özel olmazsa peki eşinizin size karşı sevgisi varmıydı yani buna rağmenmi hissediyodunuz özel günlerinizin hoşuna gitmediğini???Aksine kadınların en çok ilgiye ihtiyaş duydukları zamandır hamilelik ve regl dönemleri. Çok hassas oluruz bu dönemlerde ki heleki hamilelik. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Eşimde de vardı bu sorun. Hamileyken reglken benden tiksindiğini söylemedi fakat ben çok bariz hissederdim bunu. Sonuç biten bir evlilik tabiki sebep sadece bu değil.... Ama nişanlınızın düşünceleri değişirse ok... Ya değişmezse... Sevgiler...
bir bunu duymamıştım bunu da duyunca tamam dedim..
ne tiksinmesi ayol..kim ki o,neden tiksiniyor..
bence arkadaşım siz şimdiden bu ilişkiyi gözden geçirin..
aldatıldığınızdaki açılımı görebiliyorum;
adetliydin hayatım..yada..
ama hamileydin sen ve ben sana böyle zamanlarda senden tiksindiğimi söylemiştim..benneyaptımki
bumudur evet evet budur..vereliniortak
ama ben onu çok seviyorum..benneyaptımkibir insan yedisinde neyse yetmişinde odur sedacım bak henüz nişanlısın şanslı sayılırsın evlenmeden yüzünü göstermiş gel vazgeç bu işten. nişanlın DEĞİŞMEZZZZZ bunu kabul etmen lazım tiksinmek çok ağır bişey sonra pişman olursun yapamazsın öyleki defalarca söylemiş kızgınlıkla kırgınlıkla yada cahillikten dememiş bide polis hertürlü şeyi bilir.şu zamanda cahillikmi kaldıyasakkelime
ama ben onu çok seviyorum..benneyaptımki
sevgide bi yere kadar.artı bu adamın seni sevdiğinden şüpheliyim. hiçbirşey tek taraflı olmaz SAYGI SEVGİ GÜVEN SADAKAT FEDAKARLIK bunlar 2 taraflı olur sen bile bile evlenirsen mutsuz olursun. üstelik böyle tipler çok kolay aldatır söyleyim sanayasakkelime böyle tek taraflı bi ilişki yürümez üstelik evli değilsin kendini kurtarabilirsin ben seni düşündüğümden söylüyorum.ben senin yerinde olsam arkama bakmam çok sevsem bile.KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR:1closedeyes:
Allah innnnnnnşşşşşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıyla kucağınıza bebişinizi verir:ecrin_bebek:
Elifcim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inan sözlerin beni çok rahatlatıyo dilerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana anne olmayı nasip etsin,söz veriyorum senin için çok dua edecem bugün nişanlımla konuştum neden bu konulara iğrenç diyosun bu beni çok kırıyo ve tedirgin ediyo bu bizim için ilerde sorun olabilir dedim ya saçmalama ben senin ağzından çıkardığını yerim dediamin inşallah canım bunun için bana çok dua et ben de sana nişanlınla çok mutlu olman için bol bol dua edeceğim sen hiç kafana takma bunu emin ol o olacak hep yanında sen regl de olsan hamile de olsan hatta ilerde çirkin olsan bin kilo bile olsan o hep seninle olacak ve senin her haline seni tanıdıkça hayran kalacak.... sen hiiiç taklılma böyle şeylere mutluluğun keyfini çıkarta.s.
söylediklerinizde çok haklı olabilirsiniz belki ama dediğiniz gibi o ilişkinin içinde sevgi yoksa ben nişanlıma beni çok sevdiği için aşık oldum yani o hala o benden daha çok seviyo galiba bazı şeylere karşı hassas ama yorumunuz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgiler.....sevgide bi yere kadar.artı bu adamın seni sevdiğinden şüpheliyim. hiçbirşey tek taraflı olmaz SAYGI SEVGİ GÜVEN SADAKAT FEDAKARLIK bunlar 2 taraflı olur sen bile bile evlenirsen mutsuz olursun. üstelik böyle tipler çok kolay aldatır söyleyim sanayasakkelime böyle tek taraflı bi ilişki yürümez üstelik evli değilsin kendini kurtarabilirsin ben seni düşündüğümden söylüyorum.ben senin yerinde olsam arkama bakmam çok sevsem bile.KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR:1closedeyes:
söylediklerinizde çok haklı olabilirsiniz belki ama dediğiniz gibi o ilişkinin içinde sevgi yoksa ben nişanlıma beni çok sevdiği için aşık oldum yani o hala o benden daha çok seviyo galiba bazı şeylere karşı hassas ama yorumunuz ve düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgiler.....
Elifcim güzel sözlerin çok teşekkür ederim inan sözlerin beni çok rahatlatıyo dilerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana anne olmayı nasip etsin,söz veriyorum senin için çok dua edecem bugün nişanlımla konuştum neden bu konulara iğrenç diyosun bu beni çok kırıyo ve tedirgin ediyo bu bizim için ilerde sorun olabilir dedim ya saçmalama ben senin ağzından çıkardığını yerim dediama bu konuları konuşmak hoşuma gitmiyo sadece dedi(yani regl konusunu)peki hamilelik dedim saçmalama ya benim çocuğumu taşıyacaksın sendenmi iğrenecem dedi ne oldu şimdi anlamadımkafamçokkarıştıhangisine inanayım ben şimdi:uhm::uhm:
Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız öncelikle vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim belki bazı arkadaşlar kızacak olumlu yazınca iyi doğruyu söyleyince kötü diye ama öyle değil ben nişanlımı çokkkkkkkkk seviyorum ve yaklaşık 1 buçuk ay sonra Allah izin verirse düğünümüz olacak o yüzden yürüdüğüm yolda bu sözler gerçekten bana ışık tutuyo diğer yorum yapan arkadaşlarda haklı olabilir ama ben galiba iyi görmek istiyorum,olumlu yada olumsuz yorum yapan herkese tek tek çokkkk teşekkür ediyorum,sevgilerimle.....a.s.a.s.a.s.sekerim,sorunun bence hiç mesele yapılacak birsey değil.. arkadasın da sen de tecrubesızsınız anladıgım kadarıyla ,yaslarınızı bılmıyorum belkı de cok gencsınız..ve bu kötü bir sey değil. elele verır hayatı bırlıkte ögrenırsınz.. ona karsı sabır ve özenle yaklas..
periyot zamanı ınan ben de kendımden igrenırım ve daha temız olabılmek ıcın extra caba harcarım..her kadının yapması gerektıgı gibi.. emınımkı sen de böyle yapıyorsundur..
hamılelıge gelınce .. hamılelık dunyanın en güzel seyı kuskusuz ama vucudu deformasyona ugrattıgı da bır gercek.. ayrıca her hamılelıkte olmasa da bırcogunda cıltte asırı yaglanma,çillenme ve kilo artısının verdıgı durumlar estetik acıdan kaygı yaratabılr .. ama basımdan hamılelık gecmese de emınımkı ...o zaman gelınce bunlar göze gözükmeyecek..ona batan baskasının hamileliğidir.. kendi cocugunu tasıyan biricik karısı hamıleyken ona gene dünyalar guzelı gıbı gözukecektr..
kilo alma mevzuna gelınce .. cocugun zevkıdır zayıf sevıyordur.. saygı duymak lazım.sen de umarım bu konuda gerekli hassasiyetı gösterırsın kılona(Allah bir rahatsızlık vermesın kılo aldıracak-bu istisnai bir durumdur)
bence mesele yapılacak bir konu deıl.. yüregını ferah tut..
zaten yorumlarınızda kötü niyet var demedim elbette beni düşündüğünüz için bunları yazdığınızı biliyorum ama dediğim gibi sözlerin kilitlendiği bi yer varki ben şuanda oraya söz dinletemiyorum yani sizin gibi objektif bakamıyorum zaten bu konuyu açmamın sebebi bu bir sorunmudur ve çözülebilirmi diye sormuştum ben bugün nişanlıma bu konuyu açtım bugün sırf burdan aldığım şeyleri ona söylemek için özellikle bülent ersoy konusunukaydirigubbakcemile3ama çok farklı sözlerle karşılaşınca nişanlım tarafından bu seferde şaşkınlığa uğradım hatta acaba dedim bu forumumu okudu:1shok:yani biraz o sebeple birazda sağolsun bazı arkadaşların sözleriyle bu sorunu aşabileceğimizi düşünüyorum şu anda inşallah:Saruboceq:ama düşünceleriniz için tekrar teşekkürler,sevgiler....canım ben seni düşündüğüm için söyledim neden seni ayırayımki bi arkadaş öyle söyledide ben seni tanımıyorum elime ne geçicekki:sm_confused: neden yapayım burda herkes istediği yorumu yapar ben ortam gerilmesin konu kilitlenmesin diye o arkadaşa bişey demedim mutlaka olumlu-olumsuz yorum olacak tabi üstelik böyle düşünen ben değilim zaten başka yorumada gerek yok o sondu.birazda insan gerçekleri görmesi lazım hayat tozpembe değil malesef böyle keşke öyle olsa buraya insanlara yardımcı olabilmek için üye oldum. yinede benim yorumlarımı dikkate aldığın için teşekkürler işallah yardımcı olmuşumdur işallah mutlu olursun:Saruboceq::Saruboceq: sevgilerŞeniz:1hug:a.s.
bunun sebebini kilolu kadınlardan nefret ettiğini doğal olarak hamileliktede baya bi kilo alınacağını düşünerek ve bu dönemde ciltleri falan yağlı görünmesinden kaynaklandığını söylüyo ama bana olan sevgisine çok inanıyorum hatta benden bile çok seviyo ama bu konulara yaklaşımı benim çok sinirimi bozuyuo bi kaç rakadaşımla konuştum onlar değişir diyo o yüzden bide sizlere danışmak istedim her msjınız tek tek okuyorum iyiki varsınıza.s.a.s.
özel olmazsa peki eşinizin size karşı sevgisi varmıydı yani buna rağmenmi hissediyodunuz özel günlerinizin hoşuna gitmediğini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?