amin canım hiçbirimizn başından eksik etmesin....rabbm tamamına erdirsin inş:Saruboceq::Saruboceq:kocişimi camda karşılarım,eve gelir,yemeğimizi yeriz,masayı toplarız,dvd film izleriz,uzanıp sohbet ederiz,dolaşırız vs. bunun gibi şeyler yaparız.hiç birbirimizden bağımsız hareket etmeyiz evde bile.birbirimizi az gördüğümüz için,her dakikayı beraber geçirmeye çalışyoruz.şuara hamile olduğum için bu düzen değişti.eşim işten gelir ,yemek yapar veya ısıtır,masayı hazırlar,toplar,bundan sonrası aynı şekilde gelişir.allah eşimi başımdan eksik etmesin :))
rabbim mutluluğnuzu daim etsin canm...bebeğini sağlıkla inş kucağına alırsın:Saruboceq::Saruboceq:canım kocam benim....ben işten gelirim oda eve gelir yorgun argın,hamile oldugum için yemegi beraber hazırlarız sofrayı beraber kurar yer beraber kaldırırz.çogu zaman makinaya bulaşıkları o dizer...çay fılan akşamları pek içmeyiz meyve yeriz...sonra o bi koltuga ben bi koltuga ben hamilelikten o yorgunluktan mayışıp kalırız..sonra ya o ya ben birbirimizi uyandırıp beraber yataga gideriz...canım kocacıgım seni çok ama çok seviyorum iyiki benlesin iyiki varsın herşeyimsin aşkım.....nefesimsin....
akşam 9,9:30 gibi gelir zaten,o geldiğinde biz yemeğimizi çoktan yemiş oluruz,onada sofra hazırlarım yemeğini yer,ben konu açarsam muhabbette ederiz,ben konu açmazsam eşim tv izler sonra 12 gibii yatarız.geldiğinde oğlan uyanıksa biraz onunla oynarlar sofra hazır olana kadar...hafta içi çok yoruluyor eşim o nedenle konuşacak halide olmuyor,çok güçlü bir iletişim değil hafta içleri ama hafta sonlarıda daha iyi!gerçi bazen beni çıldırtıyor hafta sonları sonra ben dır dır yapmaya başlayınca istediğim hale geliyor,bazı pazar günleri sabah kalkar bilgisayaraı açar film izlemeye başlar,kişisel ihtiyaçlar hariç yerinden kıpırdamaz akşam saatlerine kada,en az 3 film izliyor bir oturuşta!şu bilgisayarı atasım geliyor bazen evden ama sonra kk ya giremem.kızlae eşiniz akşam geldi işten yemeğide yediniz ee şimdi ne yapıyosunuz..eşiniz ayaklarını uzatıp tv ye mi bakar? yoksa kahveyemi ?arkadaşalrıylamı çıkar?sizinle konuşurmu yoksa tv ye dalarmı ??? yani kızlar demek istedğim şu nasıl vakit geçiriyorsunuz?iletişim bağı güçlümü?:içelim::içelim:
aay cok garıpmıs, evde duramıyonuz
ama zaten evde 9 a kdr iş yapıyomussun sonra aç aç uyuyomus evde olsanız,
dısarı da cıkmıyor, ne garıp sankı basbasa kalamıyonuz allala. fisfisfis
kız koloni kızcağız diyoki dışarda olmaktan sıkıldım evde olmak istiyorum diyo sen ne diyosun bide aç aç üstelik nie aç olsun kız ayol yemek yiyipsalona geçene kadar 9 oluyo diyo alemsin valla güldürdün beni:roflol: bu arada bizde bekarlar akşam işten gelince napıyo topiğimi açsak ben çok sıkılıyom akşamları yapcak şey bulamıyorum fikir oluruz birbirimizea.s
Gece geç gelir işinden dolayi, genelde toktur, hazirlanan pudingini yercokacimcoook
biraz nete takilir ben ise tv izlerim
sonra şimarir azar kudurur
bağira bağira şarki söyler evde birgün atilcaz apartmandan
valla bakalim ne zaman
sonra benden dayak yiye yiye yatağa gecer:mymeka:
o uyur izlerken öylece ben 2-3 de ancak uyurum
ev hayatina alişamadi bünyem sonum pek hayir değil
Gece geç gelir işinden dolayi, genelde toktur, hazirlanan pudingini yercokacimcoook
biraz nete takilir ben ise tv izlerim
sonra şimarir azar kudurur
bağira bağira şarki söyler evde birgün atilcaz apartmandan
valla bakalim ne zaman
sonra benden dayak yiye yiye yatağa gecer:mymeka:
o uyur izlerken öylece ben 2-3 de ancak uyurum
ev hayatina alişamadi bünyem sonum pek hayir değil
Pardonunuzzzzzz bu şımarıp kudurma olayını merak ettim lülülülülülü biraz açarmısın caducuuummmmmmm alkisalkisalkisdelikafadulden
çok fesatsin şikerim:roflol::roflol:
saçimi başimi çeker deli gibi bağirir şarki türkü söyler
galiba iş yerinde pek yoramiyorlar adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?