- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Eşim şehir dışı biryere gitmişti bana hediye al dedim almış ayna ve tarak set olarak bir kutuda ama biri başka biri başkaPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!
Bi cicekle mi goge cikacan bacimBöyle düşünmüşse vay halimize, insan biraz kafa patlatır ama işten güçten vakit kalmıyor ki, gidip en kolay alınabilecek hediyeyi alıyor, oysa bir buket çiçek alsaydı da bir de romandık bir not dusseydi , o zaman göklere çıkardım.
Bir gümüş bileklik ne kadar kötü olabilir ki hayal edemedim.Pek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!
Bir gümüş bileklik ne kadar kötü olabilir ki hayal edemedim.
Az politik olun da aynı şeyi yaşadım beğenmedm azckta belli ettm sonra bı kaç sefer taktik gördü sıkıldım dedim gittim değiştirdim ne o kırıldı ne ben zevkinize o an düşünememis o bilekliği beğenmiş olabilir bizler gibi zevk olguları gelişmemiş beylerin maalesef bazen eşim öyle şeyleri beğeniyor ki şaşıp kalıyorm sen nasıl beğendn bunu zevklerimz aynı sanıyordum diyePek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Pek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bence de tepkini belli et bir dahakine özenir belki buPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bencede davranışınız hiç uygun olmamış.Benim eşimde bir ara eskici takıntısı baslamıstı eskiciden ne görürse alıp getiriyordu.Birgün dogum günü hediyesi olarak bana saatli resim cercevesi almıs eski sepetin içine koymus sepetin içine eski gözlük kutusu içi boş milatdan önceden kalma oriflame parfüm eşantiyonu onuda eskiciden vermişler eskicide bide paket yapmışlar kurdeleli falan bence dalga gecmişler benimle.eşim getirdiğinde şok oldum ama hiç bozuntuya vermedim hediye hediyedir.Getirdiği hersey eskiydiPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Hiç yoktan iyidir ya bana alınan seyler size alınsaydıO pinti paraya kiyip altın alır mı:)
Zaten çiçek alıp kenarına not ilistirseydi yeterdi benim için. De allah aşkına bu nedir ya?
Bir gümüş bileklik ne kadar kötü olabilir ki hayal edemedim.
Sorma..
Ne tarzmış arkadaş bu konu sahibindeki dedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?