eşiniz hasta olduğu zaman çok naz yapar mı??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
evet benim eşim hasta olduğu zaman naz yapar aman allahım bazen beni çıldırtır,yemek yemez onu beğenmez,bunu beğenmez,oram ağrıyor,buram ağrıyor,onu isterim bunu isterim daha neler neler,peki sizin eşiniz:enbuyukkk: naz yapar mı???

ayy babam geldi aklima okuyunca.. aynen bøyleydi, anneme "bu grip beni øldurecek, senin dogumlarindanda zordur kesin" derdi hep =)

Ama kocisim hic øyle degil, bitanemin sesi bile cikmaz durum bøyle olunca ben bebek gibi bakarim ona otomatikmen olur bu, ama yinede simarmaz.. Cok sukur=)

offf bu konuda dertliyim..bir naz yaparki anlatamam..bıraksam sanki ölüm döşegindede(allah korusun) vasiyet bile yazar(
ama genelde erkekler böyle ....çocuk gibilerrrr

Benim eşim hastalığı ne olursa olsun ayakta geçiriyor.
Kendi öyle olduğu için de bana çok mızmızsın diyor:bbo:
Bir eve bir çocuk yeter zaten:icecream:

Benim eşim hastalığı ne olursa olsun ayakta geçiriyor.
Kendi öyle olduğu için de bana çok mızmızsın diyor:bbo:
Bir eve bir çocuk yeter zaten:icecream:

aynen canım benım eşimde oyledır hep ayaktadır masallaha bi ilaçla geçer hastalıgı bende ay oluyom bıtıyom agrıyor soyle oluyor demekden bıktırdım daha 1 sene olmadan cok naz yaparım guzelde oluyor yawsss :teytey::teytey:

bizdede niaşnlımdır nazlı olan bebekten farkı yok cok sımarttım onu bılsenızklava:hasta daha olmadı normalde nazlıyken hastayken dusunemıyorum kız omu benmı anlayamadım:roflol:alıştıda artık sewmesem garipsiyorŞeniz

OĞLUM HASTALANDIĞINDA BİLE DAHA NEZAKETLİ:roflol:İNLEMESİ....BİR DAHA BANA ŞUNU YAPTIRMAYIN BAK HASTA OLDUM DEMESİ BENİ DELLENDİRİR:mymeka:AMA ÜZÜCÜ TABİ...ERKEĞİN HASTA HALİNE DAYANAMAM ÇEKİLMEZ OLSADA:asigim:

Benim kocacııım öyle kolay kolay hasta olmaz. Olsa da ayakta atlatır genelde. Ama hakkaten durumu kötüyse de eyvak ki ne eyvah. :1no2:
Zaten günlük yaşantımızda da çok naz yapar bana. Aynı liseli kız aşıklar gibi :roflol: Hatta hep derim sen mi bayansın ben mi, nazı sen değil ben yapacam diye. Akşam yatarken başlar ben sana kütüm demeye. Eeee nie küstün aşkım derim. Cevap: sen son beş dakikadır beni öpmedin:roflol: Hey Allahım yaa bak konu dağıldı. Neticede şaka nazlarını bi kenara koyarsak genelde çok hasta olmadığı sürece nazı olmaz bitanemin.:asigim:

eminim çok naz yapıcaktır amaben bebek gibi bakarım ona yeterki hasta olmasın :asigim:

Benim eşim hasta olunca çok sakin olur. Hiç nazlanmaz. Hiçbirşey istemez. Yatar ben ne getirirsem onu yer içer. Sadece bi tavuk suyu çorba ister. O böyle sakiin olunca evde sessiz olur. Böyle yapınca ben ona hiç kıyamıyorum. :asigim::1hug:

Hastayken Naz yapmak mı? Huysuzluk mu? Üzerine tanımam:mymeka:

Benim herif aksine cok fazla ilgi gosterdimmi sinir olur cocuk gibi davranma bunlatma beni der kendi haline birakirim bende.Hangisi ters acep bizim herifmi yoksa naz yapan adamlarmi? :roflol:

Benimki naz yapmaz ama, ayyy ölecemm, felç oldummmm, ayaklarima kara sular indiiiiiii diye seslenir durur.

şu an eşim değil aşkım ama hiç naz yapmaz sadece üstüne gidersem sinir krizi geçirir fazla üstelemeyip susmam yeterlidir.. ama sonra ne olur bilemiyorum Kötü Kazen

ayhh mumkun olsa iyilesene kadar gozume gozukmese felaket nazlanir nazi birak cok sinirli olur o hasta olmasin ben onun yerine hastalanmaya raziyim yaniklava:

Genelde her gün bir şeyden şikayetçidirtatlicadiarzutatlicadiarzu hiç birşey yoksa bile ''baksana sivilcem çıktı ya niye çıktı ne olacak dışarı çıkamam'' falan.... ve bu gün içinde 3-5 kez tekrarlanır. :bbo:Ya da uykusuzum der 1 de yatar. Ama hiç hasta iken naz yaptığını hatırlamıyorum yani hasta oldu ama uyudu bol bol. Normal halinde okadar şikayet ediyo ki hastayken yaparsa ben öldürürüm onuKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…