kızlar yazılarınız için hepnize teşekkür ederim...geneli hep aynıııııııııı!!!!
çok imreniyorum yaa eşiyle dolu dolu vakit geçiren arkadaşlarıma kızlar maşallah diyorumbenm en çok önem verdğim şeydir iletişim..........
birazda ben yazayım biz 1.5 yıllık evliyiz..k validemlerle altlı üstülü oturuyoruz...yemekler yukarıda yani kvalidemin evinde yenir...anca gece yatmaya evimi görürm...ancak bebeğimiz oldu onun sayesinde erken inyoruz evimize..eve geldğimiz zaman eşimni elinde kankası yani kumandasıklava: klava:bende bebeğimle ilgilenirim ama bu arada kesinlikle beni oğlunu ihmal etmez bi tv bi biz....bebeğimi uyuturum gelirim odaya eşim oooo bazen benm varlığımn farkında bile değil...ben konuşkan biriyim konuşurum bişey sorarım kime sormuşum ben derim duyan yokkisenağlamasenağlamabenm herzaman dedğim bişey var LÜTFEN BERABER GEÇİRELİM TV BİLE OLSA BERABER İZLEYECĞİMİZ ŞEY OLSUN DERİM AMA KİME DİOSUN...aradasırada eişimle nescafe yapar içeriz beazen ben bazen o yapar...ben geceleride bebeğime kalkıyorum hemen uykum geliyooo çokda erken yatmam ama bengiderim yatmaya arkamdanda toplarım eşimi gece bi kalkarım bebeğimi emzirmeye eşim tv nin başında uyuklar elinde kumanda hiç düşürmez................işte aynen böyle bizim hayatımız..............1.5 yıllıl evliyim kendimi 50 yıllık gibi hissediyorum evliliğim monton olmasın die çok uğraşıyorum ama sadece ben...senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?