heh bak bu olabilirdinapardın?
bence sen inat eder doğurmayıp içinde tutardın.:roflol:
ta ki seni hamileyken de çok beğendiğini itiraf edene kadar :dilcikar:
benden önce hiç sevgiliside olmamış sevdiğide ve tabi hiç cinsel ilişkide yaşamamış okumaya vermiş sadece kendini halada devam ediyo 26 yaşında aynı yaştayız yani,evet bu düşünceleriyle benide etkilemeye başladı ama sayenizde kendime geldim çok teşekkürler hepinize tek teka.s.canım nişanlının daha önceden ilişkisi olmuşmuydu. yani önceki sevgilileriyle cnsellik de içeren uzun ilişkileri olmuş mu? yada küçük mü kac yaşında? çünkü ben hatırlıyorum benim liseden bir arkadaşım vardı o da aynı konuşmaları yapardı. ama daha yası küçüktü ve reglin sadece adını şeklini biliyordu. hamilelik durumu ise niyeyse başıma gelene kadar bana da çok itici gelirdi hamilelik olayı. Bana sanki hamileler kokuyor gibi gelirdi hep :) ama yaşadıkca zorluklarını gördükçe tabiki düşüncelerim değişti.
birde nedeni ne olursa olsun bu sende özgüven eksikliğine neden olabilir. sen bilinç altında sen regl olduğunda yada hamilelik sırasında hep eşinin senden tiksindiğini düşünüp kendini geri çekeceksin.
son olarak maalesef nişanlılıktaki gibi kalmıyor insanlar. evlendikten sonra eşin orasını burasını kaşımaya, pırtlamaya falan başlayacak sende şimdiden söyle iğrenirim tiksinirim diye o da şimdiden başlasın üzülmeye :))
heh bak bu olabilirdi
zannederim sen de aynısını yaparsın:CüvCüv::CüvCüv:
konuştum defalarca bu benim elimde olan bişey değil midem bulanıyo işte diyosaçmalamıs
derım
hamıle kadının neresınden tıksınıyor? onun cocugunu tasıyan karnından mı ?
hastalık olabılır kılolu olabılırsın ne olacak yanı senınle aynı evde kalmayacak mı ? sen cırkınlestınkılo aldın,hamılesın cınsellıgı yeterınce yasayamıyorum gıbı bahanelerın arkasına sıgınıp aldatan erkkelerden mı olacak ?bence oturup ıyıce konus senı rahatlatan bır cevap veremezse
basını yakma derım zararın neresınden donersen kardır
bence oturup konus onemlı bır mesele
konuştum defalarca bu benim elimde olan bişey değil midem bulanıyo işte diyo
benden önce hiç sevgiliside olmamış sevdiğide ve tabi hiç cinsel ilişkide yaşamamış okumaya vermiş sadece kendini halada devam ediyo 26 yaşında aynı yaştayız yani,evet bu düşünceleriyle benide etkilemeye başladı ama sayenizde kendime geldim çok teşekkürler hepinize tek teka.s.
sadece 1 taneçocuk istemiyor mu nişanlınız o zaman?
hımm. bu tecrübesizlikten böyle konuşuyor canım o zaman...
sıgara ıcıyorsa otomatıkman 2. sınıf ınsan olmus zaten bunuda unutmasın :)
yav arkadaşlar Allahaşkına şaka mı yapıyosunuz ya,26 yaşında kosssskoca adam artık ya!17-18yaşında yeniyetme çocuk noolcak bilmiyodur mu diycez.Hangi devirde yaşıyoruz bunları doğudaki erkek çocuklar bile biliyo artık.hatta erkekler bizden daha meraklı,değil regl'yi bilmemek,sizden benden daha fazlasını biliyodur o bence sırnaşık şey hiçbi erkeğin bunları uluorta birileriyle konuşup yada sorup öğrendiğini de sanmıyorum açıkçası..
hiç olmadı internet denen bişey var.ben bişeyden iğreniyorum ama ne halttır bilmiyorum diye dolanacağına bi baksaydı ozaman :roflol: hani sözde bilmiyo ya....26yaşına kadar kimseden en ufacık bi hoşlanma yaşamaması bile garip geldi ya bana ...hade neyyyse :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?