- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Hayat bu kadar pahaliyken hediyede hediye diyenlere sasip kaliyorum. Cicuguna 1 kilo elma alamayan aileler var. Vah canim tarzi olmayan hediye alinmis. Ne yapacak simdi bence size deger verip o gun bir minik browni almasi bile buyuk incelik. Yani benim icin boyle arayip tatlim iyiki varsin demesi bile yeterli. Hediye alip degerinimi biciyor bu durumda. Ben artik insanlari anlayamiyorumPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!
Ucuz bir hediye almis demiyor arkadas, tarzim olmayan birsey almis sirf almis olmak icin almis azicik dusunup karisi neyi sever bilmeli ve ona gore davranmaliydi diyor. Gayette hakliHayat bu kadar pahaliyken hediyede hediye diyenlere sasip kaliyorum. Cicuguna 1 kilo elma alamayan aileler var. Vah canim tarzi olmayan hediye alinmis. Ne yapacak simdi bence size deger verip o gun bir minik browni almasi bile buyuk incelik. Yani benim icin boyle arayip tatlim iyiki varsin demesi bile yeterli. Hediye alip degerinimi biciyor bu durumda. Ben artik insanlari anlayamiyorum
Ben kesinlikle böyle bi tepki vermezdim ve net yanlış bi tepki . Ben sarılır öper teşekkür ederdim sonra ince dusunmussun beni mutlu etmek istemissin amacın beni çok mutlu etti ama bilekliği değiştirmek istiyorum çünkü pek benim kullanabileceğim bir bileklik değil ama düşünmen beni çok mutlu etti derdim. Beni kaç yıldır tanıdığı hiç önemli değil . Valla kv bile alınca bana begenmedigim bişey onu bile giyiyorum onlar gelince mutlu olsun diye. Sonra bu adam size niye hediye alsın ki ben olsam hem alıyorum hem de fırça yiyorum der hiç bişey almazdım. Bence gönlünü durumu toparlayin sınır olacak kızacak bişey yok ortadaPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!
adamla neredeyse 15 yildir beraberim,
daha gecen yil cok sevdigim bir hediye almayi basarabildi,
onu da resmen ben siparis verdim, bak bundan istiyom ben falan diye diye arada
ben de kiziyorum ne yalan soyleyeyim,
hani zevksiz adam olsa amenna da, kendine gelince beyimiz zevkli, heiye isine gelince bi kafa calismiyor.
en iyisi kabullenmek
bizimki 20 yıl oldu
eşim bana hediye almaz
zira zor beğenirim kendim çıkınca da saatlerce seçemem vs vs
git al der madem beğendin al der vs vs sonra da aa ben bunu görsem de almazdım iyi ki kendin almışsın der
ama gidip bana hediye almaz doğum günümde pasta aldı mesela
oğlumuza da bir şey almıyor son yıllarda zira tarzını da değerlendiremiyor
kendisine aldığı şeyler de sınırlıdır özetle adam bilmiyor alış verişi
bugün aldığı gömleği yarın parlak diye beğenmeyebiliyor
klasik düz uçuk mavi gömlek, parlakmış giymiyor ama kendi aldı
ben benzerini aldım onu giyiyor
konu sahibi tarzın olmayabilir de muhtemelen adam ver dedi fiyatına göre uygun bir şey denk getirdi
bu arada bazen asla almam dediğim şeyleri ben bile alıyorum yıllar içinde insanın tarzı da değişiyor
umursamayın, teşekkür edin değiştirin olsun bitsin
Eşinizin yerinde olsam bir daha size hediye almazdım...Kızdım biraz. O da üzüldü
Kaprisli biri misiniz, eşinize haksızlık ediyorsunuz.Pek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
tarzımda olmasa beni düşünüp aldığı için en azından bir süre takardım...yada değiştirmeyi teklif ederdim...Pek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?