Eşiniz işten eve gelince akşam neler yapıyorsunuz?

8 de gelir kendileri. çocuklar babaa babaa diye tam sevinirken banyoya girer bi saat çıkmaz . tam çıktı derken bizimki haydi kooooş kumandaya ...... sonra ben yemek hazır dediğimde , televizyonun karşısından kaldır kaldırabilirsen son çare cırlıyorum artık hemen sofrada tabi..sonra tekrar kumanda ..ve hafta içi böyle rutin sürüyo anlıycanız .ama h.sonu telafi eder bizi gezdirir anlıycanız günahını almıyım..

kocişimi camda karşılarım,eve gelir,yemeğimizi yeriz,masayı toplarız,dvd film izleriz,uzanıp sohbet ederiz,dolaşırız vs. bunun gibi şeyler yaparız.hiç birbirimizden bağımsız hareket etmeyiz evde bile.birbirimizi az gördüğümüz için,her dakikayı beraber geçirmeye çalışyoruz.şuara hamile olduğum için bu düzen değişti.eşim işten gelir ,yemek yapar veya ısıtır,masayı hazırlar,toplar,bundan sonrası aynı şekilde gelişir.allah eşimi başımdan eksik etmesin :))

canım kocam benim....ben işten gelirim oda eve gelir yorgun argın,hamile oldugum için yemegi beraber hazırlarız sofrayı beraber kurar yer beraber kaldırırz.çogu zaman makinaya bulaşıkları o dizer...çay fılan akşamları pek içmeyiz meyve yeriz...sonra o bi koltuga ben bi koltuga ben hamilelikten o yorgunluktan mayışıp kalırız..sonra ya o ya ben birbirimizi uyandırıp beraber yataga gideriz...canım kocacıgım seni çok ama çok seviyorum iyiki benlesin iyiki varsın herşeyimsin aşkım.....nefesimsin....

Son düzenleme:
amin canım hiçbirimizn başından eksik etmesin....rabbm tamamına erdirsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

rabbim mutluluğnuzu daim etsin canm...bebeğini sağlıkla inş kucağına alırsın:Saruboceq::Saruboceq:

ben 7 gibi evde olurum eşim en erken 8buçuk bazen 9,10,11,12....
yemek yeriz,ben masayı toplarım o çoktaan tvnin karşısına kurulmuş olur.tv izleriz biraz,sonra yatarız o kitap okur uyumadan önce ben hemen uykuya dalarım:)))

yemekden sonra günümüzün nasil gecdigini paylasiriz birbirimize tuanamizla ugrasiriz sonra baba kiz basbasa bogusurlar derken koltugum cok genis cumburlop uzaniriz bazen kizimizda gelir aramiza dizi keyfi yapariz
bazen oyunlar oynariz isim hayvan sehir yada okey yada pisti kimi zaman pc ye takilir ya o ya ben kimi zaman kahveye cikar deyisiyo yani ama cok sohpet ederiz hos sohpettirde esim

5 yıllık evliyim.ilk zamanlar 5 gibi geliyordu çünkü işi farklıydı.ee kızımda yoktu.:1closedeyes:yemeği gelince hazır olurdu yerdik,içerdik,ben kitap okurdum oda tv izlerdi çünkü evliliğimizn ilk yılında evde pc yoktuu.birbririmizle çok vakit geçirrdik.neler yapmazdıkki
kek yapardık,beraber yemek yapardık,yürüyüşe çıkardık.pazar sabahları koşardık,sonra sırtımızdaki küçük sırt çantalarına koyduğumz sandeviçlerimizi yer termosumuzdan çay içerdikkkk.........benneyaptımkibenneyaptımki
ayy çok hüzülendimm yaa:çok üzgünüm::a015:
şimdi ise 7:30 gibi geliyor,:dilcikar:yemek yeriz 1 saat sonar çay içeriz,kızım 9 gibi uyuyor,ben kitap okurum yada diizm varsa onu izlerim.eşimde elinde kumanda:dilcikar: bir tv ye bakar bir pc ilgilenirr:dilcikar:.MONONLUKTAN NEFRET EDİYORUMMMMMMklava:klava:.Birde kızım olunca biribirimize vakit ayıramaz oldukk yaaa
fisfisfisfisfisfisCADIARZU:uhm:

akşam 9,9:30 gibi gelir zaten,o geldiğinde biz yemeğimizi çoktan yemiş oluruz,onada sofra hazırlarım yemeğini yer,ben konu açarsam muhabbette ederiz,ben konu açmazsam eşim tv izler sonra 12 gibii yatarız.geldiğinde oğlan uyanıksa biraz onunla oynarlar sofra hazır olana kadar...hafta içi çok yoruluyor eşim o nedenle konuşacak halide olmuyor,çok güçlü bir iletişim değil hafta içleri ama hafta sonlarıda daha iyi!gerçi bazen beni çıldırtıyor hafta sonları sonra ben dır dır yapmaya başlayınca istediğim hale geliyor,bazı pazar günleri sabah kalkar bilgisayaraı açar film izlemeye başlar,kişisel ihtiyaçlar hariç yerinden kıpırdamaz akşam saatlerine kada,en az 3 film izliyor bir oturuşta!şu bilgisayarı atasım geliyor bazen evden ama sonra kk ya giremem.

Son düzenleme:
akşam işten beraber çıktığımız için
evimizede beraber gireriz
sofra hazırlanırken eşim tv izler
yemek yenir kızlarımızla sofra başında beraber olduğumuz için sohbet edilir
biz kızlarla bulaşık falan derken eşim yine tv başında
yada ezan okunduysa namazını kılar
çaylar içilir film aldıysak izlenir
okey arkadaşlarımız geldiyse okey oynarız kimse yoksa kızlarımızla oynarız
sonrasında herkes yatar benim beden dinlendirme faslım başlar
eşim bizlersiz asla birşey yapmayı sevmediği için
anlayacağınız heran herzaman nickimdede yazdığı gibi
gece ve gündüz
hep beraberizhihoyyyt

akşam 6 da evde olurum,eşim 7 de gelir,
eşim gelene kadar yemek masamı hazırlarım...
bu arada kızım da yardım eder tabi,
hem gününün nasıl geçtiğini anlatır,
hem şakalaşırız,hem dertleşiriz meleğimle...
yemeğimizi yerken haberleri seyrederiz,yorumlar yaparız,
daha sonra masayı beraberce toplarız,mutfakta sigara içerken
çokta güzel sohbetimizi yaparız eşimle......
ben mutfağı toplarken,eşimde çayı hazırlar,
daha sonra kızımla ilgilenir,sohbet ederler..
kızım sabah 6.30 da kalktığı için akşam 9 da uyumuş olur,
onu yatırdıktan sonra,bir kanepeye eşim uzanır,
bir kanepeye ben,akşamın keyfini hem tv seyrederek,
hem sohbet ederek çıkarırız...
öyle arkadaşlarla dışarı çıkayım,kahveye gideyim gibi
alışkanlıkları yoktur...
sevgiler...

aay cok garıpmıs, evde duramıyonuz
ama zaten evde 9 a kdr iş yapıyomussun sonra aç aç uyuyomus evde olsanız,
dısarı da cıkmıyor, ne garıp sankı basbasa kalamıyonuz allala. fisfisfis

prensescim teşekkür ederim canım a.s.
kolonyam ufak bi karışıklık olmuş sanırım ama ben yetişene kadar prenses açıklamış sağolsun kaydirigubbakcemile3

deme ülee alışırsıın a.s.

eskiden ikimizde 4de cikardik isten birlikte giderdik eve
Simdi isleri büyüttü adam.. kacta gelecegi hic belli olmuyo
genelde yemekleri ben hazirlarim, birlikte toparlariz mutfagi
esim cay veya sütlü kahve hazirlar ikimize
daha sonra birimiz tv yi birimiz bilgisayari alir yayiliriz koltuklara.

Ikimizde tv izliceksek ayni koltuga uzaniriz, oradada uyuya kaliriz genelde =)

akşam işten geliriz 8 gibi evde oluruz bazen çok sık oluyor bu aynı anda mahalleden köşeyi beraber döneriz aynı anda araçtan inmiş oluruz ayarlasan olmaz yani neyse 8 de evde olurum benim alışveriş dolaşmalarım olursada 8.30 evde olurum ala genelde 7.45 - 8 evdeyizdir hemen ellerimi yıkarım üstümü bile değiştirmeden mutfağa girişirim yemek hazır olana kadar eşim masayı hazırlar ben giyinirim yemek faslından sonra mutfağı toparlarım sonra çay içmediğimiz için kola veya o tarz şeyler cips yada çekirdek alırız son aldığımız filmlerden seçme yapar film izleriz fomantik komedi severim onuda alıştırdım :) güle güle saati 10.30 yaparız sonra bakarız 2. filme zaman varmı diye yorgunsak yatarız değilsek zamanı uzatırız bir film daha her akşam aynı olmuyor ama son zamanlarda böyle bazen dizi bazen sohbet

sabah 8 de o işe gider bende internet cafemiz var oraya geçerim akşam 6-7 gibi odükkana gelir ben eve geçerim o arada yarım saat falan eğer konuşulması gereken bir şey varsa konuşuruz yoksa direk eve o dükkanda kalır gece 12:30 - 1 gibi eve gelir yemeğini hazırlarım o bu sırada tv ye bakar sonra yemeğini yer pisimiz var arada onunla oynar muhabbet ederiz ama o saatten sonra düşünün işte kaç kelime edilirki uykumuz gelincede gece 2:30-3 gibi yane ancak yatağa girmiş oluruz hafta sonu da izinliyse mesaiye kalmadıysa eğer o cumartesi akşama kadar uyur sonra dükkana gelir benimde pazar tatilimdir bende temizliğimi yaparım genelde evde otururum ama eğer çok sıkıldıysam arkadaşlarıma eşimin akrabalarına falan geçerim evlimiyiz yoksa dost hayatımı yaşıyoruz çoğu zaman çok düşünmüşümdür işte bu yüzden meleğim bize gelmeyi reddediyor bende bebiş olsam bende gelmek istemezdim böyle bir aileye 3 yıllık evliyim hayatım hep bu şekilde bakalım nezaman düzelicek umutlarım giderek tükeniyor

Pardonunuzzzzzz bu şımarıp kudurma olayını merak ettim lülülülülülü biraz açarmısın caducuuummmmmmm alkisalkisalkisdelikafadulden

ben heralde yeni evli olduğum için çok farklı
ben ona aşığım :)

kapıyı çalınca içim bir tuhaf olur ilk günki gibi...

daha sonra sarılırız uzun uzun öperim oda :) sanki çok ayrı kalmışız gibi sıkıca sarılır... detaylara girmim değişebiliyor duruma göre...

daha sonra yemek yeriz sonra çayımızı içeriz meyvalar hazırdır tabiki...

sonra filim izleriz yoksa cd takar izleriz...
eşim bana sarılmadan izlemez...çok hoş oluyor zatennn...
sonra biraz pc ye takılırız oyun oynarız güncel konulara bakarız ve daha sonra yatağa gi,deriz :) :)

Pardonunuzzzzzz bu şımarıp kudurma olayını merak ettim lülülülülülü biraz açarmısın caducuuummmmmmm alkisalkisalkisdelikafadulden

çok fesatsin şikerim:roflol::roflol:
saçimi başimi çeker deli gibi bağirir şarki türkü söyler
galiba iş yerinde pek yoramiyorlar adami

üniversitede okurken aldığım bi karara göre evime tv almayı düşünmüyorum ...pc olsun ama tv olmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…