Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Eşim şehir dışı biryere gitmişti bana hediye al dedim almış ayna ve tarak set olarak bir kutuda ama biri başka biri başka o kadar kötü değildir yaaa

Eşinize karşı yaptığınız çok zalimce.Benim eşiminde hiç zevki yoktur yaşlı işi şeyler alır ama bir defa bile kızmamışımdır çünkü beni sevdiği için birşeyler yapmaya çalıştığını bilirim aldıklarınıda bir iki takar yada giyerim.Gönlü olur

Bi cicekle mi goge cikacan bacim ne tuhaf varliklariz yemin ediyorum sevmediysen git cope at ama bu tavrin normal degil. Hediye zorla aldirilir mi ya? Ben istedigim bir saati gidip gostermstm esime o da maasini alir almaz gidip almusti banakendimde alabilirdim ama o paraya ben kiyamazim.. dolayli olarak yone bende odemis oldum ama olsun

Benim eşim doğum günümü hiç kutlamaz sevgiliykende aynıydı cicim ayında da aynıydı yani ne yıldönümü ne doğum günü. Doğum günün kutlu olsun dahi demez sevmiyo özel günü beklenmedik zamanlarda yapiyo sürprizlerini. Içten içe kizsamda yüzüne bisey demedim 1 kez çünkü içinden gelmeli insanın. Ben buna kızmazken sizin sizi düşünüp de hediye alan eşinize kizmaniz adamı bide üzmüşsünüz ya.. ne halin varsa gör der gözünüzün önünde parcalardım ben sanırım

Ben çözümü beraber almakta buldum maalesef bizde sizin gibiyiz çok para harcar ama hiç biri işime yaramaz bizde beraber seçiyoruz artık

Bir gümüş bileklik ne kadar kötü olabilir ki hayal edemedim.

Az politik olun da aynı şeyi yaşadım beğenmedm azckta belli ettm sonra bı kaç sefer taktik gördü sıkıldım dedim gittim değiştirdim ne o kırıldı ne ben zevkinize o an düşünememis o bilekliği beğenmiş olabilir bizler gibi zevk olguları gelişmemiş beylerin maalesef bazen eşim öyle şeyleri beğeniyor ki şaşıp kalıyorm sen nasıl beğendn bunu zevklerimz aynı sanıyordum diye olabiliyor kizmayn adama

Kocam bile olsa beğenmedim demeye utanırım ve değiştiremem de
Ki eşim çok kötü bir hediye seçicidir

Böyle devam edin. Bu gibi olaylardan sonra ileride o hediyeleri arar duruma düşebilirsiniz

Benim başıma geldi :) ilk evlilik yildonumumzde gitmiş taaaa bekarken istemediğim bir bilekliği alıp gelmiş. Öyle çirkin öyle çirkin bir bileklik ki 650 tl ona vermiş. Ki evlenirken hiç istemediğimi açık açık belirtmiştim. Muhtemelen unutmuş ya da hep fikir aldığı annesinden yine aynı fikri aldi:) değişim yapmak için gittik begenecegim hiç birsey yoktu zoraki birsey beğendim üzerine 100 lira daha verdik. Yüzüne hiç bakmayacağım bir takım oldu. Baska birsey alsa yine beğenmediğim bu kadar kızmazdim ama daha önce beğenmediğimi bildigi birsey aldığı için Ben değiştirmiştim

Yahu hediye konusunda da teşekkür ederdim teşekkür ederdim diye ne büyütmüşsünüz. Tabiki alıyorsa basit bi şey almasın, tarzına zevkine uygun bi şey alsın. Araştırsın, kafa yorsun, biraz özen göstersin. Kendine bu denli özen gösteren adam elbet aldığı hediyede de bu özeni gösteriversin bir zahmet. Ayrıca bırak eşi sevgiliyi, arkadaşlar dahi zevkini az çok anlıyor. Ona göre şeyler alıyor sana. Bunu gözlemlemek anlamak çok mu zor .

Bence de tepkini belli et bir dahakine özenir belki bu

Bencede davranışınız hiç uygun olmamış.Benim eşimde bir ara eskici takıntısı baslamıstı eskiciden ne görürse alıp getiriyordu.Birgün dogum günü hediyesi olarak bana saatli resim cercevesi almıs eski sepetin içine koymus sepetin içine eski gözlük kutusu içi boş milatdan önceden kalma oriflame parfüm eşantiyonu onuda eskiciden vermişler eskicide bide paket yapmışlar kurdeleli falan bence dalga gecmişler benimle.eşim getirdiğinde şok oldum ama hiç bozuntuya vermedim hediye hediyedir.Getirdiği hersey eskiydi

Ben artık eşimden parasını istiyorum alacağım şeyi kendim alıyorum.çünkü kolaya kacıyor yıllardır bir parfüm bir cicek tamam diye görüyor.Bir kaç kere elbise aldı onuda bedenimi uyduramadı.şimdi herkes mutlu

O pinti paraya kiyip altın alır mı:)
Zaten çiçek alıp kenarına not ilistirseydi yeterdi benim için. De allah aşkına bu nedir ya?
Hiç yoktan iyidir ya bana alınan seyler size alınsaydıKimbilir hangi teyzenin cercevesiydi o yada hangi teyzenin parfüm esantiyonuydu o yaşıyorlarmıki hala??

Bir gümüş bileklik ne kadar kötü olabilir ki hayal edemedim.
Sorma..
Ne tarzmış arkadaş bu konu sahibindeki dedim ben de

İlk sayfalarda bir yerde vardı fotoğrafı.
Ben de böyle düşünmüştüm ama bilekliği görünce hak verdim biraz. Konu sahibi alınmasın ama muhteşem yüzyılda 5. yan role taktıkları takılara benziyor.
Fotoğrafı ilk mesaja eklese bu kadar linç yemezdi bence

Diğer dertleri okuyun lütfen ve nek adar bencil olduğunuzu anlayın. Şükretmelisin kusura bakma da sizinkisi simariklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…