Eşiniz işten eve gelince akşam neler yapıyorsunuz?

valla benimki hazırlamasın mümkünse
o hazırladığında mutfak savaş alanı oluyor benneyaptımki

hafta içi işten beraber 6-6.30 gibi döneriz yemek yeriz cogunlukla beraber hazırlarız ben akşamdan pişirdiğim yemekleri ısıtırız, sonra sofrayı toplar türk kahvesi içeriz işimiz varsa pc aşında onu çalısırız yoksa film izleriz sohbet ederiz benim mutfakta işim varsa mutlaka yanımda durur ütü yapocaksam bana eşlik eder güzel sohbeti ile canım kocam. hafta içi genelde çalısnlar için hep aynı düzende olmak zorunda yoksa ölü gibi gideriz işe cuma ve cumartesileri genelde hep gezeriz hafta içi bir günümüz var gunde temilik yaparız birlikte o süpürür ben silerim yerleştiririz bereber , pazar günleri prensi olarakevimizde geçririz çok daha cazip bir plan yoksa zaten genelde çok yorgun oluyoruz pazar gunu alısverişe gideriz sebze meyve yiyecek vs . gibi ben yemek yaparım sonra başbaşa gene takılırız akşam üzeri yürüyüşe çıkarız henüz bebek yok ve yaklısık 20 aylık evliyiz

valla bi an çalışasım geldi çalışan arkadaşlar daha çok ve güzel vakit geçiriyoo (((benm eşim çok yardımcıdır mutfakta....çayı yukarıda içeriz yani k validemlerde sonra hemen aşağı ineriz...aşağıda bişey yapack olsak beraber yapıyoruz ama buda herzaman değil arada sırada....((oklava:

işte sırf bu yüzden evimi ayırmak istiyorumben daha eşimle beraber kahvaltı yapmış değilm.............zamanın çoğu yukarıda geçtğinden aşağdada uzanmak kalıyooo:)))

bikaç gün sen ilgilenme bakalım o zaman belki aklı başına gelir:mymeka:
konuştuklarını önemseme duymamazlıktan gel farkına varıp senin isteklerini senden talep etsin
canım tavsiyen değerlendirilecktir..bugünden itibaren yapacm:)))eşim çok duygusal bu konudan dolayı ağladığm bile oldu kıyamıyo bana o gün bişeyler düzeliy 2 3 gün sürüyo sonra yine aynı başa dönüyoruz.... ee buna çaregamyoncuiremsu varmı?

bizimde akşam gelir 19.30 yemege otururuz yemegizmizi yeriz arada konursak ne ala:))yemek yerken konuşulmaz gunah der eşim:))bu adam çok komik:)yemekten sonra çay içecekmisin derim cıkss der iyi ıhlamur derim:))belki içeer meyve yermisin sen yicekmisin ben yersem yicek adam:)pazartesi salı çarşmaba perşembe kumanda bende geri kaln gunler onda isyan bayrakları çeksede:)))ben dizilerimi izlerim o nete takılır.ben bilg.aldıgımda kucagıma radyasyon alıyosunnnn der beni deli eder:))
sonra çiçeklere su verdinmi maydonuzu suladınmı biberlerin biber vermiş bak diye dalga geçer:))bende senin hurmada maşallah hurma vermiş derim:))eşim .çiçekleri çok sever her akşam çiçek muhabbeti geçer.bazen o erken yata rbazen ben..bizimde böyle işte aman herkesin aynı işte..

Eşim işten bazen erken gelir bazen geç genellikle yemek hazır olur ellerini yüzünü yıkar otururuz masaya hemen yer bu arada iki kelime filan konuşuruz kalkar pc nin başına hemn oyun oynar hem tv izler ben konuşmazsam konuşmaz arada bir pc yi bırakır aynı koltuğa sıkışarak yatmaya çalışırız:) tv izleriz meyva getiririm yeriz daha sonra yatarız.........

akşam ben eve 5buçukta giderim eşim 6buçkta gelir o saate kadar yemek yaparım gelir yemeğimzi yeriz

sonra ben çay koyarım...

aynı koltuğa sıkış tepiş yatar tv izler sohbet edriz genelde ben kocamın yüzünü sıkarım yada saçlarıyle oynrım....

ama asla ayrı odalarda oturmayız sırf bu yüzden eve pc bile almayız....

bn daha erken giderim eve yemek yapmamışsam yemek yaparım ortalığı toplarım salata yapmamışsam salata yapar yemekden sonra bıraz masada oturur sohbet ederiz bu sırada çay suyu koymuş oluruz
sonra tabaklar hoooooooop makıneye bzde çayları alıp içeri geçeriz genelde dızılerımız vardır onları seyrederız ama bn oturmakdan sıkıldım bu sıralarda hobi arıyorum yapcak buldum sayılır onu icraata geçircem bu hafta..
hafta içi bı gun anneme bırgun de kayınvalıdeye gıderız ki hafta sonu bıze kalır
cmtesı bn öğlen çıktığım için ya pazara gıderım yada arkadaşlarımla buluşurum illakı bişe olur akşma koçişle gezerız hava ıyıyse
pazar aynı hep dışarda oluruz böle işde
hıı bıde yazın ev çok sıcak olduğundan haftaiçii falan fark etmez saat 10 da olsa 11 de olsa bı sahıle ıner serinleriz oka

akşam eşim gelir beni işten alır arada eve gideriz genelde anneme ve kayınvalideme gideriz
arkadaşlarımıza akrabalarımıza falan da gittiğimiz olur
ve ben artık fenalık geçirmek üzereyim bi günde eve gidelim diye hayal etmekten
tamam akrabalarımızı görmek anne babamızı görmek çok güzel ama sürekli olunca evde vakit geçiremiyoruz, o kadar çok şey birikiyorki olmuyor, evle de ilgilenmek gerek
bir yıllık evliyiz bu hep böyle oldu, inşallah zamanla azalır diye umud ediyorum
direk eve gittiğimiz akşamlarda yemek faslı mutfağı toparlama faslı derken saat dokuzu buluyo
salona geçtiğimde eşim tv karşısında horluyo oluyo çoğunlukla
ayrıca saat kaç olursa olsun eve girer girmez ilk işi tvyi açmaktır.
ve ben hadi hava güzel çıkıp dolaşalım dediğimde kesinlikle çıkamayız, akrabalara ise hergün gidilebilir :1closedeyes:

Son düzenleme:
eşim şu an askerde ama buradayken şöyle geçiyordu günlerimiz...k.validemle yaşıyoruz k.babamda emekli ve hep evde bu nedenle işi gücü yapar oğlumlada ilgilenir pcde işim varsa yapardım akşam eşimin gelmesini 4 gözle beklerdim:1shok:..eve 9:00 fln gibi geldiğinden evdekiler yemeğini yer ben yemezdim onunla birlikte yemek için.:asigim:...bir prensibimiz vardırki sabah işe giderken beni öpmeyi hiç ihmal etmezdi ve akşam işten geldiğinde bende onu kapıda karşılardım.Şeniz.bana seni görünce bütün yorgunluğum gitt derdi.:asigim:.sonra hazırlar yemeğimizi yerdik ve bebeğimizle fln ilgilenirdik...bilgisayarla oyalanırken bende işimi bitrir ve dvd ye film koyardım çoğu zmn cips abur cubur:ecrin_bebek: film izlerdik...o yorgunluktan uyurdu bazen izlerken bende onu izlerdim uyurken.:asigim:..hafta sonları kahvaltıda bana yardım ederdi genelde evde olmayı severdik..canım kacamı çooook özledimsenağlama

benim ki eve gelince,oğluşum kapıya koşuyor hoşgeldin babacim,seni özledim diyor,ben günün nasıl geçtiği soruyorum,açmısın deiğlmısın soruyomcokacimcoook,o üstü deiştirip yanıma geliyor,günü anlatıyoryerimseniben,benim neler yaptıklarını soruyor,çocuklar ne aptı,yemek hazırlayıp onun karnını doyuryorum,hep beraber iki çocuğum eşim ve ben salonda oturup,akşam keyfi yapıyoruz,film izliyoruz,yada konuşyoruz,oğlum dans yapar,biz alkışlarız,biz herşeyi birlikte yaparız çoğu zamandaŞeniz,ben yorgunsam eşim bebeğide bakar büyük oğlumu da,yatmadan önce hepimiz birbirimize iyi uykular ve sizi seviyorum deriz,ne bilim hep böyleiyz:1hug:

Biz eşimin işi nedeniyle evde vakit geçirmeye hasretizdir. ben eve erken gelirim yemeği falan hallederim. tam oturdum derken kocacım gelir. kapıda öpüşür koklaşırız. sonra o üstünü değiştirir.salatanın yağını limonunu ayarlar. beraber yemeğimizi yteriz. o gün ne yaptığımızı konuşuruz. yemek ilgili yorumlar yapılır puan verilir. yemek bitince o tv ye geçer ama bana hiç rahat vermez gelir gider şımaarır dürter vs.... sonra ben bir daha mutfağa girmem artık çay, meyve falan ona ait.. sonra beraber yatağımıza gideriz. bazı akşamlar sinemaya gideriz, ayrıca yürüyüş yaparız.. markete gider evimzin eksiklerini alırız.. amannn benim melek kocam :asigim:

eşim eve gelmeden yemegi mutlaka hazırlarım ben.
o gelince yemek yeriz .
sonra tv nın karşısına geçer.
beraber tv izleriz
film izleriz dizi izleriz
çok geç uyumayız ben evde o işte çok yoruluyoruz çünkü.

hadi o işte yoruluyor bana ne oluyorsa.-tatlicadiarzu-

8'de eve gelir, yemek yeriz, o uyur.Her akşam böyle şahane geçer anlayacağınız...................................

Son düzenleme:

aay cok garıpmıs, evde duramıyonuz
ama zaten evde 9 a kdr iş yapıyomussun sonra aç aç uyuyomus evde olsanız,
dısarı da cıkmıyor, ne garıp sankı basbasa kalamıyonuz allala. fisfisfis

aay cok garıpmıs, evde duramıyonuz
ama zaten evde 9 a kdr iş yapıyomussun sonra aç aç uyuyomus evde olsanız,
dısarı da cıkmıyor, ne garıp sankı basbasa kalamıyonuz allala. fisfisfis

kız koloni kızcağız diyoki dışarda olmaktan sıkıldım evde olmak istiyorum diyo sen ne diyosun bide aç aç üstelik nie aç olsun kız ayol yemek yiyipsalona geçene kadar 9 oluyo diyo alemsin valla güldürdün beni:roflol: bu arada bizde bekarlar akşam işten gelince napıyo topiğimi açsak ben çok sıkılıyom akşamları yapcak şey bulamıyorum fikir oluruz birbirimizea.s

Gece geç gelir işinden dolayi, genelde toktur, hazirlanan pudingini yercokacimcoook
biraz nete takilir ben ise tv izlerim
sonra şimarir azar kudurur
bağira bağira şarki söyler evde birgün atilcaz apartmandan
valla bakalim ne zaman
sonra benden dayak yiye yiye yatağa gecer:mymeka:
o uyur izlerken öylece ben 2-3 de ancak uyurum
ev hayatina alişamadi bünyem sonum pek hayir değil

:roflol::roflol:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…