eşiniz kendi ailesinin yanıda size bagırır mı?

serbet

herkesi seviyorum
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
138
0
96
38
İstanbul
evet hanımlar sorum gayet açık benim eşimin bu huyu hiç hoşuma gitmiyoklava: normalde bana kızmaz bagırmaz terslemez:mymeka: ama gel gelesin kendi ailesinin yanında daha fazla olmak üzere toplumda bana hep kızar tersler benimle ilgilenmez bu bayramda gene böyle geçti eşim normalde beninle konuşur sohbet eder Şenizama toplumda dönüp bana bakmaz bile ve benim çok zoruma gidiyo eşime soruyorum neden böyla yapıyosun diye yok ben öyle yapmam sana öyle gelir diyo sizcede acaba benmi abartıyorum sizlerdede böyle sorunlar oluyomu

canım bana öyle bişey yapsa suratına bakmam tüm gün:dilcikar:
zaten o da anlar sonra bi daha da yapamaz:1hug:

Bu gune kadar boyle birsey yapmis degil.. yapsa da hic iyi olmaz..ben nasil ona her ortamda saygi gosteriyorsam bana da saygi gostermesini isterim... gostermezse de yandi :)

benımkıde tam tersi mılletın yanında yapısır bana basbasayken öle mılletın yanındakı gibi sokulmaz bana uyuss
hele carsıya çıktıgımız yapışık ikizler gibi gezeris diorum az uzak dur benden ayıp oluo mıllet garip bakıo bıze dıo karımsın kım ne dicek delüü yafff

valla canım erkekler ailelerin gözünde kahraman olmaya meraklıdır.benim eşimde annesigilin yanında kızar laf söyler..her kaynanamgile gittiğimizde moralim bozuk olarak eve dönerim...

bazı erkekler hakikaten ailesinin yanında aslan kesilirler,artık amaçları neyse,?

Valla yalan degil
ama sinirlenince nerde olursak olalım muhakkak sözlerine hiç hakim olmaz ve
kavga ederiz sonunda (

abbacım hoşgeldin cnm.
arkadaşlar benim eşimde evde veya biyere gittiğimizde annemlerde kaynanamlarda asla yanımdan ayrılmaz.yemek yaparken kaynanamda ben mufaktayken bile yanımdadır.asla da bağırmaz.bağırmayı bırakın,benim aksin birşeyi sölemez ben onun.biz bu şekilde gül gibi geçinip gidiyoruz.bu biraz erkeğin yapısından biraz da kadından kaynaklanıyor.bence al karşına ve konuş.biraz tavır al yani üzüldüğünü anlasın

Benim böyle bir sorunum yok çok şükür. Eşim başkalarının yanında asla bana ters bir hareketde yada sözde bulunmaz. Bulunursa sonu ikimiz açısından da pek iyi olmaz sanırım.
Ama malesef babam anneme bunu çok yapardı. Halada yapar, eskisi kadar olmasada. Babannem gelip bizde kaldığında babamın anneme karşı huyu değişir aslan kesilir. Valla babamda olsa çok ayıp bir davranış.....

Bir kadını en çok küçük duruma düşürecek durum budur heralde. Eşi bağırırsa eşinin akrabaları hiç "tınlamaz" kadını. böyle ezik bir kadın gibi algılalar.,böyle bir şey olsa aynı şekilde tepki verir " kendine gel, haddini bil derim"...
Üstelik ailesinin yanında daha çok ilgi göstermesi, el üstünde tutması lazım. sonuçta orda aile dışında tek kişi sen oluyosun.sonradan aileye girmiş olsanda...
Susmayın sizde tepki gösterin. en fazla ailesi sizin hakkınızda "gelininde dili uzun" derler. kimse kendi kanını suçlamaz nasılsa.

aysun arkadaşıma tümüyle katılıyorum.benim eşimin hiç böyle bir huyu yoktur. sadece bişeyime kızarsa toplum içinde adımı söyleyerek hitap eder cnm vs. demez.bundan kızdığını anlarım.onun dışında çok iyidir ailesinin yanında bana karşı.annesinin evinde çok ilgilidir sanki orda misafirmişim gibi davranır . konuşacağımız şeyleri odaya geçip yanlızken konuşuruz.

benim eşimde bana asla bağırmaz
yeni evliyken çok hatalarım oldu ama asla beni küçük düşürecek veya rencide edecek bişey yapmadı ailesinin yanında
zaten genelde çok sakin anlayışlı ve hoşgörülüdür

kendı ailesının yanında sınırınden delıye dönsede fazla fazla kıymetımı bılır.. benım karım der her konusmasının basında..şakkıdı

dısarda olabılıyor bazen.. ama asla susmam kı bende.. karsılıgını alır hemenkötükedihüso

benım dayımda yengeme yapar bunu hep
karısı bısey desın toplumda hemen bısey soyler susturur
çok ilginc gelıyor toplum ıcınde kadını yerın dıbıne sokuyor
ama yengemde onun uyarılarını hıc goz onunde bulundurmuyor
kocasına karşılkta vermiyorr

benim eşim bana hiç bağırmadıki onların yanında güç gösterisi yapsın..hiç kavgacı yapısı yoktur..ben daha cazgır ve sinirliyim çabuk parlarım..bana uyacak olsa 10 kere kavga etmiştik..sakin ol sinirlenme der,kızıdrdıysa özür diler ama asla kavgaya taşımaz..hatta bayramda kayınvalidemlere gittiğimizde bana bişey taşıtmadı..aaa karıcım hayatım sen otur dedi..kayınpederin hiç hoşuna gitmedi ama..aman çatlasınlar:dilcikar::roflol:

cnm eşimin böyle bir huyu yok.tersine daha dikkatli ve iyi davranırız birbirimize.sanırım eşiniz başkalarının yanında azcık havalanıyor.erkeklik taslamak hoş gelir bazılarına eşleri sanki köle misali herşeylerine evet der itiraz edemez ve başkalarına böyle görünmekten keyif alırlar.valla gerçekte böyle değil,başkalarının yanında şımarık çocuklar gibi ruh değiştiriyorsa,yalnız kalmayı beklemez oracıkta söndürürüm havasını mümkünse en kalabalık ortamda,üstelik.birdaha sesini çıkaramasın.çocuk yok karşısında.adam dediğin olgun olcak biraz.

yok ne eşimin nede benım pek huyumuz değildir.çok hassas olduğum bır konudur.arkadaşlarımızın yanında bıle kavga etmeyı sevmem,kaş göz işaretınden hoşlanmam vs .değil ailesı yanı.çok gurur kırıcı.arkadaşlarımız yapsa ondan da rahatsız olurum hemen ortamı yumuşatmayaı denerım...başkasının yanında tartışmaktan hoşlanmıyorum...inş olmaz hiç...

kıyamazki o bana
heleki onların yanında
bu yüzden o benim badem gözlüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…