Eşiniz İle Kavga Ettiğiniz Zamanlar..

Benim eşim küs kalmaya dayanamaz dünyası yıkılıyor adamın.gelir hemen sarılır öper.ben haksizsam ki bu çok nadirdirben gider öperim sarılırım geçer gider.bazen çok sinir ederse üç gün konuşmayacağım diyorum,bı bakıyorum iki saat sonra barismisiz.uzatmayiz yani

Tartışma sonrası,aptalca da olsa herhangi bir konu ile ilgili birbirimize soru sorarız ilk adım bu olur o ben farketmez,tabi haklı yada haksız kim o da farketmez......
Uzatmamayı öğrenirseniz karşı tarafta belli bir zamandan sonra uzatmaz.....İlk adım yenilgi değildir öncelikle tartışma da güç gösterisi değildir,iletişim şeklidir.....

Maalesef hep ben hakliyim.. gonlumu filanda almaz kendisi.. ben kizarsk konusmaya baslarim genelde ya da tatli dille.. genelde tatli dili denerim olmazsa sert cikislarim olur..

Bu evliliklerin dinamikleri , kişilerin karakterleri ile çok alakalı.

Biz daha çok tatlı tatlı didişiriz.Durum vahimse ciddi ciddi konuşuruz.(Sorun çoğunlukla onun konuşma tarzıdır)Halledersek ne ala..
Bazen konuşurken tıkanırız .Dön dolaş aynı şeyi söylüyorsak o zaman susarım, trip atarım.O da susar o haksızsa sarılır vs. ama olayın soğumasını bekleriz.Çİcek hediye vs yoktur.Çiğ köfte alır gelir, çikolata alır gelir çok sevdiğim için.
Ne kadar kızarsak kızalım.Soğuk da olsa konuşuruz.

Bazen de derim ki iş tatsız bir hal alacak olursa, "elbette verecek cevabım var şimdilik susuyorum sen tahmin et, derim.o da taklidimi çıkarır. bunu mu dicen şunu mu dicen diye sevimlilik yapar.İş eğlenceye döner

Ben haksızsam ki çok nadir olur makul bir insanımdır.Allem eder kallem eder gönlünü alırım

Kavgadan sonra ben odama cekilirim niye evlenkimki diye kendi kendime yas tutup aglarken mesimde cay demler çagririr bi iki oper bende kin tutmam cayimi icerim genelde esim gonlumu alir ben yapim geregi daha agir yada inatciyim demek daha dogru

Eger haksizsam hic bise yapmam cunku ozur dileyip gonlunu almaya calistigimda o anin sinriyle kirar o yuzden kendi haline birakirim sonra gelir sen boyle yaptin beni uzdun der o sekilde barisirz kendisi hataliysa hemen sarilir oper ben iterim israrla gelir bende dayanamam hemen barisirim saf gibi bazen de ben hakli olurum hakli oldugum halde ne yapar eder beni haksiz cikarir nasil beceriyor anlamiyorum

Genelde hakli da olsam haksız da olsam ilk adımı ben atıyordum. Eşim pek hata kabul etmediği için yanına konuşmaya giden ben oluyordum. O daha kendini naza çekiyordu. Artık bir kere adım atıyorum konuşmak için baktım tepki yok çekiyorum kendimi geri. Geç de olsa sonra o geliyo yanıma. Kendisine de dedim ama hep ben adım atıyorum sen duvar gibi duruyorsun. Evlilik iki tarafın da çabasıyla güzelleşir. Tek taraflı olmaz. Ve ben sıkılım artık adım atmaktan diye. Galiba etkili oldu az da olsa

Ben hiç konuşmam haklıysam da değilsem de. Ondan bi adım gelene kadar suratımı ararım otururum bebeğimle ilgilenirim esim de sınırı geçince konuşur sonra konuşuruz hatalarimizi anlarız konu kapanır. En basitinden bir gün kV gittiğimizde yemekteyken oğluma çorba iciriyorum ekmek verdim elime yemicek oldu bende çorba icirmeye devam ettim. Ogurmeye başladı oğlum bende kalktım şu verdim. EŞimdE çocuğu Kusana kadar yemek yediriyon diye çıkışti bana. Hiç bişi demedim kalktım masadan odaya gittim sigara yaktim 15dk gecti yanima geldi. Iceri gelsene dedi hiç duymamazlikdan geldim. Sonra öptü reflekslee bağırdım dedi. Bir daha olmasin dedim tm dedi içeri geçtik.

Esimin karakteri benimki gibi olsa hic barismayiz herhalde. Sanirim bu durum hem karakter meselesi hem de nasil alisilmissa oyle gidiyor. Bizde ilk adim %95 ondan gelir,bazen komiklik yapip guldurur uzatmaz. Hakli haksiz durumu fazla yok genelde ikimizde kendimize gore hakli oluyoruz.

benmde gördüğüm sizin gibi biliyormsnz cevremde böyle kadınlar daha değerli haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle geri adım atmayan özür dilemeyen karsı taraftan bekleyen insanlar nedense pek bir değerli oluyor

peki barısmak için kim adım atıyot

Maalesef hep ben hakliyim.. gonlumu filanda almaz kendisi.. ben kizarsk konusmaya baslarim genelde ya da tatli dille.. genelde tatli dili denerim olmazsa sert cikislarim olur..
benm eşimde sizin gibi.. tavır alırım konuşmam surat asarm oda hiç oralı olmaz en son dayanamam patlarm bende

Kavgadan sonra ben odama cekilirim niye evlenkimki diye kendi kendime yas tutup aglarken mesimde cay demler çagririr bi iki oper bende kin tutmam cayimi icerim genelde esim gonlumu alir ben yapim geregi daha agir yada inatciyim demek daha dogru
yapı gereği sizin gibi olanlar daha değerli oluyor.. bende bunu fark ettim

Bizde mevzular uzatılmaz. Astroloji düşkünleri için belirteyim ikimiz de ikizler burcuyuz :) Kavgalar saman ateşi gibi alev alır ve söner. Kavga etmekten sıkılıp barıştığımız çok olmuştur. Genel rutin şu sekilde:
Hadi film izleyelim
Hoooop 5 dk sonra tartışalım
2 dk sonra dolaptan dondurma getir yiyelim
3 dk sonra 2 yıl önceki mevzudan laf sokalım
Birazdan gel yanıma azıcık seveyim
Sonra hooop tekrar gerginlik
Sıkıldık uyuyalım
Kapanış

eşimde sizin eşiniz gibi.. hatasını pek kabullenmez sen herşeye kırılıyorsn der hep ben gider konuşurum sanrm benmde sizin gibi davranmamın zamanı gelmiiş

eşimde sizin gibi oda hiç konuşmaz haklıysada haksızsada ben dayanamam patlarm ama bende artık geri cekecegm kendimi birşey olduğu zaman bende asacagım suratımı bakalım napacak

İyi de o zaman eşimiz de hatasını anlamaz diye özür dilemez ve kısır döngüye gireriz. Çok yanlış bu tavırlar bence ve karşıdaki bir süre sonra bıkar, bezer, bunalır. Sırf dırdır dinlememek için, trip çekmemek için "özür dilerim" demeye başlar ve aslında içinden gelmez, haklı insana özür diletmek çok yanlış. Eşlerimizi eğitilecek bir çocukmuş gibi görmek zaten başlı başına yanlış. Ben katılmıyorum annenize. Adalet duygusu olmayan insan iyi bir eş de olamaz bana göre.

ilk adım hep ondan gelir demişsiniz ya.. boylesi daha iyi aslında ben onu fark ettim böyle daha kıymetli olunuyor
eğer kadınlar adık atarsa hep erkekler onun rahatlığı ile herşeyi boşluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…