- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Buna incelik desek.Yaş ilerlese de premseslik bitmiyor demekki.
Dusuncesizler.Valla normalde olsa begenmezsem de alır saklardim ama 2 senedir hiç hediye gormeyince taş toplayıp getirse yarabbi şükür derdim heralde onu bulamayanlarda var zevksiz filan boşver benimki hani hediye diyince para hep sende git beğendiğini al diyor
Hemde nasilDusuncesizler.
Çok düşündüğü söylenemez. Almak için alıyor yani. Sizin adınıza da üzüldüm. Insan eşine hiç mi bisey almak istemez? Yemin ederim bu erkekleri anlamak çok zor.Ne kadar güzel eşiniz düşünmüş hediye almış 2 buçuk yıllık evliyim 4 yılda evveliyatimiz var bir kere düşünüp hediye almadı hiç tadamadim düşünüldüğümü. O yüzden çok ayıp etmişsiniz erkek sonuçta kadın gibi ince düşünmez ki hediye konularında beni seven düşünen bir eşim varsa üstüne üstelik hediye alıyorsa beğenmesem de kolum da gururla taşırım..
Valla onlarda aynı şeyi bizim için düşünüyorÇok düşündüğü söylenemez. Almak için alıyor yani. Sizin adınıza da üzüldüm. Insan eşine hiç mi bisey almak istemez? Yemin ederim bu erkekleri anlamak çok zor.
Aldığım hediyeyi her ne sebeple olsun beğenmeyip bir de bana kızan birine eğer tekrar hediye alıyorsam o zaten içimden geldiği için değil, almazsam çenesinden kurtulamayacağımı bildiğimden; görev olarak aldığımdandır. Eşinizin de durumu bu muhtemelen.
Bu konu ciddi mi ya,bir de kızdım falan yazmışsınız şaka mısınız siz ? Yaptığınız bildiğiniz terbiyesizlik,siz dışarıdaki insanlara karşı da mı böylesiniz ? Değilseniz eşinize neden böyle davranıyorsunuz ?
Yazık eşinize çok üzüldüm.Yerinde olsam ömrüm boyunca size ne bir hediye alır ne de özel bir gününüzü kutlardım.Bu kadar şekilcilikle zor yani.Basite kaçmış dediğiniz şeye Allah bilir kaç para vermiştir adam,hayır para olmasa bile belki hoşunuza gideceğini düşündü belki tarzınız olmadığını unuttu,insan sonuçta,ama yok her şey 4 4'lük olmalı fotoğraflardaki hayatlar gibi değil mi
Beni anlayan birinin olduğunu bilmek guzel:)Kızarak çok ayıp ettiğinizi düşünmüştüm ama bunu görünce bozulmanıza hak verdim. Böyle bir bileklik "yaa tarzına uygun mu bilemedim ama..." diyerek alınıp verilecek bir şey değil.
Dünya bunu kullanan ve kullanmayan insanlar olarak ikiye ayrılabilir, o derece net bir seçim.
Sevgilim böyle bir şey alsa kızmam ama kendimi tutamayıp gülebilirim. Gönlü olsun diye de takmam.
Teşekkür eder, bunu takmak için muhteşem yüzyıl setinden elbise çalmam gerektiği için değiştireceğimi söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?