- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
ne güzel benm eşimde sarılır bazen kırdıysa ama ben beni kırdın derim de öyleBenimki haklıda olsa haksızda olsa gece gelip sarılır barışırız küs kalamaz
benmde gördüğüm sizin gibi biliyormsnz cevremde böyle kadınlar daha değerli haklı da olsa haksızda olsa kesinlikle geri adım atmayan özür dilemeyen karsı taraftan bekleyen insanlar nedense pek bir değerli oluyorPEKI HANIMLAR BIR SORU DA BENDEN .
KONU SAHIBININ DE DIKKATINI ÇEKECEKTİR.
ANNEM 22 YILLIK EVLI. BİR KERE BILE ÖZÜR DILEMIS INSAN DEĞIL. HEP BABAM YANAŞIR. GÖNLÜNÜ ALIR.
AMA BENIM EVLILIGIMDE DURUM ÖYLE DEĞIL ORTAK OLABİLİYOR.
ANNEM EĞER ILK ADIMI SEN ATARSAN HATASINI ANLAMAZ HEP SENDEN BEKLER DER HER ZAMAN.
SIZCE BÖYLE SURUNDUREN KADINLAR DAHA MI DEGER LI OLUYOR. ?
ÇEVREMDE ANNEM GIBI OLANLAR HEP DEĞERLİ GERÇEKTEN
peki barısmak için kim adım atıyotBenim eşim küs kalmaya dayanamaz dünyası yıkılıyor adamın.gelir hemen sarılır öper.ben haksizsam ki bu çok nadirdirben gider öperim sarılırım geçer gider.bazen çok sinir ederse üç gün konuşmayacağım diyorum,bı bakıyorum iki saat sonra barismisiz.uzatmayiz yani
benm eşimde sizin gibi.. tavır alırım konuşmam surat asarm oda hiç oralı olmaz en son dayanamam patlarm bendeMaalesef hep ben hakliyim.. gonlumu filanda almaz kendisi.. ben kizarsk konusmaya baslarim genelde ya da tatli dille.. genelde tatli dili denerim olmazsa sert cikislarim olur..
yapı gereği sizin gibi olanlar daha değerli oluyor.. bende bunu fark ettimKavgadan sonra ben odama cekilirim niye evlenkimki diye kendi kendime yas tutup aglarken mesimde cay demler çagririr bi iki oper bende kin tutmam cayimi icerim genelde esim gonlumu alir ben yapim geregi daha agir yada inatciyim demek daha dogru
eşimde sizin eşiniz gibi.. hatasını pek kabullenmez sen herşeye kırılıyorsn der hep ben gider konuşurum sanrm benmde sizin gibi davranmamın zamanı gelmiişGenelde hakli da olsam haksız da olsam ilk adımı ben atıyordum. Eşim pek hata kabul etmediği için yanına konuşmaya giden ben oluyordum. O daha kendini naza çekiyordu. Artık bir kere adım atıyorum konuşmak için baktım tepki yok çekiyorum kendimi geri. Geç de olsa sonra o geliyo yanıma. Kendisine de dedim ama hep ben adım atıyorum sen duvar gibi duruyorsun. Evlilik iki tarafın da çabasıyla güzelleşir. Tek taraflı olmaz. Ve ben sıkılım artık adım atmaktan diye. Galiba etkili oldu az da olsa
eşimde sizin gibi oda hiç konuşmaz haklıysada haksızsada ben dayanamam patlarm ama bende artık geri cekecegm kendimi birşey olduğu zaman bende asacagım suratımı bakalım napacakBen hiç konuşmam haklıysam da değilsem de. Ondan bi adım gelene kadar suratımı ararım otururum bebeğimle ilgilenirim esim de sınırı geçince konuşur sonra konuşuruz hatalarimizi anlarız konu kapanır. En basitinden bir gün kV gittiğimizde yemekteyken oğluma çorba iciriyorum ekmek verdim elime yemicek oldu bende çorba icirmeye devam ettim. Ogurmeye başladı oğlum bende kalktım şu verdim. EŞimdE çocuğu Kusana kadar yemek yediriyon diye çıkışti bana. Hiç bişi demedim kalktım masadan odaya gittim sigara yaktim 15dk gecti yanima geldi. Iceri gelsene dedi hiç duymamazlikdan geldim. Sonra öptü reflekslee bağırdım dedi. Bir daha olmasin dedim tm dedi içeri geçtik.
PEKI HANIMLAR BIR SORU DA BENDEN .
KONU SAHIBININ DE DIKKATINI ÇEKECEKTİR.
ANNEM 22 YILLIK EVLI. BİR KERE BILE ÖZÜR DILEMIS INSAN DEĞIL. HEP BABAM YANAŞIR. GÖNLÜNÜ ALIR.
AMA BENIM EVLILIGIMDE DURUM ÖYLE DEĞIL ORTAK OLABİLİYOR.
ANNEM EĞER ILK ADIMI SEN ATARSAN HATASINI ANLAMAZ HEP SENDEN BEKLER DER HER ZAMAN.
SIZCE BÖYLE SURUNDUREN KADINLAR DAHA MI DEGER LI OLUYOR. ?
ÇEVREMDE ANNEM GIBI OLANLAR HEP DEĞERLİ GERÇEKTEN
ilk adım hep ondan gelir demişsiniz ya.. boylesi daha iyi aslında ben onu fark ettim böyle daha kıymetli olunuyorEsimin karakteri benimki gibi olsa hic barismayiz herhalde. Sanirim bu durum hem karakter meselesi hem de nasil alisilmissa oyle gidiyor. Bizde ilk adim %95 ondan gelir,bazen komiklik yapip guldurur uzatmaz. Hakli haksiz durumu fazla yok genelde ikimizde kendimize gore hakli oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?