Eşiniz kalbinizi kırınca yada tartışınca ne yaparsınız?

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.085
853
323
Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?

Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?

konu içeriğine bağlı. çok çirkinleşecek bir mevzu ise iki taraflı sakinleşmeyi beklerim. çok uzamayacak ve bir an önce çözülmesi gereken bir mevzu ise sakinleşmeye çaba göstererek konuşup bir sonuca vardırmaya çalışırım.

Hatasını anlayınca ne yapar? yada ne kadar sürer hatasını anlaması?
Bir kaç saat sürüyor
Gelir sarılmaya çalışır, özür diler o zaman başlarım car car etmeye.
Kolay kolay konuşmam özür dilese dahi hemen muhatap olmuyorum.

Ben susup sakinleşiyorum. Ama sonra ortalık durgunken sakin bir şekilde konuşup açıklıyorum niye kırıldığımı vs. İyi oluyor.
Ama bu konuşmayı yapmadan önce çok beklersem içimde birikiyor.

Peki tam olarak sizin sorununuz nedir ?

Ben çok sabırlı bir insanım.Yani ailem arkadaşlarım peygamber sabrı var diyor.Ama çok neşeli de bir insanım.Eşim beni kışkırtır sinirlendirir.Üstüne bende hata görür.Eğer cevap verirsem benden nefret eder vermezsem nereye kadar böylesin bakalım diye şaşırır ve baktım hala muhatap olmuyorum sakinleşir kendini iyi hissedip muhabbet açar.
Böyle biri değildi.Yıprandık herşeyden.Bende çookk cevap verdim zamanında..Şimdi o kadar tepkisizim ki arkadaşlar.O kadar tepkisizim ki..Yani şu an kendime de şaşıyorum o kadar yorulmuşum...Bendeki normal mi onu anlamaya çalışıyorum

Evli değilim ama sevdiğim kalbimi kirarsa hatasını anlamasini beklerim ve ders cikarana kadar uzak kalmak isterim

Ben çok sabırlı bir insanım.Yani ailem arkadaşlarım peygamber sabrı var diyor.Ama çok neşeli de bir insanım.Eşim beni kışkırtır sinirlendirir.Üstüne bende hata görür.Eğer cevap verirsem benden nefret eder vermezsem nereye kadar böylesin bakalım diye şaşırır ve baktım hala muhatap olmuyorum sakinleşir kendini iyi hissedip muhabbet açar.
Böyle biri değildi.Yıprandık herşeyden.Bende çookk cevap verdim zamanında..Şimdi o kadar tepkisizim ki arkadaşlar.O kadar tepkisizim ki..Yani şu an kendime de şaşıyorum o kadar yorulmuşum...Bendeki normal mi onu anlamaya çalışıyorum
Susan kadın aslında içinde çok şeyi öldürmüş kadındır
Konuşan kadından degil susan kadından kork derler hatta çünkü gitmesi yakındır.

önce kendimi sakinleştirir, karşı taraf sakinleştikten sonra patlarım.. 10 küsur senedir hiç etkisiz olduğu olaya rastlamadım şiddetle öneririm :27:

Bir kaç saat sürüyor
Gelir sarılmaya çalışır, özür diler o zaman başlarım car car etmeye.
Kolay kolay konuşmam özür dilese dahi hemen muhatap olmuyorum.
Bizde de bu sıkıntı. Kızdığı zaman bende muhatap olmayıp oda değiştiriyorum ama konuşmayınca o da konuşmuyor. İki üç gün Sonra ben unutuyorum konuşmaya başlıyorum . Gene ilk adımı ben atmış oluyorum :olamaz: :KK12:

Susan kadın aslında içinde çok şeyi öldürmüş kadındır
Konuşan kadından degil susan kadından kork derler hatta çünkü gitmesi yakındır.

.Çok çok zeki adamdır.Takıntılıdır çok fazla.İnsanların hep kötü olduğunu düşünüyor..Benim bile..En kötüsü Çok fazla gelgitleri var.Beni bu çok yordu.En ciddi konularda bile gelgitleri var.Ayrılmak ayrılmamak çocuk yapmak yapmamak bi sevip bi vazgeçmek.Artık beni hiç şaşırtmıyor.Ben iyi olunca iyi kötü olunca çok kötü.Bilmiyorum..Kavga etmek ne mümkün herşeyde suçlanıyorum.Nasıl bu hale geldi...
Tartışacak halim yok yoruldum sadece mutlu olmak için ona gülüyorum o da canı isterse gülüyor...

Bende böyleyim tepkisiz kalıyorum ama başından beri böyle, benim yapım bu, kavga sevmem.
Ama siz zaman içinde yorulmuşsunuz, böyle tepki vermeniz normal. Uğraşmayın söylensin dursun, sakinleştiğinde ne söyleyecekseniz söyleyin

.Çok çok zeki adamdır.Takıntılıdır çok fazla.İnsanların hep kötü olduğunu düşünüyor..Benim bile..En kötüsü Çok fazla gelgitleri var.Beni bu çok yordu.En ciddi konularda bile gelgitleri var.Ayrılmak ayrılmamak çocuk yapmak yapmamak bi sevip bi vazgeçmek.Artık beni hiç şaşırtmıyor.Ben iyi olunca iyi kötü olunca çok kötü.Bilmiyorum..Kavga etmek ne mümkün herşeyde suçlanıyorum.Nasıl bu hale geldi...
Tartışacak halim yok yoruldum sadece mutlu olmak için ona gülüyorum o da canı isterse gülüyor...
Kaç yıllık evlisiniz
Çocuk yok sanırım

Yazık degil mi sana ?
Birilerinin hayattan alamadıgı zevkin hıncını senin hislerinden, bedeninden çıkarması seni hissizleştirmiş farkında mısın ?

Eşinizin psikolojik sorunları var bence. Teklif ettiniz mi hiç psikoloğu ?
Sizin kötü olduğunuzu nasıl düşünüyor, yani sizin ona zarar vereceğinizi mi düşünüyor?

Haksız yere kalbimi kırarsa, gönlümü alana kadar konuşmam, dilimi yutarım, buzdolabına dönüşürüm bildiğin.
Kavga etmem ama onu beceremiyorum.

Back
X