Eşiniz İle Kavga Ettiğiniz Zamanlar..

haahah cok iyiymiş

Genelde eşim adım atar.. sarılır,öper bende soğuk dururum. Sonra karşılık veririm ve barışırız. Ben hatalıysam yine öyle öperim falan eşim hemen teslim olur.
Bişeye kıZdıysam suratım anında değişir,konuşma tarzım değişir ve eşim anlar.

Ben hakli oldugum icin o hep gonlumu alir jestler ozurler falan.
Sonra haksiz oldugunu biliyorsun dimi der biliyorum derim guler geceriz.
Yani ben hep hakliyimdir hakizsin diyemez garibim duymam o an bilir

benım eşim tlf daha rahat konusur kavga aksam olduysa ertesi gun öğlen tlf açar
halaa kusmuyuz aşkım daha barışmadın mı benımle der bende öküz oldugunu bir kezdaha dile getiririm ,
konuyu tekrarlarım , doğal olarak haklısın der evet gerçektende haklıyım dır , haklısın özür dilerim der kapatır ,

normalde eve gelirken arar akşam , ama o gun 1 saat sonra tekrar arar barıştık değil mi teyit için aradım der.

genellikle erkeklerin kadınlara nazaran adım atması daha mı iyi sizce

Ben sinirim geçinceye kadar konuşmam ama sinirim geçince hissettiklerimi duygularımı anlatırım. Genelde hak verir bana ve özür diler. O sinirlenince kırıcı konuşmaz ama derdini söyler. Çok üzüldüğüm zaman ise dikkatimi dağıtmaya çalışır olmuyorsa da çocuk avutur gibi avutur

oda iyiymiş ya hiç aramasaydı

Benim de eşim İkizler..

Tam bu modda, ben ayak uydurmakta zorlanıyorum temposuna

peki suratınızı asıp konuşmadığınız zamanlar neyin var diye sorar mı ?

ilk adım hep ondan gelir demişsiniz ya.. boylesi daha iyi aslında ben onu fark ettim böyle daha kıymetli olunuyor
eğer kadınlar adık atarsa hep erkekler onun rahatlığı ile herşeyi boşluyolar
Oyle sanirim ama bilerek degil vallahi. Ben biraz kindarim sanirim yani o yanasmasa barismam. Sizde durum nasil peki hep sen mi adim atiyosun? Kirildiginda yeterince belli ediyor musun?

genellikle erkeklerin kadınlara nazaran adım atması daha mı iyi sizce
Bence bu işler kişilik meselesi.. ben istesemde adım atamıyorum mesela,çok zor ilk adımı atmam.. eşim bana göre daha iyi bu konularda.. bizde böyle yürüyor işler en azından..
bence erkeğin adım atması daha iyi tabi,kadın nazı sever sonuçta..

bencede bende sizin gibiyim adım atmam ama eşim cok rahat davrandıgı zamanlarda dayanamam patlarm

Oyle sanirim ama bilerek degil vallahi. Ben biraz kindarim sanirim yani o yanasmasa barismam. Sizde durum nasil peki hep sen mi adim atiyosun? Kirildiginda yeterince belli ediyor musun?
ben adım atmam konuşmam surat asarm mesela.. noldu diye sormaz umrunda olmaz kendi halinde takılırsa en sonunda dayanamam giderm yanına patlarm sen beni kırdın söyle yaptın böyle yaptın hatalısın derim..
ama böyle sus pus surat asında pek gelmez adım atmaz neden bilmiyorum...

sanrm benm bu konuda kendimi iyice geri çekmenin zamanı gelmiş

genelde ben haklıyımdır soyleyecegımı soyler yoluma bakarım ama ofkem uzun surmez , esıme gelırsek ozur dıleme huyu yoktur, hatta bazen trıp atar falan ortamı yumusatan yıne ben olurum o da bazen sebeklık yapar....
ama trıp vs atmam atamam yapımda yok..

Adim falan atmam. Burnundan getirene kadar ugrasirim. Hep ben hakliyimdir bu arada . Cok sinirliysem de bagiririm, dinirim.gecene kadar.

İkimizde bi kaç gün konuşmayız, genelde ben haklı oluyorum, bakıyor ki benden bi tepki yok, hiç bişi olmamış gibi davranır, bu defa ben daha çok kızıyorum..istiyorum ki sorun her ne ise oturup konuşalım.

Eğer ben hatalıysam hatamı kabul eder ve haklı olduğunu söylerim.

Birde önemli bir nokta var,
Eşler birbirine, sen beni kırdın, sen şöyle dedin, sen böyle yaptın tarzı konuşmak karşı tarafı direk savunmaya iter.
Onun yerine kırıldım, üzüldüm gibi yani daha çok davranışa yönelik konuşursanız daha iyi olur.
Yeri geldiğinde onun açısından bakıp, konuyu ele almak da uzlaşma sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…