- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni biyerden gözüm ısırıyor çakal seniEşim haklı ise ozur dilerim. Ben haklı isem esim ozur diler. Kırıldığımı net bir sekilde belli eder o konu üstünde konuşurum. Suskun olduğumda anında anlar " seni tanıyorum ne derdin var " der. Oturup da anlamasını beklemem. Aksama kadar it gibi çalışıyor bir de benim tribim afram tafram ile uğramasını beklemem. Oyle ota b*ka da trip atmam.
seni biyerden gözüm ısırıyor çakal seniEşim haklı ise ozur dilerim. Ben haklı isem esim ozur diler. Kırıldığımı net bir sekilde belli eder o konu üstünde konuşurum. Suskun olduğumda anında anlar " seni tanıyorum ne derdin var " der. Oturup da anlamasını beklemem. Aksama kadar it gibi çalışıyor bir de benim tribim afram tafram ile uğramasını beklemem. Oyle ota b*ka da trip atmam.
hahha buda güzel taktikmiş tuttm bunuEşim haksizsa özür diler haklısın der sebeklikler yapar, ben haksizsam surat yaparım burnumdan kıl aldirmam yatarken eşim haksızlığım hakkinda uzun uzun vaaz verir mecburen özür dilerim "ama sen de böyle yaptin çok kırıldm ben" der ağlarım o da özür diler![]()
siz trip attığınızda eşinizin tavrı ne olur peki ?kavga veya tartışma zaten her iki tarafının kendisini haklı görmesinden çıkar..o yüzden genellikle bizde kendi kendine geçer olay..tabi ben trip atarım![]()
Bence tutma ağlamak zamanla hiç umurlarında olmuyorhahha buda güzel taktikmiş tuttm bunu![]()
ağlamak değilde diğer dedikleri =)Bence tutma ağlamak zamanla hiç umurlarında olmuyor![]()
Zor bir durumağlamak değilde diğer dedikleri =)
bende eşimden mesela bir adım beklerim..hiç birşey yapmaz sonra sen beni kırdın kırıldım sundan dolayı derim sende beni kırıyosn der hiç gönlümü almaz cok nadir..
Sensin çakal:)seni biyerden gözüm ısırıyor çakal seni![]()
Herkese günaydın.. genel anlamda merak ettiğim için açıyorum bu konuyu
Eşiniz ile kavga ettiğiniz yahut tartıştığınız , ufak tefek atıştığınız zamanlarda ;
Siz Haklıysanız eğer ki eşiniz ne yapıyor mesela ? gönlünüzü alır mı ? özür diler mi ? ugraşır mı ?
Yoksa aynı şekilde rahat devam edip burnundan kıl aldırmaz adım atmaz mı ?
Eğer ki eşiniz haklı ise ; siz ne yaparsınız gönlünü alırmısınız, özür dilermisiniz, yanına yanaşır adım atarmısınz
yoksa sizde nazlanır haklıda olsa burnunuzdan kıl aldırmaz devam edermisiniz
Peki ya eşinize kırıldığınız sizi üzdüğü zamanlarda ise
tavrınızı direk konuşarak mı belli edersiniz, ben sana kırıldım üzüldüm şundan dolayı diyerek
yoksa onun anlamasını bekleyerek soğuk davranıp tavır alıp konuşmayarak anlayıp düzeltmesini mi beklersiniz..
Siz suskun olup kendinizi geri çektiğiniz zamanlarda ugraşır mı ? neyin var diyerek sorar mı yoksa hiç birşey olmamış gibi sormadan devam mı eder![]()
bizdede bazen böyle olur ama bazen de eşim hiç gönül almaz.. kırdıgını düzeltmez.. hiç birşey yok gibi davranır yada yastık felan fırlatırİkimizde kendimizi haklı sandığımız için ilk etapta birbirimizin yüzüne bakmayız
Sonra genel olarak eşim el şakaları yapar yada gelir makas alır ondan sonra kim haklı onu buluruz
İlk adımı eşimin atma sebebi kırıcı laflar etmesidir
En sonunda ikimizde özür dileriz olay kapanır
Sevgiliyken de oyleydik,sanirim yasli oldugumuzdanyani adım atılmasına gerek kalmadan normalde dönüyorsnz ne kadar güzel bir durum