Illa benim haberim olacak diye diretir mi? Atıyorum 25 50 liralık bir seye bile. Illa nakit olarak, sadece istediginizde vermesi mantıklı mi?
Çalışmıyorum bu arada. Geri dönüş bekliyorum başvurduğum yerden.
Benim eşim karışmaz. Tabi mantık çerçevesinde alışverişlere ses etmez. Para konusunda da genelde para bende olur. Üzerinde asla çok para taşımaz eşim. Yeri gelir, bana sorar ne kadar var diye. Yani gayet iyi anlaşıyoruz, sıkıntımız yok. Ancak en darda kalınan zamanlarda alışveriş yapmak istersem haliyle söyleniyor. Ama buna rağmen ihtiyacın varsa al demeyi de ihmal etmez.Illa benim haberim olacak diye diretir mi? Atıyorum 25 50 liralık bir seye bile. Illa nakit olarak, sadece istediginizde vermesi mantıklı mi?
Çalışmıyorum bu arada. Geri dönüş bekliyorum başvurduğum yerden.
Çok üzüldüm.Bu bendede büyük sknti ama farkında bile değil bazen çok zoruma gidiyo ve defalarcada ağladım hem calistirmiyo hem benim param diyo ha ihtiyacimi karşılar yok demez ama ona gore benim gereksiz olan bi çok harcamam var ve surekli bu konuda sakayla uyari yapiyo ve bazende kalp kırıcı oluyo ve çok üzülüyorum ama ilk zamanlara görede baya degisti yinede bu duruma alisamiyorum para konusunda rahat olan kadınlara imreniyorum gercekten
aynısının tıpkısıCalısıyorum aldıgım seyı soylemem almakla almamak arasında kaldıgım seyı danısırım ve hep alma der alırım
Çok üzüldüm.
Boşanmayı düşünmez misiniz?
Eşiniz çok kötü niyetli bir adam bana göre...
İyi yönü nedir bilmiyorum da çok üzüldüm hem çalışmasına izin vermeyip hem de para sıkıntısı yaşatmasına...bu sebebten boşanılırmı canım ya. ılla kı baska güzel yanları vardır adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?