan neden iğreniyo yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdidena.s.a.s.
bu tür sözlerinizi okuyunca inanılmaz moralim düzeliyo ve cesaretim geliyo çok teşekkür ederim yorum yapan herkese iyiki varsınız...a.s.a.s.a.s.valla hamilelik kadar güzel birsey yok oda bunu basina geldigi zaman anlayacaktir
regele gelincede evet tiksindirici birse ama oda gerekli
bence bunlarin hepsinin su an farkinda degil ondan böyle konusuyor bir evlenin
hele normal oldgunu görecektir
ayrica erkeklerinde tiksindirici cok yönü var :))))
yanlış anlamayın ama eşinizin regl için iğrenç demesine sevindim...:kedi:şu açıdan yani burda birtane bile örnek duymadım nişanlımın bu düşüncesi hakkında sizinkini görünce valla içim rahatladı demişsiniz ya evlenince hiç bişeye iğrenç demiyolar diye, valla rahatladım çok sağoluna.s.yok canım hiç endişelenme benim eşimde adet günüyle ilgili hep iğrenç falan derdi ama evlenince hiç bişeye iğrenç demiyorlar kaydirigubbakcemile3 hamilelik çok başka bişey yani belki eşin hemileyken cinsel ilişkiyi iğrenç buluyodur hani onlar çok korkuyo bundan ya orada bebek var nasıl olur falan gibi yani bi de haliyle görüntü değişiyo koca bi göbek belki korkuyodur adam çirkin bi hamile göbeği gördüysekaydirigubbakcemile3 benim eşimde hamilelerin yürüyüşüne bile bayılıyo ilginç bunlar allah bizede bebek nasip etsin o zaman görürüz bakalım canım şimdiden buna yorma kendini...
sordum ...ya üff konuyu saptırma ne demek istedğimi anlıyosun dedi kendisi çocukları çok seviyo ama hamile olmadan çocuk nasıl olacaksa yaşadığında değişeceğini düşünüyorum.... inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allah'in verdigi birseyden tiksinmek hangi aciz kulun haddinedir?
O erkeklerde biraz daha akil olsaydi, adet dönemlerinde kadinin temizlendigini iyi kavrarlardi.
Hamilelik dönemine gelincede, acaba nisanlin kendisi nasil dogmus, 9 ay nerdeymis bir sor bakalim.
Verecegi cevabi merak ediyorum dogrusu.
yanlış anlamayın ama eşinizin regl için iğrenç demesine sevindim...:kedi:şu açıdan yani burda birtane bile örnek duymadım nişanlımın bu düşüncesi hakkında sizinkini görünce valla içim rahatladı demişsiniz ya evlenince hiç bişeye iğrenç demiyolar diye, valla rahatladım çok sağoluna.s.
bir kadının bir canlı dünyaya getirmesi kadar müthiş bi duygu daha varmı ya bu mucize ve çok kutsal bi şey ben eşimin bi parçasını dünyaya getirecegim ve eşim benden tiksinicek bu heralde en büyük aşagılanma olur bi kadın için
en büyük destegi en büyük ilgiyi ve şevkati eşimden gördüm ben oğluma hamileyken allah ondan razı olsun çok büyük kaprislerime ve ağlama krizlerime katlandı . Ben bagırdım zırıl zırıl agladım o gene yanıma sokulup bana sarılarak uyudu böyle düşünceleri duyduça halime binlerce şükürler ediyorum opuyorumnanaktan
inanmıyorum ya...:1shok: ıyyy sus demesi bile aynı valla aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyodu inanılmaz yardımcı oldun çok teşekkür ederim..a.s.a.s.canım yaakaydirigubbakcemile3 gerçekten bak hatta mesela ben adet oluyodum nişanlıyken çok sancılı olurdu ne yapıyorsun derdi telefonda ben de yatıyorum derdim neden hastayım ne oldu derdi ya adet oldum dememe fırsat vermedn ya tamam ıııyy suus falan diyodukaydirigubbakcemile3 sonra evlenince işler değişti şimdi adet günü sancılarımda sıcak suları o hazırlayıp getiriyo karnıma masj bile yapıyo sen bakma öyle dediğine bende sorardım mesela ya neden iğreniyorsun bu çok doğal bişey iğreniyom işte derdi bi açıklama da yapmazdı aynı seninki gibikaydirigubbakcemile3bak için rahatlasın diye detaylı örneklerle anlattıım hatta daha derinlere girmek isterdim ama şimdi burda olmaz:kedi::kedi:a.s.
Allah innnnnnnşşşşşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıyla kucağınıza bebişinizi verircanım daha evlenmemiş arkadaşımız nişanlısı o duyguları henüz bilemediği için böyle konuşuyo yoksa eminim o da arkadaşımızın karnına allah bir bebek düşürdüğü zaman büylenecek ve aynı sizin eşiniz gibi hatta milyonlarca eş gibi o da eşine minnet duyacak... maşallah allah sizi de nazarlardan saklasın çok şanslı bayanlardan birisiniz ben de bebek istiyorum yaaa:ecrin_bebek::CüvCüv:
Ben ona göbeğiyle ilgili yada sigara kokusuyla ilgili bi eleştiride bulunmadım,bulunsam bile o cevabı yapıştırır.ona göre güzel olması bakımlı olması herşeyiyle estetik görünmesi gereken kadın erkek para kazanır evine ekmek getirir kadında erkekğini mutlu etmek için yaşar yani bi nevi böyle düşünüyo ben erkeğim demesinin sebebi bu...
Bu tür düşüncelerini kafama takmıyo değilim ama şunu düşünüyorum kendisi dediğim gibi çok küçük bi yerde yetişmiş ve öğrendiği şeyler biraz daha farklı yeni tanıştığımızda bazı şeylere daha önyargılıydı ama zamanla o düşünceleri değişmeye başladı bunlarıda zamanla aşacağımızı düşünüyorum buna inanmasam gerçekten bu noktaya gelemezdim yorumunuz için teşekkürler...a.s.Tiksinme konusunu geçtim, çünkü büyük ihtimalle cahillikten kaynaklanıyor o yaklaşımı. Çok büyütülecek birşey değil... Ama...Evlenmeden önce bu mesajınızda yazdığınız konuları biz gözden geçirmeniz gerekiyor sanırım. Emin misiniz? Ya bir de şu var. Nişanlınız polis olmuş ve -sizin deyiminizle- kendini okumaya vermiş bir adam nasıl bu kadar cahil olabilir. Tamam küçük çevrede yetişmiş diyorsunuz ama; 26 yaşında bir polis. Artık internette herşey yazıyor. Bu konular bence onun ne olduğunu bilmeden "tiksiniyorum" demesinden daha büyük sorun.
sizlerin yani evli olan insanların böyle sözler söylemeleri beni inanılmaz rahatlatıyo tecrübe konuşuyo sonuçta çokkk teşekkür ederim iyiki varsınız....a.s.a.s.bir erkegin kadının bu durumlarından tiksinmemesi gerekiyor.ama erkek sonucta adet filan olmadıgı için bu ona garip gelebilir.ama kesinlikle cahilikten kaynaklandıgını düüşünmüyorum ben.
ileride degişiceni düşünüyorum hayatım takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?