- 4 Mart 2012
- 15.981
- 37.197
- 798
- Konu Sahibi yesilzeytin06
-
Eşinizi bırakın da sizin düşünceleriniz de normal değil.Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
Benimki de durmaz durmadi da kendisi adalet timsali. Sonrasinda kafasini da yesem en basit seyde dom dom gıcık bak sinir oldum durduk yereBugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bana doğru geldi kimseyi seviyorum diye yanlışını savunmam arkasında durmam yani size de tavsiyem yapmayın hata yapan insan zahmet olmazsa bedeliyle de yüzleşsinBugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim eşimde böyle. Kim haklıysa onu savunurBugün ufak bir tartışmamızdan sonra, sen hata yapsan arkanda durmam bu kişi annem bile olsa savunmam her zaman haklının yanındayımdır ve uyarırım gereği neyse onu yaparım dedi. Karşı taraf haklıysa gerekirse ondan özür dilerim dedi. Bu doğru bir bakış açısı gibi gelmedi çünkü ben olsam asla öyle yapmazdım. Siz ne düşünüyorsunuz?
bir ortamda birine ters bir laf ediyorsan bence dönüp kendine bakmalısın. Eğer sana edilen lafa cevap veriyorsan, eşin de seni desteklemiyorsa o zaman konu farklı bir yere gider. Eşin seni ezdirmemeli tabii ki. Ama durup dururken havadan nem kapıp kavga çıkarırsan ve eğer gerçekten haksızsan eşinin arkanda durmamasını normal karşılarım ben.Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
Ortamı durduk yere buz gibi estiren insanlar beni çok yoruyor. Eşim böyle bir şey yaparsa arkasında durmam, ben de yapmam zaten. Eltim böyle biri, herkes gülerken bir anda bütün aile için travmatik sayılan bir konu üzerinden birine sözde şaka yapıyormuş gibi laf sokar ve arkasından kahkaha patlatır. Kimse gülmez, cevap da vermez. Zamanla herkesi kendinden soğutmuş bu huyu yüzünden eşi dahil.Diyelim ki ortam içerisinde birine ters bir laf ettim yada kavgayı ben çıkardım diyelim arkamda durmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?