Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Benim esim de hic tarzim olmayan hediyeler alir gelir genelde. Ben ses etmem pek kirmamak icin, sonra veririm mesaji. Atiyorum cok ihtiyaci olan cok istedigi birseyi alirim, derim ki benim icin hediye kisinin istedigi hosuna giden onu gercekten mutlu edecek bisi olmalidir:) uzun sure cicek gondermeyince durup dururken isyerine kocaman buket gul yolladigim bile oldu. İcindeki nota da kadinlar cicek alinca cok mutlu hisseder bende seni mutlu etmek istedim yazdim:)

Bozulurum
Herkesınde bozulması gerekıyor bence.
Hıc mı tanımamıslar, benımkıde alıyor ve cok sert tepkıler verıyorum

Hayat bu kadar pahaliyken hediyede hediye diyenlere sasip kaliyorum. Cicuguna 1 kilo elma alamayan aileler var. Vah canim tarzi olmayan hediye alinmis. Ne yapacak simdi bence size deger verip o gun bir minik browni almasi bile buyuk incelik. Yani benim icin boyle arayip tatlim iyiki varsin demesi bile yeterli. Hediye alip degerinimi biciyor bu durumda. Ben artik insanlari anlayamiyorum

Benim eski eşim de anneler gününde bana sandalet almıştı. Yaşım daha 28 idi o zamanlar ama aldığı sandalet 60 70 yaşındaki teyzelerin giydiginden Kibarca ben giyemem dedim degistirdik. Ama o gunden sonra doğru dürüst hediye almadı tabi.

Ucuz bir hediye almis demiyor arkadas, tarzim olmayan birsey almis sirf almis olmak icin almis azicik dusunup karisi neyi sever bilmeli ve ona gore davranmaliydi diyor. Gayette hakli

Benim adam da cicek tohumu almis gelmis, ufak bebekle kendimize bakamiyoruz bir de bunlarla mi ugrasacagim demedim, ektim, buyuyorlar. Yani dert mi sence bunlar? Bence degil...

adamla neredeyse 15 yildir beraberim,

daha gecen yil cok sevdigim bir hediye almayi basarabildi,
onu da resmen ben siparis verdim, bak bundan istiyom ben falan diye diye arada

ben de kiziyorum ne yalan soyleyeyim,
hani zevksiz adam olsa amenna da, kendine gelince beyimiz zevkli, heiye isine gelince bi kafa calismiyor.
en iyisi kabullenmek

Türk tipi bir erkekten tarzınızı anlayıp ona uygun hediye beklemek deve-hendek ilişkisi.
Biraz makul olabilir adama tepkinizi belli etmeyebilirdiniz.
Sonra hediye almayı da kesebiliyor. Bana yapılsa hevesim kaçar ve bir daha da almam bir şey.

Ben kesinlikle böyle bi tepki vermezdim ve net yanlış bi tepki . Ben sarılır öper teşekkür ederdim sonra ince dusunmussun beni mutlu etmek istemissin amacın beni çok mutlu etti ama bilekliği değiştirmek istiyorum çünkü pek benim kullanabileceğim bir bileklik değil ama düşünmen beni çok mutlu etti derdim. Beni kaç yıldır tanıdığı hiç önemli değil . Valla kv bile alınca bana begenmedigim bişey onu bile giyiyorum onlar gelince mutlu olsun diye. Sonra bu adam size niye hediye alsın ki ben olsam hem alıyorum hem de fırça yiyorum der hiç bişey almazdım. Bence gönlünü durumu toparlayin sınır olacak kızacak bişey yok ortada

Esimde bilmez neyi begenecegimi umursamamazlik degil bu adam beceremiyor genelde begendigin birseyi alayim der zaten ama kendi alip gelse begenmesem soylemem ustunden zaman gecerde ozaman konu acilir sakayla karisik soylerim kirmadan

bizimki 20 yıl oldu

eşim bana hediye almaz

zira zor beğenirim kendim çıkınca da saatlerce seçemem vs vs

git al der madem beğendin al der vs vs sonra da aa ben bunu görsem de almazdım iyi ki kendin almışsın der

ama gidip bana hediye almaz doğum günümde pasta aldı mesela

oğlumuza da bir şey almıyor son yıllarda zira tarzını da değerlendiremiyor

kendisine aldığı şeyler de sınırlıdır özetle adam bilmiyor alış verişi

bugün aldığı gömleği yarın parlak diye beğenmeyebiliyor

klasik düz uçuk mavi gömlek, parlakmış giymiyor ama kendi aldı

ben benzerini aldım onu giyiyor

konu sahibi tarzın olmayabilir de muhtemelen adam ver dedi fiyatına göre uygun bir şey denk getirdi

bu arada bazen asla almam dediğim şeyleri ben bile alıyorum yıllar içinde insanın tarzı da değişiyor

umursamayın, teşekkür edin değiştirin olsun bitsin

ya ama insan ister istemez kiziyor

hani hediye siparis verilmez gonulden kopar normalde dimi,

e bi zahmet 15 yildir tanidigi kisiye de hayatta yuzune bakmayacagi bir sey almayiversin.

su hediye konularinda delleniyorum, gene aklima geliyor sacma hediyeleri

Kaprisli biri misiniz, eşinize haksızlık ediyorsunuz.

tarzımda olmasa beni düşünüp aldığı için en azından bir süre takardım...yada değiştirmeyi teklif ederdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…