• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz her tartışma da geçmişi yüzünüze vurup, sizi aşşağılıyor mu?

bence eşin fazlasıyla kıskanç biri kıskançlığı sevgisinin önüne geçmiş hala eskide kaldığına göre kabullenememiş daha yaşadıklarını geçmişi önüne ısıtıp ısıtıp getirme işlerini genelde bayanlar yapar ama anlamadım bu işi

bi tartışmamızda da sen zaten beni eskiyi unutmak için kullandın dedi, nasıl nerden uyduruyor anlamak zor:50:

bi tartışmamızda da sen zaten beni eskiyi unutmak için kullandın dedi, nasıl nerden uyduruyor anlamak zor:50:

e sende söyle sen görüyordun benim ona karşı bi sevgimin olmadığını sana bile zamanla aşık olduğumu yoksa ona çokta meraklı olmadığını peşinden kendisinin koştuğunu sölede apışıp kalsın :D

erkekler genelde tartışma sırasında kadınları hiç duymazlar şahsen benimki öyle sağolsun bende onun sakinleştiği bi anı bekliyorum yada sakinleştirdikten sonra imalı değilde net bi şekilde düşündüklerimi söylüyorum zamanlama önemli kafasına girmesi içn çünkü her zaman çalışmıyor kafaları

e sende söyle sen görüyordun benim ona karşı bi sevgimin olmadığını sana bile zamanla aşık olduğumu yoksa ona çokta meraklı olmadığını peşinden kendisinin koştuğunu sölede apışıp kalsın :D

ah arkadaşım nato mermer nato kafa...heralde yıllarca zor ikna ettim ben bu adamı evlenmeye:1:

bencede o kdr yapışırsan adama sonun böle olur işte :) kendisini ne sanıyo anlamadım ama kabullenemediğinden yapıyodur o kesin yani

Genelinde erkekler kendılerı bır hata yaptıkları zamn piskolojıkman evdekı karısını suclamaya bayılırlar.uste cıkmaya calısırlar.senın esınde tam tamına suanda bunu yapıyor.kendı yaptıgı bır hatayı sen yapmıssın gıbı sana sarıyor.neden cunku sen hata yapmadın bunu bılıyor ve senın uzerıne geliyor. bana kalırsa gözlerını dort ac her soyledıgı her konustugu laftan suphelen.takıp et anlamadan ona hıssettırmeden telefonunu kurcala kımler var. belkı dedıgım gıbı belkıde zamnla monotonlasan bır evlılınız varsa sıılmıstır.erkekler hep aynı seylerden sıkılırlar arada farklılıklar yapmayı denemende fayda var.

yada o kişiyi kendinden daha yakışıklı buluyo olabilir kendinden daha becerikli buluyo olabilir ne bilim kıyaslıyodur kendisiyle bu yönleri illaki şahsen ben yapardım yani açık söliyim :)

bence uygun bi zaman bul ve sen laf sok yada sen kavga çıkar sen benim peşimden koşmadınmı niye böle bi hata yaptın bana fln de ne bilim o sesini yükseltiyosa sen daha çok bağır sinirlen dikkatini sözlerine çek bi şekilde ki seni duysun o dahada sinirlenirse bişeylere vur tekmele bi yerleri eminim işe yarıcaktır yani erkekler bağırıp çağırarak üste çıkmayı çok seviyo kadınlar bi sinirlensinde göriyim ben onları korkuyolar valla o zaman tabi kişiden kişiye değişir yada böle sana yanaştığında ne bilim yerine göre az peşimden koşmadın az uğraşmadın beni ayarlamak için falan de yani hırsını bi türlü al o kimki sanki sen onun peşinden koşmuşsunda o istememiş gibi davranıyor biraz kıymetli olduğunu hissettir unutmuş olabilir he bide çok sinirlenmezse bi daha yüzüne vurursa ne o çekemiyomusun onumu kıskanıyosun hala falan de :D

Neden böyle oluyor, neden kimse dürüst değil..
Bende boşandım 25 yaşındayım.. çocuğumda war..
şimdi erkek arkadaşm war ama çok korkuyorumm ben çokk bunları duyunca birde..
Kime inanıcaz biz, bu erkekler neden değişiyorda biz kadınlar neden değişmiyoruzz..
Allahım çıldırıcam yaa :14:

bence uygun bi zaman bul ve sen laf sok yada sen kavga çıkar sen benim peşimden koşmadınmı niye böle bi hata yaptın bana fln de ne bilim o sesini yükseltiyosa sen daha çok bağır sinirlen dikkatini sözlerine çek bi şekilde ki seni duysun o dahada sinirlenirse bişeylere vur tekmele bi yerleri eminim işe yarıcaktır yani erkekler bağırıp çağırarak üste çıkmayı çok seviyo kadınlar bi sinirlensinde göriyim ben onları korkuyolar valla o zaman tabi kişiden kişiye değişir yada böle sana yanaştığında ne bilim yerine göre az peşimden koşmadın az uğraşmadın beni ayarlamak için falan de yani hırsını bi türlü al o kimki sanki sen onun peşinden koşmuşsunda o istememiş gibi davranıyor biraz kıymetli olduğunu hissettir unutmuş olabilir he bide çok sinirlenmezse bi daha yüzüne vurursa ne o çekemiyomusun onumu kıskanıyosun hala falan de :D

karşısındakinin ona bağırmasından nefret eder ve çılgına döner sanırım eski eşide buna çok bağırıyordu.
bende artık bağırmaya başladım.gerçekten beni olmadığım kılıflara sokup üste çıkına dayanamayıp bağırıp çağırıyorum
ve çıldırıyor sonra tabi korkuyorum, hastalanır falan diye geçmişte kısmi bi felç geçirmiş çünkü:50:

Genelinde erkekler kendılerı bır hata yaptıkları zamn piskolojıkman evdekı karısını suclamaya bayılırlar.uste cıkmaya calısırlar.senın esınde tam tamına suanda bunu yapıyor.kendı yaptıgı bır hatayı sen yapmıssın gıbı sana sarıyor.neden cunku sen hata yapmadın bunu bılıyor ve senın uzerıne geliyor. bana kalırsa gözlerını dort ac her soyledıgı her konustugu laftan suphelen.takıp et anlamadan ona hıssettırmeden telefonunu kurcala kımler var. belkı dedıgım gıbı belkıde zamnla monotonlasan bır evlılınız varsa sıılmıstır.erkekler hep aynı seylerden sıkılırlar arada farklılıklar yapmayı denemende fayda var.

o konuda şüphem yok telefonu hep ortada, evde net yok zaten.sabah beraber çıkıp akşam beraber döneriz.çevremiz arkadaşlarımız hep aynı. h.sonu bensiz çıkmaz zaten ne biliyim.adam kıskanç geçmişimi bile çekemiyor ama neden o zaman hiç evlenmemiş birini bulsaymış.
birde 5 vakit namaz kılar:ssz:

yada o kişiyi kendinden daha yakışıklı buluyo olabilir kendinden daha becerikli buluyo olabilir ne bilim kıyaslıyodur kendisiyle bu yönleri illaki şahsen ben yapardım yani açık söliyim :)

ilk eşim varlıklıydı kibar ve de çok yakışıklı, gel gelelim ki bunların hiç biri bişey etmiyor. içi zengin kalbi yakışıklı, yüreği kibar olmadıktan sonra. nişanlanmayı düşündüğüm adam da keza öyle. ama bunla tam denktik mütevazi alçakgönüllü, dürüst vs. içten içe yapıyordur haklısın. ama ben napıyım onlar yakışıklıysa benim günahım ne:52:
tövbeee ya

erkekler genelde tartışma sırasında kadınları hiç duymazlar şahsen benimki öyle sağolsun bende onun sakinleştiği bi anı bekliyorum yada sakinleştirdikten sonra imalı değilde net bi şekilde düşündüklerimi söylüyorum zamanlama önemli kafasına girmesi içn çünkü her zaman çalışmıyor kafaları

ben de sakinken onunla daha güzel konuştuğuma inanaıyorum. çünkü insanın sinirliyken söylenenleri algıması çok fazla değişiyor.

şimdi ise :50: en ufak tartışmada, eski eşinle niye ayrıldığın anlaşılıyo seni kim çeker ki..zaten geçmişinde bi sürü hatan var
psikopatlarla oturup kalkıyodun (nişanlı). dünde yine söyleyecek laf bulamadığında, başladı geçmişimden..
ki bu adam ayrılırken destek olan, her aşama da yanımda olan..her anıma sn sn şahit bi adam.:43:

demekki diyorum kader yokmuş ben de, an çokda babam üzülür duyarsa diye içim gidiyor.
ne yapacağımı bilemiyorum:50:

Aynı düz mantık senin için geçerli değil mi o zaman de. Asıl çocuğu olan bir kadın kolay kolay eşine tekmeyi vurmaz, sen ne halt bir adammışsın ki o zaman de. :kkk:

Neden böyle oluyor, neden kimse dürüst değil..
Bende boşandım 25 yaşındayım.. çocuğumda war..
şimdi erkek arkadaşm war ama çok korkuyorumm ben çokk bunları duyunca birde..
Kime inanıcaz biz, bu erkekler neden değişiyorda biz kadınlar neden değişmiyoruzz..
Allahım çıldırıcam yaa :14:

canım 2. evliliği yapanlar hep korkuyor..çünkü 2. kez aynısı yaşayıp sosyal psikolojik tranvalar yaşayacagından çekiniyor.
herkes de bu olacak değil tabiki..kimisi o kadar çok mutlu oluyor ki..ümidi yitirme umarım çok mutlu olursunuz ama onu çok sına belli etmeden.
benim üzüldüğüm eşimle ikimizde bir yara almışız zaten.bu yaralar kuruyup dökülsün diye sarıldık birbirimize, ama adam yaramı deşip kanatmaktan utanmıyor.:43:

bazı ınsanları anlamak zor helekı bu esınse dahada zor

anlamak ve amlasılmak ıster ınsan.

bence kafana takma aksam al karsına konus senden ıstedıgı ne beklentısı ne neden boyle yapıyor sor..

evlenıp bosandıysan yenıden evlemezsın dıe bır kaıde yok...sen evlenıp ayrıldıysan oda evlenıp ayrıldı.

konusmadan onu bırakma gözlerının ıcıne bak ve neden de..

ilk eşim varlıklıydı kibar ve de çok yakışıklı, gel gelelim ki bunların hiç biri bişey etmiyor. içi zengin kalbi yakışıklı, yüreği kibar olmadıktan sonra. nişanlanmayı düşündüğüm adam da keza öyle. ama bunla tam denktik mütevazi alçakgönüllü, dürüst vs. içten içe yapıyordur haklısın. ama ben napıyım onlar yakışıklıysa benim günahım ne:52:
tövbeee ya

:) o zaman alttan alttan iğnele yada rahatsız olduğunu söyle kafama takıyorum falan de bunu bir kere değil her seferinde yap anlasın rahatsız olduğunu

Aynı düz mantık senin için geçerli değil mi o zaman de. Asıl çocuğu olan bir kadın kolay kolay eşine tekmeyi vurmaz, sen ne halt bir adammışsın ki o zaman de. :kkk:

demedim mi dedim o hastaydı, eksikti, manyaktı,
ben çocuk için çektim onu dedi. ama fazla dayanamadım dedi
bende geçen gün eski eşin seninle niye yapamamış anladım diyecektim
ama tuttum kendimi çok ağır gitmek istemiyorum oun bana yaptığı gibi
çünkü rahatsız:50:

:) o zaman alttan alttan iğnele yada rahatsız olduğunu söyle kafama takıyorum falan de bunu bir kere değil her seferinde yap anlasın rahatsız olduğunu

biraz önce aradı beni sevmiyomusun diye..
bilmiyorum dedim ne istiyosun ne düşünüyosun dedi
yine tartıştık b,izim mutlu olmamız zor dedim
peki dedi...
tekrar aradı takrar tekrar...açmadım
sms atmış ayrılmayalım bırakma diye

Back
X