Eşiniz Hamileyken Sizden Tiksiniyomuydu

benden önce hiç sevgiliside olmamış sevdiğide ve tabi hiç cinsel ilişkide yaşamamış okumaya vermiş sadece kendini halada devam ediyo 26 yaşında aynı yaştayız yani,evet bu düşünceleriyle benide etkilemeye başladı ama sayenizde kendime geldim çok teşekkürler hepinize tek teka.s.

Ya senin nişanlını bilmem ama sevgilim regl olduğumda tiksinmiyorrrr

hiç böyle bir şey duymamıştım allah allah.
saçmalık.
nişanlınız sorunlu bir insan sanırın

saçmalamıs
derım
hamıle kadının neresınden tıksınıyor? onun cocugunu tasıyan karnından mı ?
hastalık olabılır kılolu olabılırsın ne olacak yanı senınle aynı evde kalmayacak mı ? sen cırkınlestınkılo aldın,hamılesın cınsellıgı yeterınce yasayamıyorum gıbı bahanelerın arkasına sıgınıp aldatan erkkelerden mı olacak ?bence oturup ıyıce konus senı rahatlatan bır cevap veremezse
basını yakma derım zararın neresınden donersen kardır

bence oturup konus onemlı bır mesele

konuştum defalarca bu benim elimde olan bişey değil midem bulanıyo işte diyo

benim beyimde nisanliyken göbelki kadinlardan tiksindigini söylerdi eee o zaman zayif dümdüz karnim vardi ama simdi iki bebegim oldu ve ikiside sezaeryan eskisi gibi degil haliyle karnimiz cikti hep ol afi aklima gelir.simdideder niye kendini üzüyorsun sen böyle degildin iki yavru verdin bana diyor takmiyor bile ben kadar

konuştum defalarca bu benim elimde olan bişey değil midem bulanıyo işte diyo

ay yok bu kadarı da fazla, ne demek midem bulanıyo, kendisi anasının karnından çıkmamışmı, mitoz bölünmüş yada leylekler mi getirmişnaniknanik

yumurtadan çıkmış kabuğunu beyenmez peehh:dilcikar:

hımm. bu tecrübesizlikten böyle konuşuyor canım o zaman...

valla ne diyeyim bu kadar midesi bulanıyosa seni hamile bırakmasın o zaman yada hamile kalırsan ayrı ev tutsun sana, 9 ay napcan bilemiyorum, ilk defada böyle bişey duyuyom he
yok yok en iyisi siz evlenmeden bu adam bi psikoloğa görünsün, kesin çocukluğuna inmek lazım

regl durumunu nişanlın bence bilmiyor etrafdan kulakdan duyma şeylerle kadınları iğrenç duruma sokan kokan tiksindirici bişeymişmiş gibi mi anlatıldı öylemi duydu bilmiyorum ama bunu küçük yaşlardan itibaren beynine sokduğu kesin baksana yatak yorgan kalmıycak sözün bile adamı mahvetmiş buda yanlış şeylerle kafasının dolduğunu gösteriyor.
hamlelik olayına diycek söz bulamıyorum :1shok: bir erkeğin bunu tiksindirici olarak nitelendirmesi zaten asıl onları tiksindirici duruma sokuyor bence...o çocuğu iki kişi dünyaya getiriyor ve anne o ufacık canı taşıyor yeri geliyor yavrusu için herşeye katlanıyor hamilelik ve annelik kadar kutsal bir şey bu kadar basit olmamalı...kiloymuş şuymuş buymuş bunun bahanesi olamaz umarım en yakın zamanda bu zihniyetini değiştirir nişanlınız...evlendikden sonra sizi daha çok üzüp yıpratmadan...

yav arkadaşlar Allahaşkına şaka mı yapıyosunuz ya,26 yaşında kosssskoca adam artık ya!17-18yaşında yeniyetme çocuk noolcak bilmiyodur mu diycez.Hangi devirde yaşıyoruz bunları doğudaki erkek çocuklar bile biliyo artık.hatta erkekler bizden daha meraklı,değil regl'yi bilmemek,sizden benden daha fazlasını biliyodur o bence sırnaşık şey hiçbi erkeğin bunları uluorta birileriyle konuşup yada sorup öğrendiğini de sanmıyorum açıkçası..

hiç olmadı internet denen bişey var.ben bişeyden iğreniyorum ama ne halttır bilmiyorum diye dolanacağına bi baksaydı ozaman :roflol: hani sözde bilmiyo ya....26yaşına kadar kimseden en ufacık bi hoşlanma yaşamaması bile garip geldi ya bana ...hade neyyyse :roflol:

sıgara ıcıyorsa otomatıkman 2. sınıf ınsan olmus zaten bunuda unutmasın :)

hımm. bu tecrübesizlikten böyle konuşuyor canım o zaman...

Arkadaşlar adam 26 yaşında ve polismiş. Neyin tecrübesizliği bu anlamıyorum. Valla kimse beni bu adamın tecrübesiz olduğuna inandıramaz. Kendisi tecrübesizim diyorsa da kusura bakmasın inanmıyorum. 6 yaşındaki kızım bile reglin ne olduğunu biliyorda, 26 yaşındaki adam mı bilmeyecek pöhhhh saçma.

sıgara ıcıyorsa otomatıkman 2. sınıf ınsan olmus zaten bunuda unutmasın :)

Dipnot: Sigara içiyorum ve 2. sınıf insan değilim. Bilgilerinize sunulur.

Ay iğrenme gibi bir lüksü yok hayatım eşimin aynı evi aynı yatağı paylaşıyorus ay valla ağdamı da yapar afedersinis sümüğüm çıksa siler, yıkar daha aklınısa gelebilecek herşeyi yapar hiç ıyyy demedi bende demem zaten evli olmak budur herşeyi paylaşmak. Hele hamile kalsam o göbişimin ne kadar büyüdüğünü hergün resim çekip bakar yav.

Veee bu yorumada alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…