- Konu Sahibi senaytugrul
-
herkes baya bi ormantik yazmış yahu bende mi benim herüftemi bi sorun var ilişki esnasında konuşmaz işi biter bitmez koşturur banyoya ve gelir gelmezde horrrrrrr
ne bi tatlı söz fısıldamak kulağıma (bi arkadaş yazmış)ne bi öpücük
ayyy delirmemek işten değil anladım artık bu benim herif tam bir kazmaaa
laktik asit mi ....:) ii de o herkeste salgılanır canım benim, 100 metre koş bak sende de olur.. erkekler bunu da mı bahane ediolar yoksa sarılmamak için?! e pessss...
evet evet laktık asit :) onlarda bayanlardan cok daha cok salgılandıgı ıcın uyku hali yapıyomus, hoş yapmayanda yapmıo dogru dıyon bahane bunlar kişilşlik meselesı adamın ıcınde olcak ask sevgı bee peh
Evt HEPİNİZ CÜNUP yatıyonu :roflol: tabi tercih meselesi .... biz Şeniz biraz uzanır sarılırız sonra hemen BICI BICIYAkaydirigubbakcemile3 herkes sadece gece oluyo heralde genelde uyuyolar bizim belli olmaz gece gündüz Şeniz :asigim:
Arkadaslar bılgınız olsun dıye soylıyımde ayrı bı konu acmaya gerek gormedım,okuyan arkadaslarımız gorsunler.Gecen aksam ISLAMDA CINSELLIK adlı ılmıhalı karıstırırken gordum,ılıskı sonrası eger esler hala bırbırlerını ısterlerse yalnızca cınsel organ yıkanıp namaz abdestı alınıp yatılabılırmıs.Bızzat hadıselerle Efendımız (s.a.v) sahabelerıne bunu bıldırmıs.Ama Efendımız (s.a.v) ıstenırse abdest alınıpta tekrar ılıskıde bulunabılırsınız bu en guzelıdır dıyor.
valla kızlar bazen ben 2 gün cünüp kalıyom
canım BANYO YAPTIKTAN SONRA TEKRAR OLURSA MI CİNSEL ORGANI YIKAYIP NAMAZ ABDESTİ ALMAK YETERLİ OLABİLİYORhihoyyytArkadaslar bılgınız olsun dıye soylıyımde ayrı bı konu acmaya gerek gormedım,okuyan arkadaslarımız gorsunler.Gecen aksam ISLAMDA CINSELLIK adlı ılmıhalı karıstırırken gordum,ılıskı sonrası eger esler hala bırbırlerını ısterlerse yalnızca cınsel organ yıkanıp namaz abdestı alınıp yatılabılırmıs.Bızzat hadıselerle Efendımız (s.a.v) sahabelerıne bunu bıldırmıs.Ama Efendımız (s.a.v) ıstenırse abdest alınıpta tekrar ılıskıde bulunabılırsınız bu en guzelıdır dıyor.
daha önce nie demedin bunu ya:lepi:
2 gün mükafamçokkarıştı:1shok: kız bastığın yerler kurucak hep..
forumu kurutcan ha cünup lu yazma burayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam canım senin hatrın için foruma otururken banyomu yapcammma.s
herkes baya bi ormantik yazmış yahu bende mi benim herüftemi bi sorun var ilişki esnasında konuşmaz işi biter bitmez koşturur banyoya ve gelir gelmezde horrrrrrr
ne bi tatlı söz fısıldamak kulağıma (bi arkadaş yazmış)ne bi öpücük
ayyy delirmemek işten değil anladım artık bu benim herif tam bir kazmaaa
valla kızlar bazen ben 2 gün cünüp kalıyom
kaydirigubbakcemile3
canım BANYO YAPTIKTAN SONRA TEKRAR OLURSA MI CİNSEL ORGANI YIKAYIP NAMAZ ABDESTİ ALMAK YETERLİ OLABİLİYORhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
canım BANYO YAPTIKTAN SONRA TEKRAR OLURSA MI CİNSEL ORGANI YIKAYIP NAMAZ ABDESTİ ALMAK YETERLİ OLABİLİYORhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?