Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Amaan Alsalar dert almasalar dert ediyorsunuz. Beğenmediysen esini kirmadan bunu dile getirir sonra gidee begendin ile değişirsin. Adamlarin hevesini kırıp sonrada hediye almıyorlar diye sikayet ediyorsunuz . Benim esimde gecen ay icinden gelmis cicek sepetinden koca kalp seklindeki aksesuarin uzerine yerleştirilmiş mini kekler almis. Kekleri zor bela yedim. Markette satilan mini kekler. Bir ozelligi yok ve verdigi para fazla. Yinede gonlu olsun diye birsey demedim. Biraz alcak gonullu olun ya

Çook ayıp etmişsiniz
Düşünmüş almış adam sonuçta
Sizin zevkinize hitap etmemiş olabilir ama belli ki eşiniz beğenmiş ki sizinde beğeneceğinizi düşünerek almış
Hediyenin önemi budur zaten “düşünülmüş olmak”
Bana aldığım hediyeden dolayı bu şekilde tepki verilse birdaha içimden bir çöp almak gelmezdi
Özür dileyin bence

Size tavsiye doğum gününüz filan yaklaştığı zaman internetten bişiler bakıyo gibi yapıp canım sence bu nasıl filan diye gösterin mademde adamın aklında kalsın gitsin onu alsın.
Hiç alamayanlar var madem teyze işi şimdilik takmayın teyze olunca takarsınız. Adamın kalbini kırdığınıza değmez üç kuruşluk şey için.

Keske beğenmediğinizi çok belli etmeseydiniz böyle olunca hevesleri kaçıyor erkeklerin bir daha bi sey alası gelmez. Ben olsam askim çok güzel dusunmussun çok teşekkür ederim ama pek benim tarzıma uygun değil evdeki takilarimla kombinleyemem der gider değiştirirdim.

Valla normalde olsa begenmezsem de alır saklardim ama 2 senedir hiç hediye gormeyince taş toplayıp getirse yarabbi şükür derdim heralde onu bulamayanlarda var zevksiz filan boşver benimki hani hediye diyince para hep sende git beğendiğini al diyor

Aşırı kilolu olduğum dönemde eşim 36 beden mont ve 41 no ayakkabı almıştı 38 no giyiniyorum ve o dönem 40 bedenim. Hiçbirşey demedim gidip değişim yaptım. Söyleyemedim oyle hevesliydi ki verirken öyle mutluydu ki söylesem yüzü düşer üzülür diye söyleyemedim hala iyi ki dememiştim diyorum. Kırmayın bunun için önemli olan bunu akıl etmesi bana çöp poşeti getirsin ama senin için aldım desin

Ne kadar güzel eşiniz düşünmüş hediye almış 2 buçuk yıllık evliyim 4 yılda evveliyatimiz var bir kere düşünüp hediye almadı hiç tadamadim düşünüldüğümü. O yüzden çok ayıp etmişsiniz erkek sonuçta kadın gibi ince düşünmez ki hediye konularında beni seven düşünen bir eşim varsa üstüne üstelik hediye alıyorsa beğenmesem de kolum da gururla taşırım..

Çok düşündüğü söylenemez. Almak için alıyor yani. Sizin adınıza da üzüldüm. Insan eşine hiç mi bisey almak istemez? Yemin ederim bu erkekleri anlamak çok zor.

Bu konu ciddi mi ya,bir de kızdım falan yazmışsınız şaka mısınız siz ? Yaptığınız bildiğiniz terbiyesizlik,siz dışarıdaki insanlara karşı da mı böylesiniz ? Değilseniz eşinize neden böyle davranıyorsunuz ?
Yazık eşinize çok üzüldüm.Yerinde olsam ömrüm boyunca size ne bir hediye alır ne de özel bir gününüzü kutlardım.Bu kadar şekilcilikle zor yani.Basite kaçmış dediğiniz şeye Allah bilir kaç para vermiştir adam,hayır para olmasa bile belki hoşunuza gideceğini düşündü belki tarzınız olmadığını unuttu,insan sonuçta,ama yok her şey 4 4'lük olmalı fotoğraflardaki hayatlar gibi değil mi

Çok düşündüğü söylenemez. Almak için alıyor yani. Sizin adınıza da üzüldüm. Insan eşine hiç mi bisey almak istemez? Yemin ederim bu erkekleri anlamak çok zor.
Valla onlarda aynı şeyi bizim için düşünüyor genede daha ılımlı olup güzel düşünebilirsiniz bunu bile göremeyenler var :) anladığım kadarıyla siz daha çok eşinizin samimiyetinede pek inanmamışsiniz ama malesef erkekler çok Düz düşünüyor kadın gibi ayrintici ve ince düşünceli değiller fitratlarimiz farklı velhasıl kelam ne kadar az beklenti o kadar çok huzur

+++

Büyük ihtimalle adam düşünüp bir şey bulamadı ya da özel günlere çok önem veren biri değil,ee malum almasa ayrı dert ne yapsın almış yine kurtulamamış,sanmıyorum bu prenses tavırdan sonra içinden gelerek bir şeyler alsın bir daha.

En az 5 taş yoksa yatda Öl

Kızarak çok ayıp ettiğinizi düşünmüştüm ama bunu görünce bozulmanıza hak verdim. Böyle bir bileklik "yaa tarzına uygun mu bilemedim ama..." diyerek alınıp verilecek bir şey değil.
Dünya bunu kullanan ve kullanmayan insanlar olarak ikiye ayrılabilir, o derece net bir seçim.

Sevgilim böyle bir şey alsa kızmam ama kendimi tutamayıp gülebilirim. Gönlü olsun diye de takmam.
Teşekkür eder, bunu takmak için muhteşem yüzyıl setinden elbise çalmam gerektiği için değiştireceğimi söylerim.

Kocanızın yerinde olsam bir daha bı çiçek bile almam size
Adam hata etmiş düşünerek

Bunun size yapıldığını bı düşünün ne hissedersiniz?
Teşekkür eder takmazdiniz en fazla.uzmeye değer mi

Beni anlayan birinin olduğunu bilmek guzel:)
Tabiki takmayacağım, spor şık giyinen bir adamın da bu bilekligi alıp gelmesi ayrıca çok komik. Hangi kafayla aldı çok merak ediyorum. Bundan sonra da hediye almasın zaten. Alınca daha mutsuz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…