Her gün farklı oluyor genelde. Eşim indiğim yerden beni almaya gelir.eve gittiğimde ise genelde eşim yemeği hazırlamış olur benden biraz erken gelir eve. HAzırlamamışsa da ben hazırlarım, beraber yemeklerimizi yedikten sonra eşim sofrayı kaldırır bulaşıkları dize bende çay veya kahve ne istiyosak onu yaparım, içeriz. Bu sıralarda tv açık olur tabi ama çok heyecanlı bişey olmadığı sürece konuşuruz bazen ikimizde dalarız tv ye :). Akşam ortak iizlediğimiz şeyleri açarız, eşimde kumanda hastalığı yok çok şükür. Bazense hiç eve girmeden, biryerlere gideriz aklımıza ne eserse. Kimi akşamlar bisiklet süreriz. Kimi akşamlarsa kayınvalidemlere ya da annemlere gideriz. Belli olmaz bizim işimize :) Ama çok şükür iletişim sorunumuz yok, inşallah olmaz da. Olanlarınki de çözümlenir umuyorum ki.
canım tavsiyen değerlendirilecktir..bugünden itibaren yapacm:)))eşim çok duygusal bu konudan dolayı ağladığm bile oldu kıyamıyo bana o gün bişeyler düzeliy 2 3 gün sürüyo sonra yine aynı başa dönüyoruz.... ee buna çaregamyoncuiremsu varmı?bikaç gün sen ilgilenme bakalım o zaman belki aklı başına gelir:mymeka:
konuştuklarını önemseme duymamazlıktan gel farkına varıp senin isteklerini senden talep etsin
akşam eşim gelir beni işten alır arada eve gideriz genelde anneme ve kayınvalideme gideriz
arkadaşlarımıza akrabalarımıza falan da gittiğimiz olur
ve ben artık fenalık geçirmek üzereyim bi günde eve gidelim diye hayal etmekten
tamam akrabalarımızı görmek anne babamızı görmek çok güzel ama sürekli olunca evde vakit geçiremiyoruz, o kadar çok şey birikiyorki olmuyor, evle de ilgilenmek gerek
bir yıllık evliyiz bu hep böyle oldu, inşallah zamanla azalır diye umud ediyorum
direk eve gittiğimiz akşamlarda yemek faslı mutfağı toparlama faslı derken saat dokuzu buluyo
salona geçtiğimde eşim tv karşısında horluyo oluyo çoğunlukla
ayrıca saat kaç olursa olsun eve girer girmez ilk işi tvyi açmaktır.
ve ben hadi hava güzel çıkıp dolaşalım dediğimde kesinlikle çıkamayız, akrabalara ise hergün gidilebilir :1closedeyes:
aay cok garıpmıs, evde duramıyonuz
ama zaten evde 9 a kdr iş yapıyomussun sonra aç aç uyuyomus evde olsanız,
dısarı da cıkmıyor, ne garıp sankı basbasa kalamıyonuz allala. fisfisfis
Gece geç gelir işinden dolayi, genelde toktur, hazirlanan pudingini yercokacimcoook
biraz nete takilir ben ise tv izlerim
sonra şimarir azar kudurur
bağira bağira şarki söyler evde birgün atilcaz apartmandan
valla bakalim ne zaman
sonra benden dayak yiye yiye yatağa gecer:mymeka:
o uyur izlerken öylece ben 2-3 de ancak uyurum
ev hayatina alişamadi bünyem sonum pek hayir değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?