Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatasını anlayınca ne yapar? yada ne kadar sürer hatasını anlaması?Susar muhatap olmam ta ki hatasını anlayana kadar
Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
Bir kaç saat sürüyorHatasını anlayınca ne yapar? yada ne kadar sürer hatasını anlaması?
Ben susup sakinleşiyorum. Ama sonra ortalık durgunken sakin bir şekilde konuşup açıklıyorum niye kırıldığımı vs. İyi oluyor.Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
Peki tam olarak sizin sorununuz nedir ?
Susan kadın aslında içinde çok şeyi öldürmüş kadındırBen çok sabırlı bir insanım.Yani ailem arkadaşlarım peygamber sabrı var diyor.Ama çok neşeli de bir insanım.Eşim beni kışkırtır sinirlendirir.Üstüne bende hata görür.Eğer cevap verirsem benden nefret eder vermezsem nereye kadar böylesin bakalım diye şaşırır ve baktım hala muhatap olmuyorum sakinleşir kendini iyi hissedip muhabbet açar.
Böyle biri değildi.Yıprandık herşeyden.Bende çookk cevap verdim zamanında..Şimdi o kadar tepkisizim ki arkadaşlar.O kadar tepkisizim ki..Yani şu an kendime de şaşıyorum o kadar yorulmuşum...Bendeki normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Bizde de bu sıkıntı. Kızdığı zaman bende muhatap olmayıp oda değiştiriyorum ama konuşmayınca o da konuşmuyor. İki üç gün Sonra ben unutuyorum konuşmaya başlıyorum . Gene ilk adımı ben atmış oluyorumBir kaç saat sürüyor
Gelir sarılmaya çalışır, özür diler o zaman başlarım car car etmeye.
Kolay kolay konuşmam özür dilese dahi hemen muhatap olmuyorum.
Susan kadın aslında içinde çok şeyi öldürmüş kadındır
Konuşan kadından degil susan kadından kork derler hatta çünkü gitmesi yakındır.
Bende böyleyim tepkisiz kalıyorum ama başından beri böyle, benim yapım bu, kavga sevmem.Ben çok sabırlı bir insanım.Yani ailem arkadaşlarım peygamber sabrı var diyor.Ama çok neşeli de bir insanım.Eşim beni kışkırtır sinirlendirir.Üstüne bende hata görür.Eğer cevap verirsem benden nefret eder vermezsem nereye kadar böylesin bakalım diye şaşırır ve baktım hala muhatap olmuyorum sakinleşir kendini iyi hissedip muhabbet açar.
Böyle biri değildi.Yıprandık herşeyden.Bende çookk cevap verdim zamanında..Şimdi o kadar tepkisizim ki arkadaşlar.O kadar tepkisizim ki..Yani şu an kendime de şaşıyorum o kadar yorulmuşum...Bendeki normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Kaç yıllık evlisiniz.Çok çok zeki adamdır.Takıntılıdır çok fazla.İnsanların hep kötü olduğunu düşünüyor..Benim bile..En kötüsü Çok fazla gelgitleri var.Beni bu çok yordu.En ciddi konularda bile gelgitleri var.Ayrılmak ayrılmamak çocuk yapmak yapmamak bi sevip bi vazgeçmek.Artık beni hiç şaşırtmıyor.Ben iyi olunca iyi kötü olunca çok kötü.Bilmiyorum..Kavga etmek ne mümkün herşeyde suçlanıyorum.Nasıl bu hale geldi...
Tartışacak halim yok yoruldum sadece mutlu olmak için ona gülüyorum o da canı isterse gülüyor...
Yazık degil mi sana ?.Çok çok zeki adamdır.Takıntılıdır çok fazla.İnsanların hep kötü olduğunu düşünüyor..Benim bile..En kötüsü Çok fazla gelgitleri var.Beni bu çok yordu.En ciddi konularda bile gelgitleri var.Ayrılmak ayrılmamak çocuk yapmak yapmamak bi sevip bi vazgeçmek.Artık beni hiç şaşırtmıyor.Ben iyi olunca iyi kötü olunca çok kötü.Bilmiyorum..Kavga etmek ne mümkün herşeyde suçlanıyorum.Nasıl bu hale geldi...
Tartışacak halim yok yoruldum sadece mutlu olmak için ona gülüyorum o da canı isterse gülüyor...
Eşinizin psikolojik sorunları var bence. Teklif ettiniz mi hiç psikoloğu ?.Çok çok zeki adamdır.Takıntılıdır çok fazla.İnsanların hep kötü olduğunu düşünüyor..Benim bile..En kötüsü Çok fazla gelgitleri var.Beni bu çok yordu.En ciddi konularda bile gelgitleri var.Ayrılmak ayrılmamak çocuk yapmak yapmamak bi sevip bi vazgeçmek.Artık beni hiç şaşırtmıyor.Ben iyi olunca iyi kötü olunca çok kötü.Bilmiyorum..Kavga etmek ne mümkün herşeyde suçlanıyorum.Nasıl bu hale geldi...